Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 528
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Ама наистина си пишем от клавиатурите!

Тъкмо прочетох и се смях с глас за брома в чая на Керем от Супер Катя, за това, че роботите не са това, което бяха на страхотната ни преводачка Александра и за огромна изненада, че Сезария е публикувала идеята за събиране на средства за глоби, докато търсех от коя серия е падането в дупката на Куши и накрая милата ми Бърборанка ме изпревари!

А накрая Меги обра точките! Бих добавила да живее и Серкан, който има много ризи и любов за раздаване!

# 151
# 152
Редактирам се, за да не се получава чат - наистина много романтичен (за пореден път) момент между тях, но и страстен - за сцената в леглото говоря, където той е по потник. Този път май няма да имаме съмнение какво се е случило... Heart Eyes
Ама ако се е случило това, което си мислим, че се е случило и тя вземе, че си спомни как я е наранил, дали няма да я е яд, че си е дала хризантемката по този начин 🤔😂
Тук сериозно трябва да се замислят да направят емоджи реакции за коментарите, не само това полезно. Такъв спектър от емоции се разразяват докато ви чета, че не е истина просто. Искрено се забавлявам. Готова съм да участвам и аз с дарения за глобата Simple Smile
Това си го мислих и аз онзи ден 😂 поне едно смеещо се да сложат, че на колко коментара се хиля сама и искам да го покажа, но уви - полезен ми е само 😂

# 153
Eй , от кога чакаме да му облече ризата Joy , ама се питам дали я облече за втори път , а Stuck Out Tongue Winking Eye

# 154
  • Плевен / София
Песента, която пее Еда

Скрит текст:
Sen beni boşuna hiç kalbinin oralara koyma
Kollarını bana sarma
Kalamam oralarda
Sen de gül eğlen, öyle acıklı konuşma
Hayat ne ki sonuçta?
Anlık bir buluşma
Lalalala ben de böyleyim
Lalalala hep de böyleydim
Geçmişe gitmem, küsüm gözyaşlarıyla
Daha güçlüyüm ben
Hatalarımla
Beni kendi yoluna çağırma, benim yolum başka
Gittiğim yer başka
Yokuşlarım başka
Lalalala ben de böyleyim
Karanlıkta yanabilirim
Boşlukta durabilirim
Düşmem ben, kanatlarım var ruhumda
Geldiğim gibi gidebilirim
Aşktan vazgeçebilirim
Zincir yok ki benim boynumda
Kollarını bana sarma
Kalamam oralarda
Hayat ne ki sonuçta…
Много ми хареса. Номзвучи и леко като прдупреждение за Серкан, да се взима в ръце

Не ми предлагай напразно сърцето си
Не ме прегръщай
Няма да остана в ръцете ти

И тинсе смей,, забавлявай, не ми говори тъжно
Какво е живота в крайна сметка
Кратка среща...
Ла ла ла аз съм такава
Ла ла ла винаги съм била такава
Не се вртщам в миналото, скарана съм със сълзите
По-силна съм с грешките си
Не ме води по твоя път, моят път е друг
Другаде отивам
Пътищата ми са други
Ла ла ла аз съм такава
Ла ла ла винаги съм била такава
Мога да горя в тъмнината
Мога да спра в нищото
Няма да падна душата ми има крила
Както съм дошла така може и да си тръгна
Мога дансе откажа от любовта
Не съм вързана с вериги
песента я изпя и Сюрея в Истанбулска невеста

# 155
  • София
Мира, на една вълна сме тук, затова вече не се изненадвам, когато някоя от вас прочете мислите ми и ги опише в коментар по-добре, отколкото самата аз бих могла. Страхотни сте!!! Този филм ни събра и толкова се радвам. Не знам дали има друга толкова позитивна и сплотена група като нашата (от тези за романтични сериали имам предвид). Хвърлих око на няколко (посветени на други сериали, които съм гледала, или на актьори, които харесвам), но бързо се отказах да пиша и съм активна само тук. Дори от чист интерес не влизам да чета в други теми. Не усещам нашия вайб просто и не ме предразполагат като вас, за което ви благодаря! Hug

“Почукай на вратата ми” е филм-магия. Докоснал ли си се веднъж до Еда и Серкан, си пленен от тях завинаги. Тази история никога няма да ми омръзне. Емоциите, които изпитвам с тях, не съм ги изживявала с нито една друга екранна двойка до момента, а не съм гледала малко сериали - турски и не само. Няма такива усмивки, погледи, нежност и ласки, няма такава химия и няма други като Керем и Ханде. Ах, много ги харесвам!!! Сега ще прозвуча като баба ми, ама “да се взимат младите”. Стига пил чай с бром тоз Керем, ще се повреди накрая. Joy

# 156
Eй , от кога чакаме да му облече ризата Joy , ама се питам дали я облече за втори път , а Stuck Out Tongue Winking Eye

Филипин, чудя се, дали това няма да са спомени от нощта с воалите, но синята ризка на сутринта и синьото, с което е облечена по време на ласките, ме карат да повярвам, че са имали още една красива и незабравима любовна нощ! В онази първа нощ, тя беше с черна рокля.

# 157
Момичетааа ,вие докато сравнявате Серкановите ризки в Туитът вече Еда е бременна Joy Joy

# 158
  • София
Привет момичета!

Едва сега се усетих, че съм допуснала грешка в предишния си пост, в смисъл вместо името на филма с Енгин Акюрек, където за първи път чух песента на Нил Караибрахимгил, съм написала името на песента "Душата ми има крила"! Името на филма и актьорите в главните роли вече са написани от вас, така че няма да се повтарям! Моля за извинение!

Всъщност погледнах в актуализирана плейлиста на нашия сериал и се оказа, че въпросната наистина красива песен е била включвана в поредица турски филми и сериали, освен това я има в изпълнение на различни изпълнители! Но това естествено не я прави нито по-малко красива, нито по-малко подходяща за нашия сериал!

Хубава вечер и спокойни сънища!

# 159
  • София
Неслихан Йелдан (Айдан) обаче много се кефи на Еда и Серкан. Съдя за това по сторитата и коментарите й. И като цяло е фен на образа на Еда. Сигурно пада голям смях като снимат заедно - знаем какви сцени имаше между тях (комичните визирам). Досега с Гугъл преводач си превеждах коментара й за еп. 16 и е писала нещо сорта на: “Епизод 16 ще ви взриви. Не казвайте, че не съм ви предупредила.” Ах, дано! Така като гледам, наистина ни очаква много хубав епизод. Heart Eyes

# 160
Неслихан Йелдан (Айдан) обаче много се кефи на Еда и Серкан. Съдя за това по сторитата и коментарите й. И като цяло е фен на образа на Еда. Сигурно пада голям смях като снимат заедно - знаем какви сцени имаше между тях (комичните визирам). Досега с Гугъл преводач си превеждах коментара й за еп. 16 и е писала нещо сорта на: “Епизод 16 ще ви взриви. Не казвайте, че не съм ви предупредила.” Ах, дано! Така като гледам, наистина ни очаква много хубав епизод. Heart Eyes

Бърборанка, от фрага разбрах какво е имала предвид. Не мога да им се нагледам:

Серкан и робот - няма такова нещо вече! Любовта на Еда му вдъхна душа.

Бях ви обещала нещо интересно за емоционалната зрялост:

"Как реагирате в моменти, в които емоциите бушуват във вас? Съзнателното и спокойно поведение в такива ситуции е белег за емоционална зрялост. Но не само... Независимо на колко години е човек, едва ли може да се каже, че е достигнал напълно емоционална зрялост. Това е нещо, на което се учим цял живот. По-важното обаче е дали вървим в правилната посока. По-долу ще откриете 20 модела на мислене, с които може да проверите това за себе си. Ако изповядвате повечето от тях, то със сигурност сте на добър път, твърдят от The School of Life.

1. Осъзнаваш, че по-голямата част от лошото поведение на другите хора се дължи на страх и безпокойство, а не на злоба или идиотизъм. 

2. Научаваш, че това, което е в главата ти, не може да бъде разбрано автоматично от други хора. Осъзнаваш, че трябва да изразяваш намеренията и чувствата си с думи.

3. Разбираш, че понякога допускаш грешки. И си способен да се извиниш.

4. Придобиваш увереност не като осъзнаваш, че си страхотен, а като разбираш, че всички останали са също толкова глупави, уплашени и изгубени, колкото и ти.

5. Прощаваш на родителите си, защото осъзнаваш, че те не са на тази земя, за да те нападат и нараняват. И самите те се борят със своите демони.

6. Разбираш колко голямо влияние имат така наречените „малки“ неща върху настроението ти: достатъчно сън, нива на кръвната захар, алкохол, стрес и т.н. И си наясно, че не е добре да говориш по важни теми с любим човек, когато си недоспал, забързан, гладен, пиян...

7. Разбираш, че няма смисъл да се цупиш. Ако някой те нарани, не трупаш болка и омраза с дни. Помниш, че скоро ще умреш. Не очакваш другите да знаят какво не е наред. Говориш директно и ако се поправят или ти се извинят, им прощаваш. Ако не – отново им прощаваш.

8. Спираш да вярваш в съвършенството. Няма перфектни хора, перфектни работни места или перфектен живот. Осъзнаваш, че много неща в живота са доста разочароващи, но въпреки това са „достатъчно добри“.

9. Научваш се да си малко по-песимистичен за развоя на нещата и в резултат на това ставаш по-търпелив, по-спокоен и склонен на прошка. 

10. Виждаш, че слабостите на характера се балансират с много силни страни. Да, някой може да е педантичен, но също така е прецизен и точен човек. Осъзнаваш, че съвършени хора не съществуват и зад всяка сила се крие слабост.

11. Влюбваш се малко по-трудно. Когато не си много зрял, можеш да се влюбиш за миг. Сега осъзнаваш, че всеки, колкото и прекрасен и очарователен да изглежда в началото, ще те нарани по някакъв начин, когато се доближиш до него. Много по-лоялен си към всичко, което имаш в момента.

12. Научаваш, че си много труден човек. Отхвърляш част от първоначалните си идеалистични представи за себе си. И предупреждаваш любезно хората, с които имаш интимни или приятелски отношения, какви предизвикателства могат да срещнат с теб.

13. Научаваш се да си прощаваш за грешките и глупавите си постъпки. Ставаш си приятел. Разбира се, че си „идиот“, но въпреки това не си лош човек, както всички останали хора.

14.  Научаваш, че неизбежна част от зрелостта е да постигнеш мир с „детето вътре в теб“, което винаги ще е там. Спираш да се правиш на „голям“ във всички ситуации. 

15. Преставаш да отдаваш толкова много надежда на големите планове за щастието, които могат да отнемат години, и празнуваш малките неща, които вървят добре. Умееш да се радваш на цветята и на нощното небе. Цениш малките удоволствия в живота.

16. Това, което другите мислят за теб, спира да те вълнува особено. Осъзнаваш, че умовете на хората са едно объркано място и вече не се опитваш да им се харесаш. Любовта става по-важна от славата.

17. Радваш се да чуваш обратна връзка. Вместо да смяташ, че всеки, който те критикува, греши или пък се опитва да те унизи, приемаш, че това може да ти е полезно и да роди нови идеи. Готов си да чуваш критика, без да слагаш броня.

18. Осъзнаваш, че не можеш да живееш ден след ден с болките и проблемите си. И в някакъв момент трябва да смениш перспективата си спрямо тях.

19. Разпознаваш как опитът от миналото провокира реакцията ти на определени събития и се научаваш да управляваш тези изкривявания. Приемаш, че заради ситуации от детството, си склонен да преувеличаваш някои неща. Разпознаваш първичните си реакции на определени теми и разбираш, че понякога не е добре да се доверяваш на първото си чувство.

20. Осъзнаваш, че когато започваш приятелство, другите хора не се интересуват от добрите новини около теб толкова, колкото се вълнуват какво те тревожи. Така се чувстват по-малко самотни с болката в собствените си сърца. Знаеш, че доброто приятелство се основава на споделена уязвимост. "

Когато гледам приказката на Еда и Серкан си спомням за тези 20 правила и дори мисля, че Айше Кутлу също внимателно ги е чела!

Болднатите са във връзка със сериала ни.

# 161
Flowers HibiscusНаправо съм на седмото небе след този фрагмент, летя в облаците и се усмихвам.Innocent
Flowers Cherry BlossomБлуе, Алекс благодаря за превода Flowers Hibiscus

Gift HeartМоже ли толкова много да им прилича любовта. Серкан и Еда, любовта е открита сякаш за вас, вие да я изживеете и да ни я разкажете:sparkling_heart:.
Еда, като че ли само за известно време ще живее с мисълта, че със Серкан не са се разделяли, след което ще започне да си спомня и ще се усъмни в неговото поведение . Той ще се наслади на близостта и любовта ѝ. Щастие! И тук ще се появи нашата Еда, която искаме, ще изпита съмнение от причината за раздялата, няма да остави нещата така, ще задава въпроси, ще иска отговори, които се надяваме да получи от Серкан/истински, честни отговори, без повече лъжи/.

Момичета много се смях с вас (брома в чая на Катето, на Меги-да живее Почукай на вратата ми,да живее Еда Йълдъз и серконовата ризка! , на Алекс- роботите не са това, което бяха! ). Страхотни попадения, бисери!

"Клишетата" направо ми харесват, изиграни от Ханде и Керем. Blush

За "Самоличността на Борн" +1
За "Малък септемврийскри проблем" +1
ЗА "Аси" с Туба и Мурат от по-предни страници Yellow Heart +1

Така ми е едно цветно в душата и едно нежно в сърцето. Тъгата от раздялата даде път на щастието и любовта.
Исках още нещо да пиша, но вълнение забравих както беше Joy

Редактирам се :Ако не пее Ханде, може в действителност изпълнението да е на Башак Thinking

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 01:41 от Ninika

# 162
Лелеее, докато се запише човек в темата фрагът излезнал, а вие сте изписали света! Heart

Какъв фраг само!  Малко ми беше спаднало настроението последните два епизода, но този фраг ми го оправи. Направо ми стана горещо!!! Нежност, романтика, красота...но до кога? Дано да е по̀ за дълго!

И аз се посмях малко с вашите коментари Joy
Най-после ще разберем недвусмислено какво се случва. А Еда е облякла любимата ми ризка!

Вече нямям търпение да е сряда и въобще не искам втори фраг, особено ако ще ми разваля вкуса от първия!
—————
Ох, не мога да му се нагледам на фрага HeartBlue HeartGreen HeartPurple HeartYellow HeartBroken Heart
Хем има много любов, хем тъга...
Дали Серкан ще ѝ разкаже?
И песента много ми харесва!

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 02:09 от paterina

# 163
  • In the light side of the Moon!
наистина много романтичен (за пореден път) момент между тях, но и страстен - за сцената в леглото говоря, където той е по потник. Този път май няма да имаме съмнение какво се е случило... Heart Eyes
Хмммм, аз ще имам съмнения.  Blush
За да нямам съмнения,  ще трябва да видя Еда по потник, а Керем гол.  Blush  Blush  Blush
Няма как да е иначе...толко голи мъже (и под душа и в басейна и над душа и сутрин сънливи още) гледаме в тия СЕМ турски сериали, че ако не ми дадат Серкан гол (имайте предвид без потник) ще се ядосам!  Angry
Тук ще проява доза капризност Smile и си искам една чооок добре изпипана сцена и от към режисура и монтаж и диалози, за игра не се съмнявам, че ще я докарат. Искам да видя, нежна целувка (не снимана от звездата "Еда" и без разни водовъртежи или пък да ни кажат само елведа фенове снимайки от звездата Еда Sweat Smile) прерастваща в страст и възбуда, жадуващия поглед на Серкан задавайки въпроса "готова ли си да бъдеш моя" и един топъл сърнешки отдаващ се отговор в поглед "готова съм" ! Следва разкопчаване на серкановата риза, падаща на пода..... след което ...... и на там да не продължавам,.......(тук има момичета, дет много по-добре от мен ще опишат сцеата) идва момента с леглото, галейки се и гледайки се с наслада.... Kissing Face
И Керем и Ханде го могат и няма да простя на екипа, ако не ни го покажат и тук СЕМ няма нищо общо въпреки, че и да има бих дала повече от 1 лв за покриване на глобата.  Не ща пердета да ми се веят, пердета и в къщи си имам и ако кажа на моя, цяла нощ ще ми ги вее!!! Искам огън и страст!!!! Nature Fire  Nature Fire  Nature Fire  Nature Fire
Моето скорпионско въображение се гради на поне малка доза реалност!!!! Smile

Ама ако се е случило това, което си мислим, че се е случило и тя вземе, че си спомни как я е наранил, дали няма да я е яд, че си е дала хризантемката по този начин 🤔😂

Exactly! Мисля, си че Серкан не би си го позволил да стигне до там, ако има клатушкане в отношенията им . Nerd
Revolving Hearts Revolving Hearts Revolving Hearts

Тъй като напоследък доста често се споменава Аси Simple Smile та да кажа, че много често ЕдСер ги оприличавам точно на Аси и Демир. Такава химия като ЕдСер и така не бях хлътвала по сериал от времето на Аси!

И тъй като съм се разписала здраво...не типично за мен, Smile да си кажа, че после може и да не ми се отдаде възможност.  Химията между Ханде и Керем е безспорна.....хвъркат пеперуди, прилепи и какво ли още не, всички я усещаме, пък и те я усещат ...... АМА...(както каза Серкан "усещам едно АМА" ) според мен е само професионална игра! Наистина професионални артисти! Усещането ми е, че нито Ханде е типа на Керем, нито Керем на Ханде. Не ме убивайте, просто имам едно вътрешно усещане, че е само едно приятелство и съчетание на работа с fun! С Ханде се "срещам" за първи път, С Керем за 3-ти Simple Smile Гледала съм го в слънцето и в града. Загледах го в предпоследния му сериал с Ибрахим, но нещо сюжета не ме грабна и го изоставих. Керем го "познавам" задочно още като се прибра в Турция, тогава една съфорумка Лили, спомням си думите й като, че ли беше вчера "това момче го очаква голямо бъдеще". Радвам се, че думите и се сбъдват, наистина е станал страхотен, интелигентен, успешен млад мъж!
От всичко казано, най-се радвам, че живеейки в Тексас не е усвоил тексаския акцент, че тогава щяхме на всеки негов английски израз ние да казваме FUCK Sweat Smile

Хайде, отивам да си гледам епизода с англ. суб.

Вярвам на Неслихан, че 16 еп ще е страхотен и искенно се надявам след 2рия фраг да не се чувстваме като на "Канят ме мамооо, на тежка сватба...."  Sweat Smile

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 05:32 от MegiTeo

# 164
Песента, която пее Еда

Скрит текст:
Kollarını bana sarma
Kalamam oralarda
Hayat ne ki sonuçta?
Anlık bir buluşma
Lalalala ben de böyleyim
Geçmişe gitmem, küsüm gözyaşlarıyla
Daha güçlüyüm ben
Hatalarımla
Beni kendi yoluna çağırma, benim yolum başka
Gittiğim yer başka
Yokuşlarım başka
Lalalala ben de böyleyim
Karanlıkta yanabilirim
Boşlukta durabilirim
Düşmem ben, kanatlarım var ruhumda
Geldiğim gibi gidebilirim
Aşktan vazgeçebilirim
Zincir yok ki benim boynumda
Kollarını bana sarma
Kalamam oralarda
Hayat ne ki sonuçta…
[/quote

Heart Това е Тек на Енгин, и това филмче гледах след като го открих в " Черни пари и любов". И Серенай изпълнява тази песен в "Приливи и отливи"(ако не бъркам), и тя ми харесва как я пее. Heart
Връщам се за малка редакция, че след фрага направо ми се отвори трето око Stuck Out Tongue Winking Eye и без да гледам писах. После се върнах да ви чета момичета и за филма с Енгин сте казали мнооого преди мен. Направо ми е толкова топло, лятно и морско с вас! Heart Прегръдка за всички! Няма да ви изброявам, ама и аз усещам липса на много емотиконки. Направо се смея още на прочетеното и е много зареждащо. Събудих се по първи петли и вместо да се понаспя, аз веднага в темичката ни и каква стана тя, пак станало време за ставане. Ех, момичета, докарахте ми проблеми със съня, ще психясам вече! Grinning  Stuck Out Tongue Winking Eye Heartpulse

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 06:15 от Ели-mama

Общи условия

Активация на акаунт