С кърма или с адапте, расте красиво ЮНСКОТО дете

• 14 394
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте, момичета!

Честит рожден ден на Boshi-Moshi и на Elia !
Да сте живи и здрави, мили дами! Да ви обичат много и да ви слушат!
Весел празник и много щастливи мигове!
   bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МАМИ!
ОБИЧАЙТЕ И ВЯРВАЙТЕ, БЪДЕТЕ МЪДРИ И НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖДА!
  newsm51

# 226
Привет и от нас Hug!
Честит рожден ден на Boshi-Moshi и Elia!

Бъдете много щастливи и обичани!

# 227
  • Пловдив
 bdbaloni Boshi-Moshi, бъди здрава, щастлива и много обичана.

Честит празник на всички именници  smile3525

И да почерпим, че ние сме сред именниците. Моето малко съкровище нали е Любомир  Wink
 Misc Baby Bottle newsm38 beer bombs Взимайте си кой каквото иска.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 12:11 от Peppita

# 228
Здравейте и от нас!
Както писах вчера,Тея е хремава и накашля и доки и изписа онези гадни черни капки Коларгол и капки Проспан за кашлицата.Направо ми се къса сърцето като я гледам как се дави и неможе да диша,и най-интересното е че според доки не е нито настинка нито вирус а от смяната на времето #Crazy,моля се да се оправи по-бързо и да се размине леко,стискайте ни палци newsm17
Варненски мами,за съжеление ще пропуснем срещата ,но се надявам бързо да оздравеем и скоро да се видим Heart Eyes
 newsm59 Boshi-Moshi i Elia  bigdance2 желая ви цялото щастие на земята  Heart Eyes
По-късно ще се включа пак,отивам да се забавлявам както казва Сиска 1ironing newsm28 wash newsm75

# 229
  • Варна
Boshi-moshi и Elia, честит рожден ден! newsm59 nbirthday  bigdance2
Бъдете много здрави, щастливи и обичани!

Пепита, честит ти именник! Да ти е много здравичък, усмихнат и посушен!   bouquet

Камбанска, честит имен ден и на теб! Пожелавам ти много здраве и радостни мигове  smile3525 .....и много да те слушат мъжете в къщи  smile3503

Ninani, дано по-скоро и леко Ви отмине "смяната на времето". Много целувки на малката Тея  newsm51

Аз съм на линия за утрешната среща. Ще се обадя и на още една юнска мама. Чао и весело настроение на всички.

# 230
  • Варна
Мама Elia да ме извини, че пропуснах рожденния й ден Blush nbirthday  GiftМного радости и любов желая
И всички именници също да ми простят Blush   bouquet  love001

# 231
Благодаря ви на всички,обичам ви,но днес просто няма време за писане....Честит празник и на всички останали именици..И на рожденничките-сащо!!!.Да са живи и здрави и много късметливи!!!
И на ставащите днес християнчета и на семействата им-дано всичко да им върви по мед и масло...и понеже няма време за повече-черпя beer beer3 beer2

# 232
Здравейте сладурки!

Честито на именячките! Да сте здрави и много щастливи   bouquet

Аз също празнувам ... Надежда съм ..... и ви черпя виртуално по случая Misc Baby Bottle beer beer3 beer2 Wine Glass Drunk beer cheers

# 233
Честот празник на всички именници и рожденници  bouquet

Бъдете здрави и щастливи  Hug

# 234
  • Варна
Честит имен ден на всички именници! Бъдете много щастливи, здрави и винаги в добро настроение!
Честит рожден ден на Elia и Boshi-Moshi  newsm59   bigdance2

# 235
Честито на всички именници, бъдете винаги щастливи  smile3525

# 236
Честит имен ден на всички именници!  newsm51
 Честит рожден ден на Elia и Boshi-Moshi    Party Time
Нека всички бъдат живи и здрави , да имат много късмет , да са обичани и весел празник! smile3521

# 237
Благодаря,на всички ви.Много мило от ваша страна,ама нямам време да пиша,че октомври ще пътувам за САЩ при татито.Много ви благодаря за пожеланията и на вас ви желая,всичко най-хубаво.Целувки.

# 238
  • София
Честит рожден ден на Boshi-moshi и Elia, да сте живи и здрави и много щастливи.  nbirthday
Е хайде и аз да почерпя за моето християнче.... днес кръстихме Марти и аз съм много щастлива от факта.  beer  party023 Misc Baby Bottle  Wine Glass eat

# 239
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен,че днес хич не съм писала Embarassed!

Elia, newsm59злото да те пропуска,както аз го направих днес.Желая ти много здраве,щастие,късмет,любов и все такива простички на пръв поглед нещица,но никога да не оставаш без тях! newsm51

Честито на всички именнички от мамите и бебоците! smile3525На всички ви желая от здраве да не се отървате! Hug

Люта чушка,честито ти християнче  smile3525.Пожелавам му много здраве и щастливо детство и да носи много радост на мама и татко!

Ами за пореден път казвам,че това е от мен,ама мисля да полегна по на време тази вечер!

Спокойна нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт