Аз принципно съм пристрастена към сладкото и сега когато се опитвам да отслабна ми е много трудно,дори си купих от кафето Витаголд,което рекламират,не че ще има някакъв ефект,но така психическата ми нагласа е друга,че нещо странично ми помага да отслабна освен глада,който се опитвам да правя,но ще видим 
Ива 78,не се притеснявай за училище,детенце ще се справи
Това,което мога да ти дам като съвет е още от начало да му създадеш навици за ученето,имам предвид строг режим-първо учене а после разходки и игра,а за поущрение и някой гевезелък/нещо,което той обича или харесва да прави/По принцип момчетата са по-калпазани в ученето,но когато се настоява и има ражим всичко е ок.Тази година на мен ще ми е по-трудно да се занимавам и с него и с бебка ,но се надявам да се справя 
Айде чао засега,че баткото е решил задачите и отивам да ги проверя

още има рефлекса за избутване с езичето и не може да го папка. Мислех си в началото , че не й харесва и за това го плюе, но днес като срязах една биба на кръст и като сипах катрофено пюре с АМ в шишето лелеееее как засмука. за 5 мин. смукна 150 грама. Мисля си че сега с биберона ще свикне с вкусовете и по- натам ще сгъстиме нещата и ще пробвам пак с лъжица.
ама тя така и не нагласи кантара като хората..даже се размрънка,че искам и баткото да ми претегли-той бил теглен през юни-много интересно как го претеглиха,като той от май месец беше при майка ми... 
. Под вола теле почнахме да търсим, що толкоз много качил
. Ами яде си детето. Аз като знам как повръща и какви паузи големи си прави понякога през деня и аз се шашнах малко ама к'во пък нали е мъж. Накрая стигнахме до заключението, че всичко що лапне му се лепи. Та, сега сме 7,300 и 63 см. Мамите които дават АМ по колко давате на бебките си. Аз като давах изцяло АМ слагах 150 вода и то става след това 160. Изяжда си го, но понякога ако се е наситил през деня, някой хранене изяжда само 80-100 мл.
от нас набързо да се отчетем ,че от хайманосване няма време
в момента се караме защото мама е на компа,а тати гледа мач
и сега с нетърпение чака баня и масажче и папу.Иаз още нямам М. ама кърмя дано да не идва скоро
.../и той твърдо ме подкрепи-през декември да я сменям...поне път да не бия дотам.
,защото си пийвам една биричка пред компа и си слушам супер готина музичка....Обаче пия бира леко на "каменица" с 0% алкохол,но какво от това и тя си е бира.. 
и така сега няма да ни бодът,а само ще ни мерят.За месец е качила 900 гр.и е пораснала с 2 см.Всичко друго и е ок.
.Сега спинка сладко от вече час,след баня,папане и масаж.
надявам се другия месец пак да ме подмине 
. Стига съм се оплаквала ама е още рано и студено за разходка.
.