С кърма или с адапте, расте красиво ЮНСКОТО дете

• 14 404
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Zzz честита месечинка да сте живи и здрави и много да слушка newsm03
Ние отиваме на разходка. 1stroller
а на всички мами и бебчета  newsm10

Хубав ден на вси

# 91
Здравейте на всички,

С малко закъснение искам да кажа на korneliia_h че прекрасно я разбирам и съм сигурна, че всички мами са малко или повече съпричастни към проблема. Но мила помъчи се да не се тормозиш за такива неща, така нищо няма да промениш, а само ще се изтормозиш. Давай на бебо да суче винаги когато можеш, дори да е само за да почустваш онази несравнима с нищо близост. Аз какво да кажа като моята бебка не иска и да чуе да суче от мен. Цедя се вече почти два месеца и и давам кърмата с биберон. Тя става все по-малко, а за сметка на това бебка яде все повече. До скоро сучеше от мен само нощем когато е сънена и по-малко гладна и и е нужно да посуче малко колкото да заспи, но сега се отказа от нощното хранене и на мен ми беше също така много мъчно като си представих, че тя изобщо няма да суче от мен вече. Като пробвам да и дам да суче през деня, тя реве с пълно гърло и се отблъсква от мен с всички сили все едно,че и давам отрова.  Момента със спирането на кърмата рано или късно настъпва, а твоето бебче е все пак на 3 месеца, а съм чувала да казват, че при много майки кърмата се задържа именно до толкова. Така че горе главата и продължавай напред. Срамота е с тези две живи, здрави и прекрасни деца да се тормозиш излишно.  Grinning

# 92
 smile3525 Честита месечинка Zzz! Да ти е жив и здрав юнака и все така да расте. Да го цункаш от мен
Абе момичета, как сте с косопада? при мен положението е страшно. купих си един шампоан против косопад, Фитовал се казва. къпя се вече поне 5 пъти с него, но продължавам да се скубя. Дайте съвет какво да ползвам, че накрая ще остана без коса.
а това с гърнето ме разби! как точно става това #Crazy

# 93
  • София
Munichka, аз също съм със страшен косопад... ти нали ползваше шампоан на "Дюкре"  (май така се казваше Embarassed )? И аз не знам какво да правя вече...де я нямам де пада  Crossing Arms

# 94
Zzz,честита месечинка на Марти,нека расте здраво и усмихнато бебче Joy
Момичета,защо се шашкате че вашите бебчета не правят това или онова,което пише по книгите,нищо че са на една възраст всяко бебче си има различен мускулен тонус и по различно време ще започне да вдига и задържа главичката,да стои на крачета,и по различно време ще проходят-едни може още на 9м,а други на 1г3м и всички те са здрави ,такаче споко радвайте се на всяка усмивка и всеки миг с бебче,защото виждате колко бързо растат. newsm51
denit,,аз след първото раждане сложих спирала на 6м и всичко беше ок,сега мисля да почакам малко повече заради секциото,но иначе и аз пълнея от противозачатъчните и нама да ползвам такива.
Айде чао че стана много дълго  bouquet

# 95
Много добра темичка браво на Пепитка и Zzz!   bouquet
Отдавна не съм влизала, ама и Вие сте ми оставили и много за четене Laughing
Казвам се Ева Маздрашки на 30 години, зодия Дева. Родена съм в София, но не ми харесва да живея в  hahaha нея. Любими градове за живеене Пловдив, Велико Търново, Бургас, Варна. Завърших техникум по Текстил, а след това бакалавър Компютърни медийни технологии и магистратура Мултимедия, компютърна графика и анимация. Живеем със съпруга ми 6 години заедно, от мината година вече и официално (03.09.2006). Работим в една сфера и често пренасяме работата в къщи. Той е завършил математическата и после ТУ.
Запознаха ни покрай един тест в интернет, оказахме се 100% compatible, чатихме дълго време в ICQ-то без да искаме да се срещаме и да разменяме снимки на шега един ден си "определихме сляпа среща" носейки зелки и се оказахме много бързо влюбени един в друг и бързо "разкарахме" другите гаджета Simple Smile. Неразделни сме и почти не се караме и не можем един без друг , когато обаче ни се наложи да се разделим заради командировки първо се  hahaha скарваме и после си обясняваме, че се караме защото си липсваме. Joy
Иначе, сме много бъбриви и двамата, земни хора малко луди:) Правим си купон където и да отидем, независимо дали е барака без ток и вода или "бомбонен" хотел ... радват ни дребните неща и емоции, стараем се да не ги подминаваме. Всяка година пътуваме нощем за морето и бързаме да посрещнем изгрева на кея в Бургас ... загубени романтици ... Embarassed

Sorry, за лирическото отклонение ама пак сме разделени и пренесах носталгията тук
Честита Месечинка на Марти на Zzz!   bouquet

# 96
Честита месечинка на Марти Hug Hug Hug/Zzz, я дай още малко бира,че аз докато приспя децата,сготвя и изчистя... cheersколежките-алкохолички пак са ме изпреварили... smile3514/
Вили1..радвам се че се прибрахте...липсваше ни.... newsm51
За свекитата-или  Mr. Green или  #2gunfire #2gunfire #2gunfire,....но аз ще замълча тактично,`щото моето съкровище след месец заминава за САЩ и няма да я има 6месеца... newsm68 newsm44 newsm68
А за педито-абе то аз реших да я сменям,ама от много време си мисля...като не обичаш децата -не ставай педиатър..ходи там да мериш кръвното на бабите...или каквото и да е друго/`щото напоследък за сума ти лекарски грешки и недобре свършена работа чувам-ама като нямат отношение..пък то ,според мен е най-важното/
Мимик,това за гърнето и аз го искам,че у нас тепърва баткото от памперса отказваме....пък ако може и Ивчо да науча....обещавам със спестените пари от пампи всичките да ви почерпя...
За капенето на косата-не се притеснявайте-и моята се скубе като за световно...пък и дълга и допреди малко съм събирала косми от килима smile3511,че нали и тримата сме едни рошляци в къщи af afwitch newsm77...само Ивчо още е с по-уставен вид,ама и той почна да оплешивява..
И последно -за пазенето...аз не помня вече дали ви писах,ама на мен ми изписапа спермициден гел и   condomuu,обаче още караме на "Да пази Господ"...и други такива несигурни методи...но пък ние пари и акъл нямаме достатъчно...поне на децата се радваме..та ако скоро ме видите да се разписвам в някоя нова отчетна тема preggo...да не се чудите... Blush

# 97
Здравейте и от нас  bouquet.Ние също си лапаме ръцете,но повече ни харесва бибата.В момента госпойцата си играе в кошарата и се радва на играчките си ,а аз използвам затишието да пия едно kaffeetrmker_2 Coffeeи да обърна внимание на баткото да пишем малко букви предстартово.
ninani благодаря за успокоението,надявам се да се справи моя хубостник,аз честно казано направо се побърквам от притеснение,още повече че имахме проблеми с говора и е хиперкинетичен,е засега това е овладяно но все още се борим с проявите й.
Четита месечинка на Марти на Zzz,да е много здрав и послушен.

# 98
ПРивет мамета!
МОже ли някоя по просветена мама да ми напише на ЛС какво трябва да подаря на кръстниците, като ми кръстят бебата?
Вчера забелязах, че нашата беба забеляза че има две ръце и започна да си ги хваща една друга  Joy и се чуди hahaha те нейни ли са или не?

# 99
  • Канада
Здравейте момичета!
Бебо спи и аз се примъкнах на компа да почета и да драсна някой ред!
Честита месечинка на Марти на Zzz!!!  bouquet
И ние се присъединяваме кам групата на лапащите ръцете си!Даже се опитва и двете на веднъж да ги пъхне в устата  Mr. Green.Забелязах че долния венец му е побелял,но все си мисля че е много малък за зъбчета-още нямаме 3 месеца Thinking
Инаеч все още не се върти от гръб по корем,но за това пък със съвсем малко помощ се изправя до седнало положение и много обича да го прави това-такива беззъби усмивки раздава:D
А да ви се похваля-много говорим-особено с тати Mr. GreenС мен не ще да разговаря,защото на мен бебешкия ми куца нещо Laughing Mr. Green
Мен М. още не ме е посещавал,но ние се кърмим много активно-може би за това.
Не пиша често,но хайде и аз да се представя на бързо:)Казвам се Даниела Петрова.На 31 години съм,зодия Овен.По принцип съм от Кюстендил,но 12 години живях в София,а преди две години любовта ме доведе в Канада Mr. GreenСега живеем в Торонто.Завършила съм Националната Спортна Академия-специалност "треньор по скокове на батут" и "учител по физическо възпитание"В БГ работех кто треньор в ЦСКА,но тук все още не мога да се вредя да работя в тази сфера. SadМъжа ми също е завършил НСА.И двамата обичаме лудорийте и купоните,но сега се наслаждаваме на семейния живот и отглеждането на Ванко. smile3521
Ще спра до тук,че май се поувлякох!
Целувки на всички  love001

# 100
  • София
ПРивет мамета!
МОже ли някоя по просветена мама да ми напише на ЛС какво трябва да подаря на кръстниците, като ми кръстят бебата?
Вчера забелязах, че нашата беба забеляза че има две ръце и започна да си ги хваща една друга  Joy и се чуди hahaha те нейни ли са или не?

Ние ще правим кръщене на 17-ти ама  не знаех, че се правят подаръци на кръстниците... наистина, ако някоя мама знае нека сподели.
Камбанска, ето още биричка специално за теб  cheers beer cheers
Благодаря още веднъж на всички за вниманието и топлите пожелания   bouquet

# 101
Zzz,мерси за бирата и ако има още пращай я насам...че току що моя благоверен ме зарадва ,че отива командировка и два дена ще съм "сам юнак на коня..."...ама съвсем сам-щото ако ме беше предупредил,поне майка ми щях да изискам тука..." И честито ти ново име....със здраве да си го ползваш...
За кръщене-аз не знам да се подарява нещо на кръстниците/поне по нашия край е така/...те трябва да облекат детето с нови дрехи,родителите си поемат таксите и там каквото трябва в църквата...и почерпката,естествено...
dany_ip ,защо  не сте по-наблизо...веднага да ви пратя Сами,че има излишък от енергия това дете...непрекъснато тича,скача..даже търся батут за вкъщи...че комшиите сигурно вече "стреснушка" получават от нас....

# 102
  • София
Zzz,мерси за бирата и ако има още пращай я насам...че току що моя благоверен ме зарадва ,че отива командировка и два дена ще съм "сам юнак на коня..."...ама съвсем сам-щото ако ме беше предупредил,поне майка ми щях да изискам тука..." И честито ти ново име....със здраве да си го ползваш...
За кръщене-аз не знам да се подарява нещо на кръстниците/поне по нашия край е така/...те трябва да облекат детето с нови дрехи,родителите си поемат таксите и там каквото трябва в църквата...и почерпката,естествено...
.......
  bouquet

# 103
Здравейте  Hug

Гледам, че се представяте и реших и аз да го направя накратичко Wink
Казвам се Диана Бонева, по мъж Коджабашева - заедно сме от почти 12г с МироТо (лелееее ooooh! колко много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes) Подписахме през 1998г, когато получих документи за Зелена карта за Америка, но така и не отидохме натам Wink
Завършили сме Колеж по Туризъм и двамата в Бургас през 2000г
Преди да дойдем тук в Канада сме работили в една италианска фирма Миролио в Сливен - мъжът ми бе сътрудник софтуер, а аз търговски представител.
От 2003 сме тук - имаме два прекрасни Принца.
Сега сме се запътили за Бг до незнайно до кога време Wink

Това е от мен Heart Eyes
Лека вечер на всички ви bouquet

# 104
Ние току що се пребираме от разходка с всички дом. любимци.... нека ви покажа единия. Снимах го днес сутринта
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1211363

Още е мъничък и трябва да расте.... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт