ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 544
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Хахаха, Хепи!
Може да взимостриймваме, нали са в различни смени. Joy

Хора, аз нямам никаква идея как ще си изкарваме свободното време в тези есенно-зимни месеци.
Може да започна да чета Кант и Хегел, обаче сигурно няма да ми хареса.
Нямам желание да плета, омръзна ми да готвя, а и без това не обичам. И да чистя не обичам.
Освен да се оборудваме за планински преходи в тежки зимни условия, друго не се сещам.

# 601
  • София
Само тоалетната хартия остана и 2-3 пакета ориз Grinning . Това е най-дълбокият резерв.
Не мисля да се запасяваме пак. Магазините вече доставят.

# 602
Хепи, ти си се научила да плетеш, а пък на мен една мила съфорумка  изплете и подари страхотни ръкавички за Монс и мен! Без пръсти! Тъй, че няма да плета😀
Няма такава гъзария!
Доди, ❤❤❤

Ред, нЕма да се кОсиш! Ще направим комуна и ще се забавляваме! Няма да скучаем🙂

# 603
  • София
Ама Додиела съвсем изчезна, бе.
Къде е тая жена?

Aaaa, тука си е.
Ама колко пъти да ви замолвам да предупреждавате като си сменяте никовете. Grinning

# 604
  • София
То и на оптимистите отвреме навреме им се разваля настроението. 😁
Извинявам се, ама съм много гневна заради това ДО.
Давам ти седмица и ще ти стане  все тая! Joy Аз си мислех, хапчета да започна да взимам, приятелка ми предложи домашна ракия, ама е далече... Та подпуках червеното вино. Joy
И нека силата бъде с нас! Омммм

# 605
А, така, наздраве Cocktail
И аз плета ръкавици, снощи точно едни мерино розови. Освен да ви оплета на всички Ill

# 606
Ето, видяхте ли колко бързо се организирахме да запълваме свободното време... Та даже и виртуални купони ще заформим! А с изплетеното после ще се окаже, че съфорумките от БГмама са съживили българската икономика!
Няма място за отчаяние (от чая ни е)! Joy

# 607
Никакво отчаяние! Аз дори в ново начинание се впускам, въпреки Короната😀 Пълно безумие, но животът си тече.
Кога, ако не сега?!

# 608
Никакво отчаяние! Аз дори в ново начинание се впускам, въпреки Короната😀 Пълно безумие, но животът си тече.
Кога, ако не сега?!
Разкажи за новото начинание, моля Simple Smile

# 609
  • София
Аз пък тъкмо се настроих да пускам малкия на ясла и да се връщам на работа...

# 610
Давам жокер- нова творилница за Горската вещица😀

# 611
  • София
Биси, успех! ❤️😊

# 612
Така е, разбира се. И това ще мине.
Ама просто в момента се ядосвам като дете, на което за много кратък интервал от време за втори път му събарят кулата от кубчета. Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз като теб.  Аз дори като ужасен песимист чертая по-лоши сценарии и от м.март. Да, няма да има КПП и другите простотии от тогава, но някакси сега се е сменил подхода. Хората биват довеждани до убеждението, че това е нужно и необходимо. И сами си го търсят и искат. Ох, дано да не съм права, но според мен като ги пратят онлайн няма да ги върнат скоро.

# 613
Благодаря ти, Ред!🤗❤

# 614
  • София
Мъжо е купил ТХ онзи ден без да види че и аз съм взела(купуваме големи пакети винаги).Та няма да загинем нас.ани😆
Днес ходих да ми правят поредния пари тест... Реалността е такава и наистина трябва да свикнем.Действа отрезвяващо като видиш опакованите лекари пред ковид отделението как ги поливат с пръскачката...А пък аз си страдам за провалена екскурзия...Да сме здрави е най-важното.И винения сезон ще е подходящ за напитки...Отивам да правя макарони че ме подсетихте.

Общи условия

Активация на акаунт