Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 512
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Еее, амнезия ли са измислили...

# 106
Песента, която пее Еда

Скрит текст:
Sen beni boşuna hiç kalbinin oralara koyma
Kollarını bana sarma
Kalamam oralarda
Sen de gül eğlen, öyle acıklı konuşma
Hayat ne ki sonuçta?
Anlık bir buluşma
Lalalala ben de böyleyim
Lalalala hep de böyleydim
Geçmişe gitmem, küsüm gözyaşlarıyla
Daha güçlüyüm ben
Hatalarımla
Beni kendi yoluna çağırma, benim yolum başka
Gittiğim yer başka
Yokuşlarım başka
Lalalala ben de böyleyim
Lalalala hep de böyleydim
Karanlıkta yanabilirim
Boşlukta durabilirim
Düşmem ben, kanatlarım var ruhumda
Geldiğim gibi gidebilirim
Aşktan vazgeçebilirim
Zincir yok ki benim boynumda
Sen beni boşuna hiç kalbinin oralara koyma
Kollarını bana sarma
Kalamam oralarda
Sen de gül eğlen, öyle acıklı konuşma
Hayat ne ki sonuçta…

# 107
Е, Айше я вмъкна и в РП, но беше Джан и изобщо не помнеше коя е Санем, значи подхванахме линията 😒

Само интересно нещо ми стана - тя няма пръстен. Къде отиде 🤔 ще изчакам превода, за да видя какво толкова си говорят с тези влажни очи 😕

# 108
  • София
Е, какво стана сега?? Нищо не разбрах от този фраг. Joy

# 109
Е, Айше я вмъкна и в РП, но беше Джан и изобщо не помнеше коя е Санем, значи подхванахме линията 😒
Ако не ме лъже паметта Айше не е писала епизодите със загубата на паметта на Джан. Поправете ме ако греша, разбира се.

# 110
  • Кърджали
Моля, събираю шоколади. Моят мъж ми развали настроението, но фрагмана току  що ми го оправи.

Еда: Не си спомних, че сме се разделили със Серкан. Сякаш тъкмо идвам на себе си.
Серкан: Всичко бих дал за да остана в този миг (така) завинаги.
Еда: Има някаква причина за да се раздели с мен, усещам.
Еда: Има ли нешо, което не ми казваш?Разкажи ми за деня, в който си наранил някого най-силно! После ми разкажи за деня, в който си бил най - наранен. След това ми разкажи за деня в който си бил най-щастлив.
Еда пее :Не ми предлагай сържето си напразно, не ме обвивай снръце, няма да остана там. И ти се смей, забавлявай, не ми говори така тъжно, в крайна сметка каквоне живота, само кратка среща...

Отивам да хвърля едно ухо на песента. Изглежда хубава

Турския СЕМ ще гледа внимателно. Ама аз оше по-внимателно. Еда за кратко няюа да помни слупилата се раздяла, а като гшедам Серкан най-безсъвсестно ❤️😍 ще се възползва за да ѝ се порадва малко. Дамму напомняме ли, че са разделени...
Еда обаче ще се усети че има нещо гнило в раздялата им. Но толкова щастливи моменти се виждат, че нсправо минсе стопли сърчицето.

# 111
Е, какво стана сега?? Нищо не разбрах от този фраг. Joy

Не само ти си объркана, Бърборанке, Kissing Heart ей го  РоБо във фрага и той неразбиращо гледа Joy

# 112
Честно, самия фраг е много объркващ и с превод ми е трудно да разбера. 😀😀

# 113
Алекс, благодаря за превода. Фрага е убиец. Шапка им свалям за избора на музика
https://vk.com/video-132999259_456247045?list=8544d9ac1ed19be63b

# 114
Мислете позитивно, просто са се сдобрили Wink

П.С. Моята теория: Мело е с коронавирус, Еда е контактно лице, Серкан е до нея и по разпоредбите на СЗО са ги карантинирали в къщата на РоБо за 14 дни Gift Heart . Все пак сме в пандемия ... Gift Heart

# 115
Мислете позитивно, просто са се сдобрили Wink

П.С. Моята теория: Мело е с коронавирус, Еда е контактно лице, Серкан е до нея и по разпоредбите на СЗО са ги карантинирали в къщата на РоБо за 14 дни Gift Heart . Все пак сме в пандемия ... Gift Heart
Хахахаха, Миси, приема се Heart Eyes ама е редно тогава сутрин и вечер да ни се явяват на визитация за преглед Grinning

# 116
  • София
Това се казва фраг! Нищо не разбираме, обаче нашите са заедно и изглежда се обичат, поне не се карат. Заедно ли са? Така изглежда. Мисля, че епизодът ще бъде УАУ!!! Този фраг ми харесва. Върши си работата на тийзър. Така ми оправи настроението и ми зачовърка любопитството, че искам сряда по-бързо да идвааа! Дано с втория не объркат нещата.

Добре де, доколкото разбрах, не си е загубила паметта, напротив. И подозира, че Серкан се е разделил с нея по някаква причина, различна от работата, хм??

# 117
Аз мисля, че ще разбере версията на Серкан за раздялата им, но ще се осъмни в нея. Ще започва да се усеща, че има нещо друго, нещо гнило.
Бърборанке, писали сме по едно и също време ❤

# 118
На закуска с негова риза ❤

# 119

Общи условия

Активация на акаунт