ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 547
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Честит имен ден на Митковците и Диди, живи и здрави да сте и много късмет!
А аз се дразня, че се обвиняват хората за ситуацията. За последен път ще припомня, в Испания се носят маски навсякъде от март насам, там ако те видят без, викат полиция (личен разказ от приятел, който живее и там и всеки, който ходи лятото), та нека не се хвърля вина към хората. И, да добавя копирано едно съобщение на позната, живееща в Танзания по повод вируса. Искам да допълня, че тя по време на ИП беше в България и излизаше на разходка опакована с найлон от горе до долу, и се дезинфекцираше на всеки 15 минути, включително и се обаждаше в полицията, ако види събрани младежи да си говорят на едно място. Та, ето какво писа преди малко по повод въпрос къде може да се отиде без ПСР същото това момиче "Тук го разказват вече като притча от миналото. "Помните ли как ни казваха, че ще измрем и да носим маски?" Честно, ако не слушах от вас за този вирус, и аз щях да го забравя.
 И не, не е от топлото време, защото в Залива не пада под 40 градуса лятото и там отчитаха. Някаква световна политика е, с каква цел - идея нямам. Вирус има, пандемия НЯМА.".
Та, това е. Иначе, да сме живи и здрави.

# 586
В тази статия нямаше такива подробности. Тъпо е, ако спекулират по подобен начин - само да всяват допълнителен страх и напрежение.
Да.
За жалост това е основен метод - всявай паника, все ще се намерят хора да се вържат и да пригласят.

# 587
  • Стара Загора
Честит имен ден на всичките ни именници. Да са здрави!
Четох до някъде вече втори и ден и все не успявам да се включа.
Моят с математиката няма проблем...баба му яко го натиска хахаха Не е в математическа паралелка. Но той и не изтърва миналата година поради фактора - баба, учител по математика.
Бяха болни и двамата миналата седмица...за капак и аз след тях. Хрема и червено гърло - гърдите чисти, аз и малкия без черевни гърла и Т, обаче баткото с адски червено гърло и Т беще два дена. Пи АБ. Малкият още накашля и го оставих на онлайн тази седмица /има възможност в тяхното училище/, но Езиковата в Ст-З няма този вариант. Омръзна ми да преподавам по немски миналата седмица. Ако ме нямаше с този интензитет на преподаване на езика не знам къде щеше да е моя сега. Всяка вечер негова съученичка /те са приятели от детската градина двамата и си вървят по класовете заедно:)))/ му снимаше и пращаше всичко,което са взели...даже сладураната правеше аудио записи с обяснения. Добре,че има такива деца в обкръжението моят хубусник
Тази седмица с изпитванията ще стане ясно какво съм преподала миналата седмица хахаххахах
Сега отивам да дочитам на спокойствие.
Здрава седмица ви пожелавам

# 588
  • София
Ние тъкмо поизядохме предните запаси Stuck Out Tongue Winking Eye . Сега трябва да зареждаме нови.

# 589
Ние тъкмо поизядохме предните запаси Stuck Out Tongue Winking Eye . Сега трябва да зареждаме нови.
И тоалетната хартия ли?
Леле, голям глад ви е гонил...

# 590
  • София
Искате ли да не се майтапим на тема запаси, да не вземат пак да ни стоварят локдаун на главите?

# 591
  • у дома...
Аз не виждам от какво можем да се оплачем. Сложихме туршиите, джибрето е готово за варене, виното ферментира... Е, за мезетата е още рано. Ама основата я имаме. А не като пролетта - изядохме последните кисели зелки и ни карантинираха! Бъдете оптимисти.

# 592
  • о`майна лунна нощ е
Няма да го направят. Няма да ни затворят. Вероятно пак ще има ограничения, но нищо повече.
А и шегите са неизменен помощник на психичното и физическото здраве.

Ще похваля набора, че донесе четворка по немски. След двете тройки и двойка, това 4 ми е като балсам за душата. Даже било 4,16.

# 593
Аз не виждам от какво можем да се оплачем. Сложихме туршиите, джибрето е готово за варене, виното ферментира... Е, за мезетата е още рано. Ама основата я имаме. А не като пролетта - изядохме последните кисели зелки и ни карантинираха! Бъдете оптимисти.
Е та, аз ако не съм оптимист отдавна да съм излязла с въже в ръка подходящ клон да търся. Joy

# 594
Верно, пролетис бяхме на коприва и пащърнак, сега мазето е заредено и можем да му добавим кисело зеле с шнапс.
Аз от немския на сина тая дума харесах!
😂

# 595
  • София
То и на оптимистите отвреме навреме им се разваля настроението. 😁
Извинявам се, ама съм много гневна заради това ДО.

# 596
То и на оптимистите отвреме навреме им се разваля настроението. 😁
Извинявам се, ама съм много гневна заради това ДО.

Red, не се ядосвай залудо! Каквото са си наумили, това и ще направят, та ако ще и вените да си прережем... Няма смисъл. Децата ни са оправни, ще успеят да се преборят с всичко, което им се изпречи. И на това и трябва да ги учим - да не се предават пред трудности, да са адаптивни, да гледат от добрата страна...
И това ще мине!

# 597
  • София
Така е, разбира се. И това ще мине.
Ама просто в момента се ядосвам като дете, на което за много кратък интервал от време за втори път му събарят кулата от кубчета. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
  • о`майна лунна нощ е
Ред, недей. Не се натоварвай излишно. Ако все пак се допитат до родителите под някаква форма, изрази мнението си и знаеш, че позицията ти е казана.

Бърза ревизия на наличностите показва, че у дома няма недостиг на червено вино, ориз, брашно и масло. Бурканбанк резерви от зимнина също се намират в доволно количество. Проблем е ТХ, но там магазините няма да допуснат липси. Имаме около 15 пъзела за редене, така че и откъм забавления сме обезпечени.
От училището на дребната има обявен случай на дете с Ковид в 5-ти клас, но само то е у дома. Явно не е ходило на училище и не е било контактно с класа. Наборът удържат фронта все още.
Рапорт - даден.

# 599
Ред, не се ядосвай, но се подготвяй- всякак- за всякакви варианти. И психически, и всякак. Аз нямам много зимнина, ама се научих да плета март месец, поне няма да мвъзнем и скучая Wink Между другото ми е трудно, и чудесно отвлича вниманието.
Иначе ще ви стриймваме нашите уроци, няма страшно, нали сме от едно училище. Да се насладите и вие на иновациите Wink

Общи условия

Активация на акаунт