Ние днес ставаме на 3 месеца и черпя всички ви
, а за дребосъците 
Днес времето е гадно и вали и не можем да излезем, а дребния не може да заспи

Пожелавам ви едим много слънчев ден, въпреки дъждът
Времето в Търново е много слънчево и приятно от сутринта,така,че цял ден ще сме на вън.Божидара както обикновено ще се събуди в 10.00, а аз съм се забавлявала до сега и нямам вече никаква работа.Сложила съм малко нови снимки в нов албум Божидара и мама Силвия там може при желание да ни видите
!Значи и ние имаме малко рахит,свекърва ми каза да давам по 4 капки,педито каза 3 капки,аз от 20 и ден и давах по 2 капки.Та сега давам по 3 капки всеки ден.Не се притеснявай ще мине.Сега чакам свекърва ми да дойде за да я прегледа обстойно.По колко грама Аптамил хапвате
?
Честито на новите християнчета
!Много здраве и щастливо детство! 
Дано не се разболяват повече малките душички защото е много тъжно да гледаш как немогат да дишат през нослетата и кашлят 

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА agne6a 

Много интересно ми стана .На мен са ми го изписвали при обезводняване и са ми го включвали на система дори с глюкозаХм...какво ли не научава човек.И да те питам още нещо ти рицинуса на какъв интервал от време го пиеш?А това с цеденето на кърмата -нали знаеш че изцеденото количество в никакъв случай не е това , което се съдържа в гърдата?!Според мене си имаш предостатъчно кърма така че успех и да се оправяте бързо. 

Дано скоро се оправи времето, че да се запознаем и с вас. Снимките от срещата ще кача след малко.
Дано скоро се оправи и да има и други хубави дни.
. А там от където взех аз, имаше само едно флаконче и постоянно свършва, защото зареждали само по три. 

.
...Надявам се другия път да има повече мами и бебета. 

.