С кърма или с адапте, расте красиво ЮНСКОТО дете

• 14 403
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Благодаря за хубавите думи, момичета! Hug

# 211
Здравейте мили мами!
Имам едно питане-на колко часа ядат вашите бебоци,защото ние все още се храним горе-долу на 3 ч,с изключение когато спи по-дълго,но ме притеснява това че бебка от около седмица не си изяжда цялото мляко-120гр,та се чудя дали да и удължа интервала между храненията или причината е някаква друга newsm78 На всичко отгоре от вчера ми се струва че и свири малко нослето и си мислех че е от млякото,което връща понякога,но днес се закашля няколко пъти #Crazy и сега чакам един педиатър да дойде в къщи да я прегледа.
Корнелия,помня че Сами тези дни имаше подобни проблеми,какво му даваш и как е сега,има ли подобрение?
Айде че стана дълго,довечера ще пиша какво каза доки  bouquet

# 212
И Даниела си върти главата преди да заспи и попитах докторката - тя каза, че в момента бебето се самоизучава и затова прави така. Иначе пием Вигантол по една капка сутрин преди ядене. Вече я храня по пет пъти през четири часа с Милумил 1, като едното ядене е пюре. Две от яденетата са по 150  гр. Другите са едно чисто 120 гр. и едно 120 гр. с половин бисквитка. Нослето ни също прихърква, слагам физиологичен разтвор, било заден ринит и щяло да си остане така поне до една годинка. Някаква инфекция от болницата най-вероятно.
Успех на всички мами! Heart Eyes

# 213
Здравейте мами и сладки бебоци. Толкова сте писали ... Аз не мога да се добера до компа, че мъжът ми пише дипломна работа и до края на месеца ще дебна да влизам във форума.
На навършилите месечинки честито. Много да ви радват малките съкровища.
За да не пропусна да поздравя някой - на всички празнували много здраяве, щастие и радост. Честит Рожден Ден и на мама Liviana  bouquet!
Мишелка стискам палци всичко по скоро да отмине. Много са неприятни кожните проблеми.
Ние другия месец взехме час за ортопед. Днес се теглихме 5, 430 кг. и 63 см. този месец не сме качили много. Предишния път бяхме 4,900 кг., но пък сме пораснали със 6 см. и количката ни става къса на дължина, ако така растем зимата ще ни висят краката  Joy.
Иначе Боби се обръща от гръб по корем от няколко дни и все до нея трябва да съм, че хич не и харесва по корем, абе голяма въртележка става  Laughing.
Лека вечер от нас.

# 214
Здравейте мили мами!Дано не сте ни забравили,че ние малко се пооляхме с разходките и за нет не ни остава време  Cry
 newsm59 на ЛИВИАНА
Честити месечинки на бебчетата и мамите от миналите дни  bouquet
Ох моля помогнете ние пак сме със сополи  ooooh! капах какво ли не днес купих стеримарт да видим дали и от него ще ни мине,че ще изтървем ваксината в понеделник само ще ни мерят.За кръщенетата при нас само кръсника облича детето/дрешки нови,хавлийка,може инякакъв подарък/аз мисля за годинката  #2gunfireс един куршум 2 заека  Mr. Green
Корнелия и аз съм така с корема и незнам на какво се дължи чак и посред нощ ставам да ям  Blush правих си и тест ама добре,че -  Confused
Е това е за сега аз скоро може и да нямам нет,че мъжът ми пуснал нетпойнс точки и не може да се доплаща  hit
Много целувки от нас!  remybussi Kissing Heart

# 215
Здравейте юнски мамчета,
и аз спадам към тази категория. Зачетох темата, но стигнаг само до 3 та страница. ще ме извините. Направи ми впечатление, че всички вие разказвате за бебчета, че си смучат пръстите или ръцете. И моят син е така. Той е на 11 седмици сега и аз сериозно се опитвах да му попреча да си смуче палеца. Миналата седмица бяхме на консултация и пред педиатърката му махнах ръката от устата. Тогава тя ми направи забележка и каза, че въпреки, че отучването е много трудно, то бебето трябва да има възможност да си изучава пръстите и ръката. Това било - изучаване на околият свят. От тогава не му махам ръцете, но и той като че ли вече не ги лапа толкова. Явно е само някакъв период. А относно това, че от смучене на палеца се развалят зъбите, същото е доказано за биберона. Деца ползвали биберон имат лоши зъби. Да не генерализирам, но поне имат по големи дадености да имат лоши зъби.
Лек уикенд ви желая

# 216
Добър вечер мами,
Варненки аз съм за срещата на летния театър в 11.00 в понеделник, ще ви доведа една юлска мама щото с нея сме по разходките! Ниесме с кафява количка Чико!

# 217
Добра вечер от нас с Боби. Много ви мерси за пожеланията Heart Eyes . Целувки, целувки, целивки  bouquet  bouquet  bouquet .

Michel, аз съм с атопична кожа и имам почти всичко, което си изредила. От линола Фет- олио за къпане не съм очарована. Значи заедно с всичко друго лекарката ми предписа и един крем, който се казва Lipobase (също на Yamanouchi). Хубав е, защото мога и на лицето да си го мажа ако се наложи. Много е мазен и ми е екстра за лишейчета като се появят.
А пък Боби от първия ден беше много обринат. Казаха ми, че било нормално за новородено, но като разбраха, че аз съм с проблемна кожа ми препоръчаха козметиката Excipial (аз съм ползвала за себе си през бременността лосиона- не е лош). Та имало специално кремче за бебенца с проблеми. А пък нашта педиатърка ни препоръча Стелатопия на Мустела. Само с това съм мазала Бобето и петънцата по лицето му отшумяват за ден- два Peace .

siska79 , Боби също много си врътка главата Sad . Противорахитно му давам по цели 2 капки Вигантол. Моля те, сподели инфо, като почерпиш от свекито ти... Praynig .

# 218
Добро утро на най-ранобудните   bouquet
 Ние малко се запиляхме навън тия  дни-ама с   това хубаво  временце .....как да се затвориш в къщи  1stroller Ние бяхме на консултация  в четвъртък -сложиха ни първата ДТК и Ади я прие много  добре(дори и не изплака като и забиха иглата в  крачето smile3501 )Нямаше  нито температура нито повръщане,само дето цял ден беше супер активна и спа  само 30 мин.
иначе сме  цели 60 см и 5.200кг.
Нещата с алергията ни са си все  така-киха  и кашля  си  детето и се чудя  как се нави пед.да  и сложи ваксината  #Puppy dog   newsm78
периода  на страхотен рев при масажа отмина(цели 3  седмици ни ма4и) сега режем във  ваничката  по време на къпането,но маи е  от душ гела за  тяло,че  го смених  и този и е  непознат(ако продължава  така  ще  купя  пак стария)

Мами какво ще  правим като стане  студено и няма да има разходки  78 ???Я кажете излизате  ли на вън  когато  духа  такъв страхотен ,студен вятър  кат  вчера ???Мен ме е страх да  си правя експерименти и си стоим в къщи  smile3541 играем  си на тази  игра , и мама  постоянно  тика  бибата  в  устата щом  там  се  намърдва юмручето Много ни е сладко  то  Laughing
За  папкането -и ние сме  на 3  часа  все още-почива  от 21 до към 2 и пак се започва.
Нослето на  нас ни е запушено от алергията и  пръскам Стеримар на 2 часа-когато е мнг зле,и ни помага.
,мг дълго стана моето писани-ще ме  извините   bouquet
Целувки на  всички попораснали сладки бебочета   love001
дано времето днес да е   хубаво -лек и  усмихнат ден  от  нас

# 219
  • Велико Търново
 bdbaloni Честит Рожден Ден на Boshi-Moshi!  newsm59 Пожелавам ти много здраве,щастие,любов и нека всичко,за което помечтаеш да стане реалност! Hug Еlisir,аз писах това,което ми  е казано на мен за моето дете.Изобщо не съм го казвала за всички бебета.
    Polimoli,разбира се,че ще питам да ми го обясни точно и аз веднага ще напиша. Hug
Тя хубаво ми казваше да си взема някой от нейните учебници по детски болести и развитие на бебето по месеци,ама аз заради болестити го отказах.Ама сега се чудя защо newsm78.

Отивам да   1ironing  и други приятни дейностти да свърша,че да има много време за разходки.Това е от мен за сега желая ви хубав ден и целувки на бебоците.

# 220
  • Велико Търново
Аз,май съм от най-ранобудните newsm78.
 Я и аз да си кажа за папкането,аз може и да съм казвала,ама пусти мозък изтича с кърмата-пет пъти на четири часа.Режима е жесток Peace.
 При нас вчера времето беше страхотно,вятър нямаше и Божидара беше цял ден навън-сутринта с баща си,следобед с мен.Аз,вече я обличам по като за есен-боди с къс ръкав,жилетка,дънков сукман и чоропогащник,ако е с дънки с чорапи и слагам обувки,защото чорапите ги търся по улицата.
   За разходките,аз не мисля да ги спирам.Като стане много студено и духа вятър ще вадя другата количка,която има порт-бебе и дъждобран и така улиците са наши.Като ни изписваха от Плевен,неонатоложката ми каза навън да не е минус10,при всички др.температури няма проблем.Мисля да я послушам Peace. това си е моето мнение

Аdi_5 на тази игра и ние си играем с пръсттите,обаче Божидара си лапа показалеца,но съм се заканила,че ще има наказания.Не мога да се съглася,че по този начин си опознава ръцете.Виждам на моя приятелка детето на две години и половина да си лапа непрекъснато палеца-еми на мен това не ми харесва и каквото мога ще направя моето дете да не си лапа ръцете.
  Айде чао,че ще ви писне от мен! Hug

# 221
Здравейте и от мен !
Аз нещо съм болничка заедно с бебка .Пием витамин С , слагаме тя гел аз капки в носа и така ...не и сложиха ваксина в петък но ще ходим в четвъртък дано до тогава сме оздравели и двете.
Корнелия ти за какъв грип споменаваше в постинга си може би беше вчера или онзи ден не знам ThinkingИ благодаря за инфото за хомеопатията  кърменето.Много ме е страх че съм със запушен нос за бебка , но няма какво да правя налага се да сме постоянно заедно.На някой от вас вече случвало ли се е да има запушен нос+бебе у дома Rolling EyesДано да няма такива де ..Отивам да си правя чай и да пия витамин С.
И ние сме с петно на главичката от въртене на ляво и дясно и аз мисля че няма място за притеснения по този повод. Naughty
До скоро мамита.

# 222
siska79   и аз мисля  да  съм  малко по строга с  тия пръстчета,че  после наистина  е по трудно отказването,а и ние  така  си  бъркаме ,че  винаги  връща по нещо и е  страшно.И нашата количка е с дъждобран и зимно чувалче,ама мен мнг ме е страх  от вятъра,а и шапка въобще не   понася на главата  си......пък нали от  течение най изстиват  ушетата та и аз не  знам вече  newsm78  Thinking  я  някой др  да  допълни ако има мнение

# 223
  • Варна
Здравейте мамита и бебоци!
 newsm59 Boshi-Moshi!Много здраве, любов и само приятни моменти с детенце  Gift Tada
siska79 и на нас така ни казаха за температурите и само да добавя да няма силен пронизващ вятър. През останалото време няма проблем да сте навън с бебетата.
Ние все още се храним на 3 часа и като adi_5 почиваме от към 20-21 ч. до 1-2 ч.
И моя бебок много си върти главата, така че мисля, че едва ли на всички ни децата развиват рахит Peace
Вили1 пожелавам ви бързо оздравяване Ill, за да можете да се радвате с бебка пълноценно
Целуффки  love001

# 224
  • Велико Търново
Мисля,че ясно казах,че това са го казали за моето дете! Peace

Общи условия

Активация на акаунт