Ние отиваме на разходка.

а на всички мами и бебчета

Хубав ден на вси
Честита месечинка Zzz! Да ти е жив и здрав юнака и все така да расте. Да го цункаш от мен

нея. Любими градове за живеене Пловдив, Велико Търново, Бургас, Варна. Завърших техникум по Текстил, а след това бакалавър Компютърни медийни технологии и магистратура Мултимедия, компютърна графика и анимация. Живеем със съпруга ми 6 години заедно, от мината година вече и официално (03.09.2006). Работим в една сфера и често пренасяме работата в къщи. Той е завършил математическата и после ТУ.
. Неразделни сме и почти не се караме и не можем един без друг , когато обаче ни се наложи да се разделим заради командировки първо се
скарваме и после си обясняваме, че се караме защото си липсваме.
/Zzz, я дай още малко бира,че аз докато приспя децата,сготвя и изчистя...
колежките-алкохолички пак са ме изпреварили...
/
,....но аз ще замълча тактично,`щото моето съкровище след месец заминава за САЩ и няма да я има 6месеца...

,че нали и тримата сме едни рошляци в къщи
...само Ивчо още е с по-уставен вид,ама и той почна да оплешивява..
,обаче още караме на "Да пази Господ"...и други такива несигурни методи...но пък ние пари и акъл нямаме достатъчно...поне на децата се радваме..та ако скоро ме видите да се разписвам в някоя нова отчетна тема
...да не се чудите...
.Ние също си лапаме ръцете,но повече ни харесва бибата.В момента госпойцата си играе в кошарата и се радва на играчките си ,а аз използвам затишието да пия едно
и да обърна внимание на баткото да пишем малко букви предстартово.

Мъжа ми също е завършил НСА.И двамата обичаме лудорийте и купоните,но сега се наслаждаваме на семейния живот и отглеждането на Ванко. 
и се чуди
те нейни ли са или не?

колко много
) Подписахме през 1998г, когато получих документи за Зелена карта за Америка, но така и не отидохме натам