ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 487
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
В шок съм от непрестанния чат на родители в Школо... Работи, не работи, подадох, не ми приема отговора, не пишете, работя, мнения за и против ДО... Майко мила! Цък-цък нон стоп...

# 721
  • София
Ей затова се зарадвах, че в това училище родителите няма да имат такава възможност.
Просто ви е бедна фантазията какви неща съм чела в предишното.
Някой беше успял да опише изгубено долнище на анцуг почти до съдържание на памук/полестер. Joy

# 722
Интересно ми стана - с Vesana нали сме в един клас - дъщеря й е с 12 оценки, а моята има 5. По английски само.

# 723
В шок съм от непрестанния чат на родители в Школо... Работи, не работи, подадох, не ми приема отговора, не пишете, работя, мнения за и против ДО... Майко мила! Цък-цък нон стоп...
Ами иначе как да се направи въпросното допитване до родителите да изразят позицията си за ДО, така че всички да имат правото да се запознаят с мнението на родителите и да изразят становище?
Като няма да е централизирано - така ще е...

# 724
Е как как- има пусната анкета. Гласуваш тихо и кротко и си си казал мнението.

# 725
Очевидно някои имат нужда да се обосноват или да споделят притеснения преди да гласуват за да могат да гласуват адекватно, спрямо информацията с която разполагат?!

# 726
  • у дома...
Очевидно някои имат нужда да се обосноват или да споделят притеснения преди да гласуват за да могат да гласуват адекватно, спрямо информацията с която разполагат?!
И се почва реплика - дуплика, реплика - дуплика. А някои просто като в чат "готово", "гласувах" и "всички са маскари".

# 727
  • Sofia
Интересно ми стана - с Vesana нали сме в един клас - дъщеря й е с 12 оценки, а моята има 5. По английски само.
Бети, не се коси, госпожата по АЕ и в старото училище не искаше хич да я изпитва(особено в седми клас вече), че тя все вдигаше ръка за всичко по този предмет и с много оценки, доста от които от активно участие.

За Школо - не е за коментиране какви малоумни родители има, това не е чат...

# 728
  • София
Мария, ако дискусията не е отворена за ученици, хич не ми се оплаквай! Joy
Дискусията беше затворена към 18,20, аз до 22 продължавах да получавам звукови известия! Смятай! Joy

# 729
И се почва реплика - дуплика, реплика - дуплика. А някои просто като в чат "готово", "гласувах" и "всички са маскари".
Когато е дадено това право на изразяване на мнение, обосновка, или просто търсене на допълнителна информация, не мисля, че е редно да се сърдим, защото в друга ситуация и на нас би могло да ни послужи ако не сме сигурни в избора си.
За някои хора не е толкова просто - готово, гласувах...
Лично аз се опитвам да се поставя и в чуждите обувки и смятам, че така е редно за да може по-лесно да се стигне до намиране на най-правилното решение за дадена ситуация. Това е. Simple Smile

# 730
  • София
Не искам да съм на мястото на този, които ще обработва такива данни и ще трябва да даде финалния резултат за мнението на родителите на база изказвания от типа "хем искам, хем не искам". 😁

# 731
  • у дома...
Шмръц, това е анкета. Не дискусия. От родителите се иска да гласуват за едно или друго нещо. А не да обсъждат. Сега, ако инициира директора дискусия - тогава да. Но това е просто едно гласуване.

# 732
Аз пък оставам скептична, че мненията ще имат значение и при вземане на решението и че ще ги вземат предвид.
Определено мисля, че  целта е да се каже, че са взети мнения и това е.
Както е казано: "Вий си кажете, а аз ще си наложа!". Smile

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 12:23 от Judy

# 733
Шмръц, това е анкета. Не дискусия. От родителите се иска да гласуват за едно или друго нещо. А не да обсъждат. Сега, ако инициира директора дискусия - тогава да. Но това е просто едно гласуване.
Да, аз разбирам, но някой е позволил тази анкета да има коментари... т.е дал е на хората правото да изкажат мнението си. Хората се възползват от това си право.

Аз пък оставам скептична, че мненията ще имат значение и при вземане на че решението ще ги вземат предвид.
Определено мисля, че  целта е да се каже, че са взети мнения и това е.
Както е казано: Вий си кажете, а аз ще си наложа!;. Smile
Няма как да не се съглася...
Някой беше писал вчера, че тази наредба си е чисто измиване на ръце и прехвърляне на отговорност.
Когато на лице има криза, то тя следва да се управлява от хора, които знаят как се управлява криза, а не от всеки, който има мнение.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 12:02 от шмърциплянку

# 734
При положение, че за по-голямата част от населението вирус няма и всичко е за пари, не знам какви  мнения изобщо търсят. Погрижиха се да дезинформират хората, а сега се допитват до тях...

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 12:08 от Cygnus

Общи условия

Активация на акаунт