Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 297
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Мерси на Галка за хубавата нова къщичка Heart Flowers Hibiscus Flowers Tulip Flowers Four Leaf Clover

# 31
  • Кърджали
Момичета, наистина няма нужда от благодарности. За мен е удоволствие, не ми е някакво затруднение. Ако мога да помогна с нещо, с превод, винаги съм насреща.

Бърборанке, на тази сцена се хилих и аз. Няколко пъти си я връщах. Серкан Болат, известен като РоБо  забрави какво си беше обещал и започна пак да диша. Добре му су отрази тя да е около него, нищо че му е сърдита. Всъщност, харесва ми как се захапват с думи, обичам такива диалози...

Ако трябва да отделя сцените, които харесах...Ами то стана ясно кои са, щом си играх и преводите да им правя. Хареса ми че и двамата не се тръшкаха, да, пострадаха, всеки изля каквото му беше на душата и се взеха в ръце.
Но началото беше наистина тъжно. Серкан наистина ми бръкна в сърцето докато обясняваше на Енгин защо е взел това решение. И добре че Серкан има Енгин,  наистина добър приятел. Само Енгин вижда зад хладнокръвието му, видя го колко е разбит, не е съгласен с действията му, но и знае че не бива да го притиска, знае че трябва да му дадат пространство да диша за да може да си събере мислите Серкан.
Еда си има приятелките, много хубаво приятелство. Разчита на тяхната подкрепа, а и те не се опитват да я надъхват в омраза...
Не вярвах, че ще го кажа, но и Селин започна да ми харесва.  Наистина е приела, че Серкан е бил някаква самозаблуда, не му пърха с мигли. А и думите, които му каза, че жестоко наранява жените около него си бяха точно на мястото.
 Алптекин - страхливец. Каквото и да се каже за него... Няма смисъл..Но връзката му със Серкан е разбита и не виждам как биха я позакрепили скоро...
Но за сметка на това продължавам да се възхищавам на връзката майка - син. А Айдан...Имам чувството, че е непрекъснато с някаква маска на самоуверена до степен неосъзнаваща какво се случва около нея, някак над нещата. Успява да свали тази маска само пред Серкан и Еда, може би защото наистина вижда болката им. Колкото и да се опитав да им казва , че ще отмине, но начина по който им го казва е един подкрепящ. И уж не намира Еда за достойна за снаха, но в същото време си личи,че я харесав, че не иска да страда, някак си я обикна.
Този път и Сейфи, макар и да не знае подробностите, вижда че Серкан е разбит и този път не му остроумничеше, когато Серкан го помоли да събере вещите на Еда.
Ефе ми е най - загадка. Хареса ми, че помогна ан Еда да се събере , разговора им ми хареса, тактично рази по нервите на Серкан, предизвиквайки ревност. Всъщност, той и предната серия си призана че го харесва, намира го за наистина умен и способен и това си се отразява в действията му. Само да не създава главоболия с фирмата, да не му играе номера. И може да се превърна сред любимците ми. Актьорът , противно на първоначалната ми нагласа, взе да ми харесва...
Това с пръстените беше готино, забавно. Изненадата на Серкан че Еда не есе е отказала от пръстена... За това "Ефе замина. Серкан е тук" няма да коментирам, хилих се ... Серкан започна да се усмихва, отново да диша ... Добре му се отразява Еда да е наоколо... И как нарочно пропусна в представянето си да даде детайли за ланшафтната част на проекта си, за да може по никакъв начин да не засенчи този на Еда. Само Енгин загря от раз, че това си е абсолютно обмислен ход от страна на Серкан и го прави от обичта си към Еда. Готино. Разговора им в колата по време на състезанието беше...Серкан притеснен Еда да не направи някаква глупост и да не пострада. А Еда очакваше извинение, и си го получи, макар и не да не му повярва. Но думите му " Ами ако на теб ти се беше случило нещо"... Това беше едно от нещата, което най ме тррогнаха , първото беше мълчанието му когато Еда сипеше обвинения в началото на серията, а той я слушаше едно тъжно и примирено....
Сега за паданетона Еда още нищо няма да кажа, освен че пак Серкан първи усети че нещо не е наред. И как подскочи ое преди Ефе да е довършил изречението си, че Еда е поискала да остане да се поразходи сама.... Болката му, когато я видя в трапа /забелязах беше от тия трапове, които ги правят за диви животни, покрити с клони отгоре, та явно Еда по невнимание е поднала вътре, не го е видяла/. Ще видим другата седмица ще се предаде ли пред чувствата си и Еда да чуе нещо, което иначе трудно би чула /не вяравм още да каже истината, но поне че много я обича, че не е искал да я изоставя, нещо такова/

А казах ли тая седмица, че Керем играе блестящо? Май казах поне сто пъти, ами нека да е сто и първия. Блестящ е...Със всяка серия все повече ме омагьосва с таланта си. Блестящ е, за сто и втори път...

Много пиша....
Само да кажа, че когато Серкан се изнесе ще ми липсва къщата му. Харесват ми тези астрономически детайли в обзавеждането и декора. Чак аз бих живяла там

# 32
Скрит текст:
Да, момичета, благодаря ви! Редактирах си стария пост, но продължавам да си размишлявам за тези рейтинги и какво им харесва на съседите... и какво не. Объркана съм. Какво толкова им харесва в Неверен? Не го гледам, но четох доста за историята. Доколкото знам, не е типичната турска драма, дори е доста модерен, предвид че е римейк на американски сериал. Знам, че Джансу играе добре и е харесвана в Турция, ама надали само заради нея гледат сериала. Та, толкова ли е добър като цяло? Има ли някой, който го следи, за да даде обективно мнение?

Аз го гледам "Неверен" и мога да кажа,че абсолютно си заслужава рейтинга,най -добрият в сряда и не само в сряда. Джансу наистина е великолепна,сюжета е интересен и не е муден,бързо върви и лесно се гледа.Препоръчвам го има го с бг. суб.Вратата с него няма как да се пребори,нито като сюжет,нито като игра.

# 33
Много хубава серия, страхотен сценарий. Умна, умна г-жа Кутлу. Част от сцените й са едно палаво намигване към клишетата, като състезаването с колите. Каква я мислехме, тя каква излезе.
Да видим няма ли да измисли нестандартен финал и за ямата.
Когато вкупом хукнаха да търсят Еда (както впрочем не се прави) съвсем нормално Серкан не се сля с тълпата.
Спря и започна да мисли - къде би отишла Еда. Сети се за любовта й към морето и целенасочено се запъти към брега. Не беше усет, а мантъклъ/логика. Ямата (типично за жанра) е капан за диви животни (слонове може би Sweat Smile) и Еда просто е паднала в нея, докато е вървяла с поглед забит във вълните или залеза.

"Обичам те, влюбен съм безумно в теб" няма да чуем от Серкан Болат още много/много серии.
Най-много да започне да й се кара, че пак е действала импулсивно.

# 34
  • Монтана
Дами, епизода с руски субтитри!
https://uteta.tv/movies/serialy/72651-postuchis-v-moju-dver-15-s … rija-aveturk.html

Корекция, руски превод ! Което лично мен не ми харесва, предпочитам оригиналните гласове и да чета субтитри, но ...!

# 35
Дами, епизода с руски субтитри!
https://uteta.tv/movies/serialy/72651-postuchis-v-moju-dver-15-s … rija-aveturk.html

Корекция, руски превод ! Което лично мен не ми харесва, предпочитам оригиналните гласове и да чета субтитри, но ...!

Тук е с рус. суб.
https://uteta.tv/movies/serialy/72641-postuchis-v-moju-dver-15-s … kie-subtitry.html

# 36
Който каквото ще да казва, за мен Почукай на вратата ми е най-добрият сериал в сряда, последван от ДЕК.
(Редактирах си поста, за да не излезе, че нападам някого.)

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 13:13 от Есенна магия*

# 37
  • София
Няма как да отговоря, защото не съм гледала Неверен. Не знам дали ще го загледам, тъй като нямам толкова време и рядко следя повече от 1 сериал, особено в реално време. Относно това дали има или няма как да се пребори нашият сериал с него, ще запазя мнението за себе си. Единствено ще добавя, че за мен на този етап няма по-добър сериал от Почукай на вратата ми (от тези, които съм гледала) - причините са много и комплексни. Аз не гледам едно конкретно нещо, а съвкупност от неща - актьорски състав, режисьор, сценарист, музикално оформление, начин на заснемане, монтаж, пейзажи, лек, ненатрапчив хумор, химия между ГГ, вълнуваща любовна история, интересен сюжет, добро темпо на действието, пълнокръвни второстепенни персонажи и още куп неща. Това е лично мнение, разбира се. Не ангажирам никого с него, просто споделям. Wink
Скрит текст:
Да, момичета, благодаря ви! Редактирах си стария пост, но продължавам да си размишлявам за тези рейтинги и какво им харесва на съседите... и какво не. Объркана съм. Какво толкова им харесва в Неверен? Не го гледам, но четох доста за историята. Доколкото знам, не е типичната турска драма, дори е доста модерен, предвид че е римейк на американски сериал. Знам, че Джансу играе добре и е харесвана в Турция, ама надали само заради нея гледат сериала. Та, толкова ли е добър като цяло? Има ли някой, който го следи, за да даде обективно мнение?

Аз го гледам "Неверен" и мога да кажа,че абсолютно си заслужава рейтинга,най -добрият в сряда и не само в сряда. Джансу наистина е великолепна,сюжета е интересен и не е муден,бързо върви и лесно се гледа.Препоръчвам го има го с бг. суб.Вратата с него няма как да се пребори,нито като сюжет,нито като игра.

# 38
Скрит текст:
Който каквото ще да казва, за мен Почукай на вратата ми е най-добрият сериал в сряда, последван от ДЕК.

Писах,защото Бърборанка с розови очила питаше,някой да изкаже мнение иначе не бих си позволила,но ако ви дразни мога да го изтрия.Извинявам се,че ви подразних.(отговора е за преди редакцията).

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 13:26 от Elizkata

# 39
Серкан трябваше да каже на Еда за вината на Алптекин. Това не е нещо, което ще остане в миналото ей така. Особено, ако Серкан и Еда продължат връзката си. Няма начин да не излезе наяве.
Тогава Еда ще е отново наранена, и фактът, че е скрил и крил от нея тази истина много ще я обиди и нарани.
Следващата раздяла след 10 тина епизода ще е още по-тежка.
А за Алптекин какво да кажа - много ме разочарова, за какво изобщо ходи при Айфер...
Добре, че Серкан се маха от домът им, мисля, че ще е по-добре. Хем и той да е малко самостоятелен, а не нон-стоп под наблюдение.

# 40
  • Плевен / София
За мен са на равно, защото са различни като жанр..... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 41
Скрит текст:

Писах,защото Бърборанка с розови очила питаше,някой да изкаже мнение иначе не бих си позволила,но ако ви дразни мога да го изтрия.Извинявам се,че ви подразних.(отговора е за преди редакцията).

За мен не е проблем. Аз си харесвам нашите и както казва баба ми: "По - хубаво от нашето гардже - няма" Flowers Hibiscus

Пристрастно е, но това е ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 42
  • Пришълец
Есенна магия, видях мнението ти и преди редакцията. Не беше нападателно, а обективно Hands V
Двата сериала освен денят на излъчване едва ли имат нещо общо, в съвсем различни жанрове са, оттам няма и как да ги сравняваме.

Елизка, по-добре не го трий, ще увиснат останалите мнения във въздуха. Hands V Wink
В крайна сметка всеки със своите си предпочитания, не е като да нямаме избор Stuck Out Tongue Winking Eye Не съм ги броила, но предполагам има едно 30-40 сериала седмично. За всеки по нещо Stuck Out Tongue Winking Eye

Гости, а така, ти пък си харесваш два напълно различни Grinning

# 43
  • Кърджали
Забравих да напиша, рсдвам се че Еда постъпи разумно имде върна в университета. Да, не е в Италия, но там ще е магистратура та ѝ може би.

Не вярвам имаз Серкан скоро да каже пак"Влюбен съм в теб", повече очаквам сега докато я измъква от трапа и опитва да я върне в съзнание, да изпусне нещо от сорта " Не ме оставяй, не мога без тдб, имам нужда от теб" нещо такова. Което за РоБо няма да е малко. А ако и Еда го чуе - ехе...

Не съм гледала "Неверен" или както там се превежда топно на български в момента. Не знам ще ми хареса ли идеята му не е лоша, а Джансу Дере е наистина добра актриса. Аз и другите, които ги дават в сряда, не съм заглеждала. Не следя по много сериали. Длри съм на път да зарежа" Дъщерята на посланика", другия серкал който следя, но ми стана адски отегчителен и само играта на Ураз ме задържа напоследък. Сценария ми е пълен провал този сезон.
Пробвах още няколко сериала, но ме отегчиха и те. Та май само Почукай на вратата ми ще гледам този сезон (ако не ми хареса още някой от тези дето тепърва ще започват).
Тук вече съм писала, няма нещо, което да не ми харесва. Всипконе изпипано, капествено. Сценария е много добур, от отдавна не бях попадала на толкова добре измислени, пълнокръвни герои. Та дори и да се появяват някакви кусури тепърва (вируса смятам че ще продължи да им създава главоболия и някакви пропуски ще се допускат), аз ще си затворя малко очите.

# 44
Ех, момичета направо ви се възхищавам...аз не смогвам да ви изчета пък камо ли до пиша Joy
На мен също ми направи впечатление "разкриването", че Ефе също е от Мардин. Айфер и Еда как се смутиха какво да му отговорят когато ги попита от кой род са и лелята как замете " Фамилията ни е Иълдъз не ни познавате"Stuck Out Tongue Winking Eye Смятам че Ефе е човек на бабата, но в смисъл на отблагодаряващ се за сторена добрина от нея в миналото ( примерно тя да му е помогнала да учи, защото той също е останал сирак или пък семейството му е бедно...моят сценарии Stuck Out Tongue Winking Eye) и мисля че си няма и на идея за това, че Еда е наследницата на семейство Йълдъръм. Някак си ми се стори наистина изненадан, че двете с лелята са от Мардин. Искрено се надявам и вярвам, че и героят Ефе, ще е положителен образ, както всички в този сериал. Някой по напред беше споменал, че тук няма изцяло лоши или добри персонажи с което съм напълно съгласна.
Серията като цяло си беше супер имаше от всичко по малко. Керем - превъзходен както винаги, Ханде - красива като кукла.
Относно другите сериали:
1. Неверен - загледах пилотните фрагове много ми харесаха, интересна изглежда историята и много ми допадна едно изречение от тях "И в ада няма такава ярост, като на презряната жена" считайте, че филма ще се върти около яростта на жена която е била предадена от любимия и не е типичната турска драма дето ГГ страда, плаче и бива тъпкана от всичко и всички. Нали голям процент от турската аудитория на сериалите е от жени, знаем че там за жалост жените са в малко по неравностойно положение и именно яростта и желанието на ГГ да накаже изневерилият привлича зрители. А Джансу Дере за мен е Керем в женски вариант, вярно има нещо в нея което не харесвам, но не мога да отрека играта и е страхотна.(уточнение - цял епизод не съм гледала)
2. ДЕК - четох и ми разказваха сюжета, но даже и не желая 5 мин да изгледам, не ме привлича въобще.
3. Дума на честта(с Толгахан)  - изгледах 1еп...честно казано хареса ми, бих си пуснала и 2ри., но се надявам рейтинга му да не изпревари Ромкомчето ни!!!
Та като цяло аз съм човек, който гледа всякакви жанрове, но си предпочитам романтиката с комедийни елементи HeartStuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Сега малко да се оплача....А бе може ли да съм такъв карък?! Цифровата телевизия която ползваме има 470 канала!!! от тях 10-12 турски и познайте кой точно няма....Fox, е това е тъп(не лош) късмет..
И в тази връзка мога ли да помоля ако има момичета  в темата( от София град и област), който са клиенти на Пронет или Нево тв, пуснете им по един имейл или се обадете и питайте могат ли да ни пуснат Фокс Innocent Disappointed Relieved Аз направих и двете, но знаете...една птичка пролет не прави:kissing_heart:Kissing Heart[/ spoiler]

Общи условия

Активация на акаунт