Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 338
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
ДЕК са точно след Почукай на вратата ми, въпреки че имаха много силен епизод.

Скрит текст:
TOTAL 4.35
АB 3.82
ABC1 4.51

# 16
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Галка, благодаря за новата тема! Hug

Видях рейтинга - важното е, че има покачване. Както и преди сме коментирали - резкият спад се случва, но рязко покачване - трудно. Трябва някой от другите сериали да спре, за да има голямо покачване при нас. Сега явно ще се катерим бавно, бавно, но нека поне е сигурно. Аз продължавам да се надявам, че другият епизод ще сме по-близо до 5-те процента. Надявам се на епизод 17 вече да имаме сигурни 5%. И да се задържим между 5 и 6% - тогава ще сме спокойни и няма да сме застрашени според мен. Опитвам се обаче да видя рейтингите на останалите сериали от снощи, но не намирам нищо. Ако някой открие нещо, моля да сподели. Надявам се пак да сме 3-ти, това е важно! Дано ДЕК или филма с Толгахан не са ни минали...

Ето ги:
Скрит текст:

---
Ето го и на Демет:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 10:58 от mi_si

# 17
Добро утроо !Нов ден ,нова тема ! Nature Sunny Благодаря на Галка ,че ни дава поле за размисли и на Алекс за всеотдайността .Прекрасници , заслужавате кашони с шоколад и вино Chocolate Bar Wine Glass
     Рейтингът е стабилен ,Еда е във вихъра си ,Серкан не може да и устои .Трудно му е на нашия РоБо да се върне към фабричните настройки Joy
      Серията ми хареса, почувствах онази тръпка от първите серии.Ханде и Керем се справиха чудесно ,усетих цялото електричество ,че чак аз се нажежих Nature Fire
    Браво на екипа ,че въпреки цялата Ковид ситуация са се справили чудесно !

# 18
  • Пришълец
Благодарности за новата тема, Гале! Kissing Heart

Поднасям хризантеми, но от моите, не тези на Серкан Stuck Out Tongue Winking Eye

Бърборанке, в поста на Миси ще откриеш подробности. Да си призная и на мен ми е интересно как е при конкуренцията затова ще си позволя да ги оставя извън спойлера:))

RATINGS OF 15th EPISODE!

Total 4.35
AB 4.28
ABC1 4.75
Ето го и официално : Важното е, че има покачване Simple Smile и сме трети ...

1. Sadakatsiz Abc1 / 1 / 10.06
2. Kurulus Osman Abc1 / 2 / 9.59
3. Sen Cal Kapimi Abc1 / 6 / 4.75
4. DEK Abc1 / 7 / 4.51
5. Benim Adım Melek Abc1 / 11 / 3.68
6. Seref Sozu Abc1 / 20 / 2.31

Ето и конкуренцията: Изненада в първото място

Revolving Hearts Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 11:01 от Маргарита Н.

# 19
  • София
Да, момичета, благодаря ви! Редактирах си стария пост, но продължавам да си размишлявам за тези рейтинги и какво им харесва на съседите... и какво не. Объркана съм. Какво толкова им харесва в Неверен? Не го гледам, но четох доста за историята. Доколкото знам, не е типичната турска драма, дори е доста модерен, предвид че е римейк на американски сериал. Знам, че Джансу играе добре и е харесвана в Турция, ама надали само заради нея гледат сериала. Та, толкова ли е добър като цяло? Има ли някой, който го следи, за да даде обективно мнение? Историческият ми е ясно защо си го харесват. Те си обичат такива сериали и винаги са успешни. А и в този главен протагонист е Бурак Йозчивит все пак. Не знам какво трябва да направим ние, за да си вдигнем значително рейтинга? И какво да правим, за да се задържим с висок рейтинг? Може би наистина трябва да разчитаме най-вече на това, че хората харесват екранната химия между Ханде и Керем, като нас са омагьосани от Еда и Серкан и ще гледат само заради тях. И да стискаме палци историята да се развива интересно, последователно и приятно за гледане, да не зацикляме и с фрагове и т.н. да държат хората под напрежение, да спрат да издават какво съществено ще се случи в епизода. Друга формула за успех не мога да измисля.

# 20
Дами, не забрявайте, че и Шампионска лига запопна, вчера имаше мачове и май ще е така за напред 🤔
От Ханде

А това си го направих за общ кеф, 1:1 🤭

# 21
Ето ги и останалите рейтинги:

Нови снимки от епизода снощи:

# 22
  • Монтана
Алекс, каквото и да напиша, колкото и да благодаря, с нищо няма да успея да ти изкажа благодарността си!
Ти си превела целия филм! Вече мога да го гледам без субтитри, с моя филмиран турски, с твоите преводи по сцени...и всичко е готово!
Благодаря от цялото си сърце за труда и усилията!
Цяла планина от шоколад и усмивки няма да стигнат!
Бъди здрава!
Бъдете здрави всички, които четете и пишете тук, за да можем да се наслаждаваме дълго на любимия си сериал!

# 23
  • София
Не мога! Гледам го на рипийт и се пръскам от смях всеки път: https://www.instagram.com/p/CGntO6cjb4H/?igshid=11wr1vha75sk7

Епично! “Ефе замина, но Серкан е тук.” И един такъв самодоволен, с тази палава усмивка. Joy

# 24
Галка, благодаря ти за новата темичка
Алекс, чудесна си
Да ви кажа колко много ми хареса Серкан с това облекло Blush

# 25
Друго си е да си затворя страницата, преди да си публикувам поста.
Честита ни нова къща, дано и нов фраг имам!
Хубав ден, момичета!

# 26
Фраг ще имаме чак в петък. Изостават много със снимките (инфото е от соц. мрежи). Този коронавирус обърква доста плановете на всички..

На мен ми харесва и как се "перчат" с пръстените си Heart

# 27
Flowers Herb Flowers Fallen Leaf Flowers Leaves Привет, момичета в този прекрасен слънчев есенен ден! Каква красива топла есен!

Blush Cupid Gift Heart След преводите на Алекс ( Благодаря, сладка!) съм настроена да пиша за любовта - на жените и мъжете!

Heartpulse Любовта на жената мога да я сравня с всеотдайност и грижа! Еда може да бъде добра и състрадателна, да бъде до Серкан, когато има треска, да бърше потното му чело и да го успокоява! Може да е загрижена за превръзката на ръката му! Може да го гледа с влюбените си очи! Но защо ли не пита какво е на душата му, да почувства болката му?! Може би, защото Серкан не е открил напълно раните на сърцето си! За да не страда Еда заради него! Една жена може да се грижи за семейството, ако има такова, да роди и отглежда деца! Това е себеотрицание! Но ако сме наранени от един мъж, нека потърсим причината, а не следствието!
Дълбоко в себе си, ние жените в любовта сме кокетки - искаме да обичаме, но не искаме да даваме повече от това, което получаваме, дори искаме повече! Всичко мерим на кантара! Няма да направим тази жертва, която ще направи един мъж за нас!

Heartbeat Мъжката любов е нещо друго - тя може да те нарани, но няма да те убие! Защото иска да те закриля! От бурите, от силния вятър, от студения дъжд! Тя ще те защити не само от себе си, но и от целия свят! Да бъдеш обградена от любовта на един мъж - това е да бъдеш в сърцето му, въпреки че може да те остави наранена! Ще опакова чувствата си и отдалеч ще страда за теб и за изгубената близост! Ще се грижи да не попаднеш в беда, ще живее твоя живот и ще те огрява като слънцето - отдалече! Ще те постави в олтара на сърцето си, където там ще се чувстваш като богиня! Дори може да не разбереш колко си ценна за него - повече от живота му! Ще остави заветния пръстен на ръката си и никога няма да го свали! Думите му може да те наранят, да те изненадат! Но неговият поглед върху теб е най големия щит, който ще те пази като малко непослушно дете - да не пострадаш и да успееш! Ако една жена не е намерила логиката в една мъжка любов, значи не е погледнала с неговите очи! Любовта на истинския мъж е силна и зряла, защото не иска да те променя, а да те пази! Няма да мисли за себе си, а за теб! Като единствената жена в своя живот! Като цветето, което му дава усещане, че живее!
Прекланям се пред мъжката любов ... като тази на Серкан!!!

Gift Heart Момичета, може някой от вас да не мисли като мен! Но нека да бъдем реалистки! Ако сме намерили такъв мъж в живота си, значи няма да имаме по голямо щастие - любовта на мъж, който знае как да обича!
Нека и ние го обичаме и пазим, не заради него, а заради самите нас!

Heart Decoration Това е моят поглед за любовта! Ще бъда много доволна, ако Айше Кутлу ни покаже точно такава любов - всеотдайна и одухотворена! В тази красива история, пресъздадена още по красиво от Ханде и Керем!

Purple Heart Докато пиша, виждам, че вие също творите и с нетърпение се връщам да ви изчета, като любим роман, който пишем всички заедно! Хубав и успешен ден, скъпи! Kiss

# 28
# 29
Flowers HibiscusАх, тези погледи, толкова много казват Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт