ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 548
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
То въобще ситуация, в която родители вземат решение е невъзможна. От чисто организиционно, до това , че консенсус не може да има. Ако някой клас (не говоря за цяло училище), постигне 26 от 26 съгласие, независимо с какво решение, трябва да ги покажат по телевизията.

# 571
Солничка, ако  има, и ако ги покажат по ТВ, след  5 минути вече няма да има консенсус. Ще им разбутат групичката на момента🙂

# 572
  • София
Още две починали учителки за съжаление Sad и то сравнително млади - на 49 и 48 години. Това ми се струва, че ще постресне доста част от учителите.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 15:27 от zazu1

# 573
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ако се разглеждат професиите на всички починали до този момент, това ще стресне и други хора.

# 574
  • Пловдив
Още две починали учителки за съжаление Sad и то сравнително млади - на 49 и 46 години. Това ми се струва, че ще постресне доста част от учителите.
Зазу, прочетете какво пише в статията. Учителки да, обаче не са се заразили в училищата, едната не е ходила в училище отдавна, другата подобно. Няма болни деца. Много е грозно хвърлянето на професията им кето доказателство, че в училищата е бацилник. Честно казано, полудявам вече от гняв!

# 575
Честит празник на всички, покровителствани от св. Димитър!
Здраве, щастие и успешна, присъствена година !

Относно починалите учителки - силно се съмнявам, че са лекувани адекватно! Прави ми впечатление, че починалите предимно са от малки населени места и общини с недобро здравеопазване. Съмнявам се, че до тях стига и Ремдесивир!
Шумен, Разград, Добрич и Силистра в нормално време ходят по лекари във Варна. Сега не могат!

# 576
  • София
В тази статия нямаше такива подробности. Тъпо е, ако спекулират по подобен начин - само да всяват допълнителен страх и напрежение.

# 577
  • София
Благодаря ви за пожеланията към Митко! Ще му ги предам довечера от „мафията на бгмама” както той се изразява. За ДО каквото такова. Не мога повече да се ядосвам, но не съжалявам, че той категорично отказа да учи английски, а желанието му беше френски. Така или иначе английският му е на доста добро ниво за възрастта му и продължава да си го учи на школа. А как се учи френски дистанционно, вероятно скоро ще разберем. Но в края на краищата аз съм склонна ако се налага лятото да го запиша и на интензивен курс към Френския институт и ако е необходимо да изчиства и наваксва ненаученото. Смятам, че ако има желание езикът ще се научи. Зависи от вътрешната мотивация на човек.   

# 578
Честит имен ден на Митковците! Живи и здрави да са, на много успехи да се радват! Flowers Four Leaf Clover

Аз лично не очаквам никакви адекватни действия, пък какво остава за нормална стратегия от страна на милата ни държавица и нейните висши ръководни кадри. Ясно ми е, че хаосът ще е пълен, просто защото никой не желае да поеме отговорност. А и да се намери такъв всички ще скочат срещу него, защото ще счетат правата си за нарушени.

Това, което ми е трудно да разбера, толкова ли е сложно да има елементарна, базова, дисциплина в нашето общество? И се оказва, че е изключително трудно, защото отдавна доверие в авторитети не съществува и никой не знае повече от нас самите какво е добре за нас самите, та даже и за останалите. Имаме си един 'убавец, който иска да се хареса на всички и върши глупост след глупост само за да угоди на всички. Е не се е родил такъв човек, който може да угоди на всички. Пък ние да не се заблуждаваме - кресливи сме от всички страни... И с тази си кресливост ще си останем.

Правилата са за да се спазват. Харесват ни, не ни харесват - спазват се! Така функционира пълноценно едно общество - спазва общоприетите правила. За жалост ние и едни нормални правила не можем да измислим, та да ги и спазваме даже.

Разсъждавам си, не ми обръщайте особено внимание...

Днес синът ми е имал само английски език, по останалите предмети е имал свободни часове, защото учителите ги е нямало. Присъствено ходи, но не е имало кой да го обучава...
Аз поне съм спокойна, че е в училище, управлявано от изключително разумен директор, на който имам пълно доверие.

Дълго стана, прощавайте!

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 16:16 от шмърциплянку

# 579
  • у дома...
Ей, моето момиче има 6 на последния тест по испански!

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/119-o-v-sofiia-se-gotvi-za … 1THYryu0QYmZNaB0w

Подозирам, че до ден - два Фандъкова ще обяви ДО в София.

# 580
  • София
Мда.
И аз току що прочетох тази новина.
Жалко.

# 581
Викате да скокна за тоалетна хартия и макарони и да се зазимявам Simple Smile

# 582
Викате да скокна за тоалетна хартия и макарони и да се зазимявам Simple Smile
Аз скокнах още летоска, че никога човек не може да е сигурен коя сутрин кой с каква идея ще се събуди, а аз не обичам да не съм подготвена. Joy

# 583
  • у дома...
Ноември ще бъде март... Simple Smile Макар, че бабите ни едно време само с тоалетна хартия са си бърсали дупетията! Ма то сега и листа няма по храстите...

# 584
Аз макарони даже май имам от март Joy

Общи условия

Активация на акаунт