Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 509
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Mikipoli, забелязах, че не е много дълбоко, но SmileStuck Out Tongue Winking Eye за целите на сценария ми Еда може да си поспи малко SleepingSleeping, а Серкан да реши да я погушка малко Revolving Hearts вместо да я търкаля нагоре от ямата. JoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 76
  • Плевен / София
Разликата между Джан/РП/ и Серкан е много голяма. Първия е тип Рамбо, и си направи стълба по която изнесе Санем, а тук архитект макар и спортен тип. Не виждам как ще изнесе сам Еда от този трап. А и Еда е в безсъзнание за разлика от Санем

# 77
За тези които са следили РП, до колкото си спомням Айшето още преди началото на Вратата,беше споменала, че ще развие историята с бележките хвърлени в морето от Санем. Сега се зачудих как ще го вмъкне ако е останало това в плановете и. Вие какво мислите?

# 78
Разликата между Джан/РП/ и Серкан е много голяма. Първия е тип Рамбо, и си направи стълба по която изнесе Санем, а тук архитект макар и спортен тип. Не виждам как ще изнесе сам Еда от този трап. А и Еда е в безсъзнание за разлика от Санем

По принцип не трябва изобщо да я мести ,защото може да има нещо счупено и да направи беля , трябва да изчака докато тя  се събуди , за да са сигурни , че не е нещо сериозно Blush

В инстаграм видях пак снимка на този къмпинг и пише 16еп., надявам се да снимат още малко там,  а не да тръгнат към болница и после пак в офиса.. обичам , когато локациите се сменят Blush

# 79
  • Плевен / София
За тези които са следили РП, до колкото си спомням Айшето още преди началото на Вратата,беше споменала, че ще развие историята с бележките хвърлени в морето от Санем. Сега се зачудих как ще го вмъкне ако е останало това в плановете и. Вие какво мислите?
Тази идея не я бях чувала и не знам как би станало....тук си нямаме албатрос😛

# 80
  • София
Имам една молба към пишещите в темата - знам, че всеки решава сам за себе си, затова е молба, а всеки ще прецени дали да я уважи или не. Simple Smile Сериалът си има хубаво име - Почукай на вратата ми, което носи определен смисъл и е свързано със замисъла на сериала. Нека не го преименуваме с Вратата и тем подобни. Звучи ми някак си неуважително. Благодаря предварително на тези, които ще се замислят над думите ми и ще уважат молабата ми. Hug

Аз също не съм гледала Erkenci Kuş, само сцени от различни епизоди, но от тях не мога да си вадя никакви заключения за сюжет, персонажи, актьорска игра и т.н. Затова и мен повторенията не ме дразнят, защото не ги усещам. Тъпо е, съгласна съм. Надявам се да не се случва често. Изненадана съм дори от решението на Айше да повтори нещо правено, защото надали е смятала, че зрителите няма да забележат. А това, което Нина Цветкова спомена - какво е? И аз не знам за какво иде реч. Интересно ми стана. Simple Smile

# 81
На мен също не ми е приятно преименуването на сериала. В името намирам дълбок смисъл, а това преименуване на Вратата е някак.. неприятно. Свързвам го с началото на летните сериали как феновете на Мистър Грешен (аз също го следях, но никога не съм си позволявала да ги сравнявам) нападаха SÇK и феновете му заради високия рейтинг и как щял да се провали, та от тогава това съкращение ми стана много гадно...
Та, съжалявам за лирическото отклонение.. още гледам сериала с английски буквички, ама детето днес спинка много малко на обяд и нямаше време да приключа епизода и да си напиша мислите. 😀
Бърборанке, към края на РП имаше сцени, в които главната героиня Санем взимаше хапчета за психическото си здраве, разклатено от мъка по главния Джан, който я изостави без дори да й каже нещо. Изпада в дълбока депресия и е на хапчета. Всяко хапче съхранява в шишенце. След като изпие хапчето в шишето слагаше бележки и ги хвърляше в морето, но така и не се разбра какво пише на тях. Айше обеща да разкаже в Почукай на вратата ми, но за сега.. нищо. Не знам колко добре го обясних, но се опитах да обясня в какво емоционално състояние беше Санем докато ги пише и как изобщо не се връзва с нашата история.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 21:44 от Есенна магия*

# 82
  • Плевен / София
Бърборанка с розови очила, пишейки от телефона ще се опитам да поясня за тези бележки...Джан си тръгна и остави Санем след, като тя не повярва в него за изгарянето на дневника и. И докато го чакаше тя пускаше бележки в бутилки в морето...не виждам как тези бележки ще се появяват и защо...историята на Серкан и Еда е друга

# 83
Не мога да го открия сега беше доста отдавна.
Става дума за послания написани на листче, затваряни в шишенца и хвърлени в морето. Но така и не се разбра какво пише на тях. Не е нещо кой знае какво, просто се присетих.
А за написаното съкращение, просто пиша от телефона и ми е някак дълго да пиша цялото име на сериала, не е било нищо умишлено или снисходително към името на сериалчето.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 21:50 от Нина Цветкова 605333

# 84
И докато го чакаше тя пускаше бележки в бутилки в морето...не виждам как тези бележки ще се появяват и защо...историята на Серкан и Еда е друга
Да, само че като той изчезна, тя изпадна в някакво състояние, което искаше лечение и пиене на хапчета. Всеки ден пиеше хапчето(едно поставено в малка бутилка) до морето и след това пускаше бележка в бутилката и го хвърляше.

Аз също не знаех, че мадам Айше е казала такова нещо и на мен ми стана интересно сега. А хем бях голяма фенка 🤭
Да не би Еда да започне да пише неща, да ги крие някъде и Серкан да ги намира и чете 🤔
Или още по-хубаво ми звучи - да нанират бележките на Санем в морето или всеки да намира различни, а накрая като се съберат да ги съединят, защото им се е губила нишката 😂😂😂

# 85
Намерих туита от Айше.

# 86
  • In the light side of the Moon!
Казах ви , че Серкан ще пее ама не ми вярвате 😂😂😂
https://twitter.com/hailz12343/status/1319224993839042560?s=21

Надявам се да е Серкан не Керем 😂😂😂

# 87
  • Варна
https://twitter.com/amorhande/status/1319259659300184066?s=2

Качвам едно клипче със Серкан от последната серия. Ако го видя някъде на  улицата със сигурност ще му се метна на врата.Kiss

Върти ми се един сценарий в главата, че без значение как Еда ще научи истината за родителите си и ще бъде разбита отново, тя ще е тази която ще сдобри Серкан с родителите му. Майка му беше казала на Еда, че ако се наложи би искала отново да я държи за ръката. Държейки я за ръката ще успее да я изведе извън имението при Серкан.Но това е за по-нататък.
Само да не решат бабата да купи акциите на Ферит и с тези на Ефе да ги припише на Еда, че тогава могат да изкарат материал и за 2-ри сезон.
И за финал след всички тези машинации на роднините, на Серкан и Еда ще им писне и ще заминат за Италия.

# 88
  • In the light side of the Moon!
Ухааа момичета супер фраг ни очаква
Целувки и милувки още в следващия еп
🥰🥰🥰🥰

https://twitter.com/sencalkapimiofc/status/1319351206821679109?s=21

# 89
Казах ви , че Серкан ще пее ама не ми вярвате 😂😂😂
https://twitter.com/hailz12343/status/1319224993839042560?s=21

Надявам се да е Серкан не Керем 😂😂😂
Не искам да ти разбивам кефа, но не се надявай да е Серкан, защото е Керем и е старо..

Еее, знаех си, че това Бамби ше се усмихва като ученичка 😂

Общи условия

Активация на акаунт