С кърма или с адапте, расте красиво ЮНСКОТО дете

• 14 391
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • София
.......
 Люта чушка,честито ти християнче  smile3525.Пожелавам му много здраве и щастливо детство и да носи много радост на мама и татко!
....
newsm51

# 241
Честит рожден ден на  Elia и Boshi-moshi .   bouquet
Много здраве и щастие пожелавам и на двечките Hug .
Поздрави и за именячките  bouquet .
И, разбира се, на новопокръстените baby_neutral  bouquet

# 242
Ето ме и мен ... Значи първо ... Честит Рожден Ден на Elia, много любов, здраве и щастие bouquet

Честит Имен Ден на всички именници Heart Eyes

Поздравления за християнчето Марти на Zzz Hug

Момичета много Ви Благодаря за сърдечните пожелания, много ме разчуствахте. Прегръщам Ви силно. Благодаря Heart Eyes  Hug
Ние празнуваме само двете с беба и от разтояние с татето ... говорим по Skype и тъгуваме, че не сме заедно Rolling Eyes

Черпя Ви с тази весела, слънчева торта аранжирана с любимите ми цветя  bowuu

+ бира за ВСИЧКИ (изобщо не пасва на тортата) Mr. Green !!!

# 243
  • Велико Търново
 newsm59 Честит Рожден Ден на Danidji newsm51.Желая ти много здраве,щастие,късмет и всичко най-хубаво! Hug

# 244
  • Велико Търново
 newsm59 Честит Рожден Ден и на Maria Ra newsm51!
   Пожелавам ти много здраве,щастие,успех в работата/нали си ни работеща/ и нека другите твои желания да бъдат мои пожелания! Hug

# 245
Ето ни и нас!Здравейте мами!  bouquet
До сега ви четох и това приятно занимание ми отне около 40 мин.Как само сме се разбъбрили тия дни а?така трябва Браво! lalalala lalalala
Нас ни нямаше почивите дни.Бяхме при милата ни баба в с.Цалапица на гости.
 newsm38  party041 Tada  party002 Gift  cook  party023  Gift nbirthday newsm59  ura  costumed034Да бъда и аз сред първите дето ще честити рожденните дни на Maria Ra и на Dani    Момичета бъдете много щатливи и обичани! bdbaloni bdbaloni hbday  bigdance2
  Преди 3 дена дадох на Анито за първи път сокче от ябълка и тя  вечерта се превиваше от големи колики.Направо ужасно....От тогава не съм и давала,но от днес на обяд  пак мисля да почвам да давам,пък вечерта ще видим...Все някога трябва да се започне smile3504
 И мойта много си лапа ръцете и така се и приспива по някога.Косичката ни пада на кръгове отзад и от двете страни.Въпреки моето старание да и режа ноктите все се драска по бузките,мисля и пиличка да ползвам вече...
    Лека нощ ви желая и утре топъл ден!  Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 246
 newsm59 Честит рожден ден на Дани,Мария ра и Адела,да са живи и здрави и много щастливи!И бебоците им също!newsm59
Аз пак кукувам тук,ама чакам пералнята wash hang...пък и нали днес като именничка ме оставиха да се наспя до обед/макар,че после ми излезе през носа,но това е една друга тема...да не я захващам сега/
Лека нощ и целувки на всички ви...И една снимка от вчера ви показвам-че пак се харесахме с Ивчо.../пък сме скромни бе.......... Embarassed/

# 247
  • Варна
 nbirthday на Адела, Дани джи и Мария Ра! Да сте много щастливи и много, много обичани  newsm51
Люта чушка да ти е живо, здраво и много щастливо новопокръстеното християнче bishop
Целуффки на всички мами и бебоците им   love001

# 248
Честит рожден ден на всички рожденнички днес! hbday happy bd happy bdОт здраве да не се отървете.Да бъдете щастливи и обичани и много да ви слушкат бебоците и татковците разбира се family
Ние с Илиянка кихаме заедно у дома , аз съм с маска на лицето уж да я предпазвам и нея , но то детето първо се разболя па после и мама.Неизбежни са тези неща , но трябва да минават по-бързо и за по кратко време без излишни усложнения Naughty
А да не забравя- честито християнче!

# 249
  • София
Честит рожден ден на Danidji, Maria Ra и Адела. Желая ви много здраве щастие и успех в живота.  newsm59 nbirthday newsm59

Kambanska, честит имен ден с малко закъснение, да ти е живо и здраво името и да ти носи много късмет. newsm24
Момичета, благодаря за поздравленията.   bouquet Hug

# 250
  • Варна
Забравих да ви кажа, че днес за пръв път дадох една лъжичка сок от ябълка на Хрис. Не му хареса особено много новия вкус, но малко след това започна да се облизва. Ще видим следващите дни как ще е.
Целуффки

# 251
  • Варна
Честито християнче на Люта чушка! Много здрав и щастлив да расте Марти!  bouquet
Честит празник и на рожденничките днес! /три рожденнички, ще преядем Wink/
Мария ра, Адела и Дани, бъдете много много щастливи и обичани!

Аз ще ходя да закусвам  Animal Pig :newsm22:, че тази сутрин в 5 след като накърмих Криси имах и за цедене още 130гр....и сега ме гони глад.
Хайде чао, усмихнат и слънчев ден на всички!

# 252
Добро утро момичета!

Честит рожден ден на Danidji, Maria Ra и Адела!

Камбанска, ма много сте готини с Ивчо бе ... пу - пу ...  bouquet

Ние с бебата сме ОК .... тя си чурулика в леглото с играчките докато аз си пиша тук и пия кафе. Нищо ново при нас няма освен , че се мъчим да се учим да папка с лъжица. То не е плюене , мляскане и омазване на всичко в радиус от два метра, но имаме известен напредък и вече хапва по няколко лъжички плодово пюре Grinning

Лек ден от нас ....    после може пак да се разпиша , ако има време, че довечера сме с татито на купон с брат ми ... да се почерпим на патерица за именния ден ( и брат ми е именяк)

Целувки!

# 253
  • на брега на Дунав
Здравейте милички. Успях да прочета само няколко постинга от събота, че от тогава не съм влизала във форума. Ще ви разказвам после как е при нас, че сега трябва да водя каката на детска постановка в театъра. Прегръщам ви силно всички  Hug

# 254
Честит рожден ден на Адела, Maria Ra и Danidji! Много любов, щастие, радост, здраве и късмет!  Hug

kambanska, ама много сте хубави-ии. Честит Имен ден на патерици! Гледам, че на снимката издайнически се показва бутилка биричка Mr. Green (алкохоличките къде зяпат Wink)

Момичета да Ви питам на "Вас" запушват ли ви се нослетата? Някакви хитрини? От помпичката плачем  Sad

Общи условия

Активация на акаунт