С кърма или с адапте, расте красиво ЮНСКОТО дете

• 14 391
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Вече с постоянно местожителство на село...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАМИ че нещо изпуснах нишката  Embarassed

Да сте живи и здрави и много щастие ви желая нека малките ви слънчица много да ви радват и само прекрасни моменти  bouquet

ЧЕСТИТ ИМАН ДЕН И НА ОСТАНАЛИТЕ МАМИ  bouquet

Съжалявам че не ви изброявам но нямам време.

Ние бяхме на консултация преди 4 дена биха ни лошата ваксина поплакахме малко и само това беше, вече сме 6600кг и 65см, хапеме всичко наред, държиме си играчката, и доста се въртим налява надясно.Каката ни вече е ученичка поради липса на свободни места в детската градина и затова съм доста ангажирана да я водя и прибирам от училище и така.Ние сме си добре нищо ново няма при нас.

Приятна и успешна седмичка.

Видях че Вили се е върнала  Mr. Green Камбанска ама много сте готини двамата с Ивчо  Hug

# 256
  • София
Честит рожден ден на Адела, Maria Ra и Danidji!
Да сте здрави, обичани и щастливи!
Много радост да ви носят и малките човечета!
   bouquet

Ама много Деви се събрахме тук  Party

Кабранска, много сте слънчеви с Ивчо  Hug

Boshi-Moshi, тортата е страхотна и аз съм фен на жълтото и слънчогледите. Иначе и на Ени нослето се запушва. А помпата хич не я харесвам, защото й разранява нослето. Засега капя само физиологичен разтвор и има ефект.

# 257
Честит рожден ден на всички рожденнички! Всичко най-най ви пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet!

# 258
Честит рожден ден и от мен на Адела, Maria Ra  и Danidji newsm59! Желая ви много здраве, радост, късмет и  много слънчеви моменти в семейството!
Честит имен ден и на Kambanska на патерици. Желая ти много здраве и да си все така усмихмата и лъчезарна  smile3525 !
Нас вчера за първи път ни поканиха на рожден ден (имам предвид, че поканиха Боби). Беше много хубаво и весело.
Мами, исках да ви попитам дали давате Зимафлоур на бебчетата, защото аз четох противоречиви мнения по въпроса.
Иначе и ние излизаме навън, дори вчера дъждът ни наваля, но не се уплашихме от това.
Лек ден и целувки на бебоците.

# 259
  • 5 етаж в ляво
МНОГО БЛАГОДРЯ МОМИчЕТА ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА  love001
Черпя ви всички виртуално  smile3510 Popcorn beer,а бебчовците с Misc Baby Bottle
При нас всичко е наред,бебко дебелее smile3521и вече е 6900кг,преди 2 дни дадох за първи път сокче и малко се намръщи ,май не и хареса smile3506
И нашате косица опада отзад и се оформи един плешив кръг,ама до лятото ще порасне smile3534Вече започнах да мисля за дрешки за зимата и от утре започвам по магазините  newsm68,че ни трябва най малкото космонавтче
това е от нас целувки на бебчовците newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 260
  • Варна
Здравейте пак от нас Hug
Токущо се връщаме от разходка. Малко поплакахме на път към къщи, но като влязохме се успокои. Малко ни поваля дъждът, но малкия беше на сухо в количката   newsm53
Сега си играят с татко си той умира от смях. Вече смехът му е много силен, не е като преди плахичък, но след малко го очаквам да ревне за  Misc Baby Bottle
Целуффки по дупетата не бебоците  love001

# 261
  • BG
Честит рожден ден на всички рожденички newsm59 newsm67
Благодаря на всички за пожеланията Hug
Ние пък първо останахме без коса на темето,порасна друга,и сега вече и тила ни се пооголи Grinning
Иначе си ядем на три часа(на кърма сме),само нощем прави пауза от 10 и 30 до 5 и 30 сутринта.

# 262
  • Бургас
Момичета благодаря за хубавите пожелания да ви се връщатат стократно.
Честит рожден ден на патерици на Боши-Моши и имен ден на Камбанска от всичко най-хубаво по-много да получите.
На днешните рожденнички също да са живи и здрави и много много обичани.
Да е живо и здраво и новото християнче.
Ние вчера освен, че имахме рожден ден се и кръстихме двете с Йоанна и направихме 3 в 1 много добре си изкарахме и детенце изобщо неплака, а даже на против голямоо хилене се хили на попа а върха беше като ни потошиха във котела.

И на нас косицата взе да ни капе ама тя и без дреуго не ни беше много.
За капките за зъбки имаме един приятел зъболекар и той ме отказа напълно да и давам.
Купих си и хомеопатичното за кър,ата Рицин и съм мн доволна сега вече преливам от мляко.

Целувки,че стана мн дълго

# 263
Момичета,да ви се похваля-наспах се и сега съм нахилена като първия човек.....днес нали а едно такова мрачно и направихме една обиколка на квартала и като се поуморихме и се натръшкахме с дечковците на спалнята...и допреди малко....ама да ви кажа-друго си е като дремнеш няколко часа без почивка Peace...май ще ми хареса това временце есенно...
Благодаря ви за комплиментите...а това за бирената бутилка е вярно,тя си ни е обичаен фон...и да ви похваля Ивчо оня ден на метълски купон го водихме и детето се държа повече от перфектно,/за разлика от повечето възрастни/....
 krasi 78,аз Зимафлуор не давам-питала съм позната преподавателка по стоматология/детска ортодонтия/ и каза,че е по-добре да не давам...

# 264
Забравих да честитя и нa новите християнчета.. да са живички и здравички!
Ние нашият герой ще го кръщаваме другото лято, така решихме. Абе ще взема да си купя и аз това лекарство за кърмата , че нещо много взе да намаля. После ще кажа помага ли или не.
Приятна вечер на всички.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 21:36 от Elisir

# 265
  • Варна
Здравейте и от нас!
Честито на всички християнчета. Да растат здрави и щастливи за радост на мама и тати newsm51
Ни също ще се кръщаваме следващото лято. Относно това имам един въпрос - може ли да имаме само един кръстник. Т.е. само един човек - на мъжа ми много добър приятел, или трябва и жена да има?
Дари я оставих за малко в кошарата да  newsm79 и след малко чувам, че се е укротила. И аз паниката тичам да видя какво става, а то детенцето си заспало. Снощи пак така заспахме - от 18ч. и се събуди в 3,30ч. Неможахме дори да се изкъпем и сега ми е малко криво. Ще взема и аз да си легна, че поне да се наспя smile3524.
Приятна вечер на всички.
Щях да забравя - НАЗДРАВЕ на всички битови "бирохолички" cheers

# 266
  • на брега на Дунав
Оф, най сетне успях да се добера до компа и понеже не съм писала доста време  няма начин да не се изтърва в писането. Почва по ред на номерата.
ninani понеже късно се включвам и късно видях запитването ти за което ти се извинявам  Embarassed. Видях, че са ти изписали вече Проспан и цапащите капки. Ние също не сме с грип, а с зачервено гърло, кашляме и имаме прозрачни сополки. За тези неща ни изписаха: за нослето спрейче Nistia, Нурофен (като противовъзпалително), сиропче Мукоплант. Това е всичко и слава Богу вече има резултат, но най-вече от капките защото останалите неща обикновено ги повръщаше малко след като ги погълне. Аз проспана го ползвам за каката и съм много доволна, ама той не е ли за малко по-големи бебета.  newsm78. дано всичко премине много бързо при вас и да се оправите скоро.
Вили 1 ами първия грип който карахме беше този летния с честото ходено до 'бялата стая' и повръщане, но след него веднага карахме (всички покосени от първия грип) един с кашлица и температура при по-малките. 
Честито на всички мами които са празнували тези дни. Boshi - Moshi, elia, Danidji , Maria Ra, kambanska, Adela и на Dani    аз обичам да пожелавам на жените да бъдат много обичани и желани винаги. Пожелавам ви го от сърце милички макар и със закъснение   bouquet. Boshi-Moshi виждам, че си фенка на моите любими цветя. Имам много авторски снимки на слънчогледови полета  от нашия край. Kambanska супер сте с Ивчо, много сте сладки.
Честито на християнчето Марти. Да ти е жив и здрав  Люта чушка - ама с тая люта чушка все ме развеселяваш Zzz.  Joy.
Сега да се отчета и аз. Сами два дни почти не искаше да спи с това запушено носле, а аз покрай него съвсем. Слава Богу вече е по-добре, но аз сега започвам да повтарям настинката. Ужас направо. Продължавам да кърмя макар и по малко. Тази вечер едва успях да издържа да се изцедя (около 120мл), ама на Сами нищо не дадох защото бях пила Упсарин  Cry. Ако питате как успях с кърмата на този етап ами с Деган и Рицинус. Аз бях писала от ефекта на дегана, ама проста тогава като го пиех незнаех, че не ми пречи да кърмя и че се изписвал дори при проблеми с кърмата. Сега с него съм пак като секс бомба поне два пъти на ден. Прочетох за него във форума и започнах да си го пия по два пъти на ден. Питам се само колко време мога да карам с него, защото се притеснявам, че ако сега спра на (3-тия ден) и кърмата ми пак ще намалее. Някай ползвал ли го е от вас?
Ами за сега май е това или поне не се сещам друго. Отивам да спя вече, че направо умирам за сън. До скоро.

# 267
  • на брега на Дунав
Извинявам се за грешката ninani макар, че едва ли има значение, но спрейчето за нослето е Nisita не Nistia.

# 268
  • Варна
Добро утро момичета!
Ние вече се наспахме и сме готови за подвизи, но като гледам времето навън май ще си останем в къщи. Дано по-късно да се проясни, че да разходим малко дупетата.
Korneliia_h радвам се, че Сами вече е добре. Ти не се притеснявай за кърмата само му давай по често да суче. Дано по-бързо да ти мине настинката и да се радваш пълноценно на сладурчетата ти smile3525.
Пожелавам на всички един прекрасен слънчев ден!

# 269
Добро утро мамчета.
Изпратих тати на работа и кака на училище и докато спинкаме седнах на любимич си комп с .Толкова много сте писали-много се радвам..Сега да се похваля  Иванеса е 6 кг и 57 см вчера и сложиха ваксината и милата плака много- сестрата беше много груба newsm11.Имам едно питане ако някой може да ми помогне- пмного сум доволна от педито но ми каза  че имаме малко рахит и да увелича Бигантола. smile3515 А иначе сме много подвижни и спокойни хапваме си Аптамил 4-5 пъти по 1150гр., а от няколко дена и по няколко лъжички  плодово пюре. newsm44
Честито на всички който празнуват днес newsm51
И ме извинете ако имам правописни грешки но монитора ми прави проблеми(замъглява се)
По късно пак ще се включа, а сега ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН от нас. newsm44

Общи условия

Активация на акаунт