ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 497
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Е аз искам за четене, но и за слушане става

# 106
  • Между гори и планини
Моя мъж слуша аудио книги, дори в ютуб има. Изслуша Хари Потър, сега слушаше Агата Кристи, но не знам коя книга. Той има дислексия и четенето не му е любимо.

# 107
  • Варна
Да споделя нещо готино - фъстъчка вчера бе рожденничка и приятелите ѝ организирали чудна изненада в класната стая - балони, конфети, свещички на тортичка, празник!
Впусна се в разни извънкласни, почна с мат. лингвистика, била лесна и забавна. На дебати беше решила предварително, че ще ходи, имаха вече две-три сбирки, а вчера докато изчаквала да стане време за тях, влязла в някакъв клуб по финанси Joy Беше кандидатствала в Телериг за съботен курс, днес ѝ писаха, че е приета. Активистка, дали ще издържи на това темпо, а обича да мързелува...
И при мен Школото днес не отваря, но пък иначе редовно там ни осведомяват за карантинираните паралелки в училище, мисля 5 станаха вече, всички от горен гимназиален етап.

# 108
  • гр.София
Честито на рожденичката и успех с многото задачи,с които се е натоварила! Щом има желание,ще се справи.

# 109
  • у дома...
Клуба по журналистика в 30-то ще имат и онлайн сбирки, и присъствени през ваканциите или събота и неделя.

# 110
Честито на рожденичката! Да е здрава и все така дейна!
Аз съм ядосана ужасно много на осмокласника. Не стига, че днес бяха обърнали с брат му къщата наопаки, а и разбрах, че цяла седмица не е поискал новите думи от съученици. Попита ме дали може да излиза вечерта с кучето и му казах, че ще излезе, ако го изпитам на думите. Връчи тетрадката- речник, в която ми се стори, че доста подозрително има много малко думи след последната проверка на класната от 10 октомври. И лека полека разбрах каква е ситуацията. Днес вечерта ги поиска от съученичка, а утре е твърде вероятно да имат контролно. Думите са ужасно много. И не се шегувам, но ми каза, че ще ги учи в метрото, защото така и иначе нищо не научавал от писане, а само с четене ги учел. Виках много. Струва ми се, че никога досега не съм си изпускала така нервите.
Как е възможно човек да е спокоен в такава ситуация? Аз съм ставала в три сутринта, за да уча.

# 111
  • София
Да е честита рожденичката! 😊
Аманда, не се ядосвай.
Имаш умно дете - неконформист. Това е всъщност много хубаво по принцип. Сигурна съм, че родителстването е малко тегаво, но пък един ден ще видиш, че напразно си се ядосвала.

# 112
Честито! Много здраве и успехи! Balloon

# 113
  • Пловдив
Честит рожден ден! Жива и здрава да е рожденичката!
Аманда, недей. Детето беше болно, освен това му се полага почивка, ако и утре не е на училище, не е проблем такъв. Не се притеснявай, минава и заминава, дори и ниска оценка да има сега, ще научи думите. Спокойно и релакс! 💓🥰

# 114
  • Между гори и планини
По принцип никой не длъжен да му праща думите като е бил болен. Болните се лекуват за това са си вкъщи. И учителката не би трябвало да му даде контролно.
Не че моя не учи и наваксва като е бил болен, той за това не обича да отсъства, после му идва ударно.
Моя докара на последното контролно по английски 5. Без грешка на теста с граматиката , но няколко думи за превод не превел и то от български на английски. Първо беше наказан и тия думи ги писа 50 пъти. Днес го оставих да учи сам, знае всеки петък - контролно. Имаше 6 страници в учебната тетрадка, плюс текстове за слушане и отговаряне после и всички думи взето през седмицата по 10 пъти на английски и български. Заварих го още не започнал думите 😈  Пише от 6 часа и още има. Бонус има да чете и по литература. Петица по английски?! Не мога да в подмина!!!

# 115
  • София
Ама Доня!
Ако аз ти бях дете, щях сериозно да се замисля дали да не избягам. 🤣
Шегувам се.
Но те са големи вече. Полезно е и да се дънят понякога. Не е добре да растат с идеята, че вечно има коректив там нейде над тях, който ще ги строи в две редици.
Ти си знаеш, де.

# 116
Успяла си да накажеш осмокласник за няколко думи и той безропотно е поел наказанието. Поздравления. Дано да си е струвало.

# 117
Май трябва да спра да влизам в тази тема. Всички учат страшно много. Пишат, четат, купища домашни.
Моят не го виждам да учи ама изобщо. Чак почвам да се притеснявам. Обаче аз и предните години не го виждах.

# 118
  • Между гори и планини
Ама Доня!
Ако аз ти бях дете, щях сериозно да се замисля дали да не избягам. 🤣
Шегувам се.
Но те са големи вече. Полезно е и да се дънят понякога. Не е добре да растат с идеята, че вечно има коректив там нейде над тях, който ще ги строи в две редици.
Ти си знаеш, де.

Американец пък с петица! Ама самочувствието му му играе лоша шега. Знае, че знае и не се старае. А децата които не знаят , учат като луди и имат шестици.

# 119
А, моя не учи. Тоест учи каквото са дали, но то е несравнимо с описаното тук.

Общи условия

Активация на акаунт