Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 564
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
За мен в очите на Серкан се чете паника. Той ще усети накъде отиват нещата и че наближава момента, в който ще трябва да се изправи пред Еда и да й признае за инцидента, от къде знае и защо го е скрил. Дори бих казала, че е уплашен.. как ще реагира тя, болката, която ще й причини е огромна.. какво ще стане с тях? Въпроси, чиито отговори той не знае и това го плаши. Та той си има ангел, който може да го напусне. Лъч светлина в мрачния му живот, който може да изгасне.
Той изпитва любов като никога до сега и тази амнезия за него си е направо добре дошла. Може да изживее любовта си без да я държи в себе си както в епизода от снощи.
Много ще бъде интересен епизода, нямам търпение ❤
Колкото до втория фраг.. мисля, че си научиха урока с фрагманите и няма да разкрият всичко, а само толкова, колкото да разпалят любопитството и да развинтят фантазиите на феновете.

# 136
Не съм много редовна в писането, но в четенето на коментарите ви нямам равна. Даже по 2-3 пъти. Smiley

Фрага е страхотно неразбираем. Такъв трябва и да бъде.
 Дали Ханде пее или е друг глас ?

# 137
Имали ли сме до сега фраг само с Еда и Серкан? Май не помня такъв Kissing Smiling Eyes

Амнезията ще ни даде глътка свеж въздух (въпреки, че честно казано изобщо не ми харесва като похват), но както и преди съм писала, сякаш щастието на ГГ е възможно само, когато около тях няма други хора. В момента, в който изскочат Ефета-мефета, ААА и тем подобни, розовият им балон ще се спука. Серкан може да отлага казването на истината, но не може да избяга от нея, уви.

Интересно как ще се озоват в караоке бара? Май там са пак само двамата.

Иначе Серкан си предлагаше ризките на Еда още в 4 еп., след като готвиха за Селин и Ферит, но сега вече в евдето с перденцата значението им със сигурност е друго Stuck Out Tongue Winking Eye На Керем вероятно му сипват бром в чая преди снимки на такива сцени, защото Ханденцето е просто Nature Fire

# 138
Аз се надявам Серкан да отговори на въпросите на Еда - тези от фрага. Ако и разкаже за тези дни, може би нещата ще са добре за тях (и за нас). Не ми се иска да изчезне без да отговори или някой да ги прекъсне. Стига толкова. Време е за действие Серкан Болат.

# 139
Леле и фраг ! Чукам на дърво да не им е уроки Grinning

Като гледам може да се наложи да събираме пари за глоби от СЕМ Joy

# 140
  • Кърджали
В youtube коментарите са от типа "Серкан извади късмет с тази амнезия", " хора, викайте линейка, нешо стана със сърцето ми", "ако някой ми беше казвал ще ще радвам за нечия амнезия", "Еда с риза на Серкан, Серкан по потник, хора става ми нешо, търсете ме в спешното"

Не  бил гласът нс Ханде, Еда ше пее на плейбек 🤣

Серкан не е глупав, знае че тези мигове на щастие са едни откраднати и няма да е за дълго. Рано или късно ще трябва да се върне в реалността. Но пък веднъж като е опитал от любовта, ей на,, какви глупости прави - вместо да закара момичето с амнезия на лекар, ще си я прибира вкъщи да си я обича. Ех това и роботитв вече не са това което бяха.

# 141
Фрагче - бомба , дружки !
Много са химични тези двамата , за това се вкарвам във филм ,че може и да има нещо м/у тях в реала .
Тази песен много я харесвам и я свъзвам с филма Малка септемврийска афера с Фарах Зейнеб Абдула и Енгин Актюрек . Там малка роля имаше и Онур Туна и мисля ,че този филм и червения килим на премиерата му . бяха решаващи за неговата успешна кариера в момента .

# 142
Не мога да се нагледам на фрага! Толкова много красота, нежност, любов, музика, насълзени красиви очи и на двамата и думи, които докосват душата!

Сега на шега! Имам предложение към всички фенове на приказката ни - да дарим по 1 евро на продуцентите, за да има с какво да платят глобата на турския СЕМ и да си снимат спокойно еротичните сцени, а не завесите. Като гледам колко милиона сме, мисля, че ще стигнат парите за няколко глоби.

По отношение на повторенията. Не ми се иска да разочаровам феновете на "Раннобудна птичка", но още през 2011 година, когато Куши вървеше след Арнав в гората и непрекъснато му кананижеше, а той я заплаши, че ако не млъкне ще ѝ отреже от заплатата, тя падна в една дупка и млъкна. Той я викаше, търсеше и накрая ѝ помогна да излезе. Ситуацията е много забавна и ако искате да си оправите още повече настроението, гледайте серията - 94-та от 7 минута нататък:

https://bigcinema.tv/series/kak-nazvat-etu-lyubov-serial-iss-pya … ya-naam-doon.html

Сигурно има още много такива случки, както истинска и изиграна от героите амнезия във филмите. За най-интересна амнезия на първо място поставям "Самоличността на Борн" - чудесния роман на Робърт Лъдлъм и филма по книгата.

Тук ми се струва, че Еда наистина в началото ще бъде дезориентирана, но впоследствие може да продължи да се преструва, за да бъде още малко до любимия и най-вече, за да разбере причината.

Докато пишех, видях новите отговори и се връщам да ви прочета, за да не съм извън темата на дискусията!

# 143
  • София
Е време е вече и Еда да помисли и си зададе някой въпроси.А то до тук какво става Серкан е стена на която Еда да дойде и се накрещи ,че я е изоставил,ама човек сам се спъне и падне и се огледа от какво се е спънал ,а тук днес и подарява звезда,утре и казва че работата му е по важна и без да помисли  за причината Еда казва това е робот и точка.Няколко пъти казва не ме е обичал но Серкан никога не е казвал че не я обича а само че приоритетите са му други.Силна връзка майка и син,но независимо че вижда в какво състояние е Серкан го кара да поговори с баща си ,че той видите ли се чувства зле.Даже не изчака да мине време,и тогава да ги събира,все едно Айдан е и майка и съпруга ,трябва да се грижи за двамата,но знаейки ,че миналите действия на Алптекин разрушиха бъдещето на Серкан ,не трябва да бърза и сипва сол в раните му с идеи за зближаване.Селин която с спокойствие се произнесе какъв майстор е в нараняването на жените,на същите жени които само искат обич от Серкан,но те самите не си правят труд да го опознаят.Добре че има един приятел Енгин който поне го изслушва да има това момче къде да излее душата си.Е Еда работи с Ефе не разбрах как проекта от проект на Арт Лайф стана на холдинга та Ефе ще го работи.Еда постоянно е в полезрението на Серкан забавно се надиграват с думи,но го използва като огледало да вижда при коя поза повече ще го нарани.За мен Серкан наистина както му препоръча Енгин трябва да изчезне за 2-3 дни,бих искала да видя Селин какво би свършила сама,Еда дали би имала същия заряд за работа и себеутвърждаване или робот или не ,но без него да им стане и на тях пусто и започнат да се вглеждат какво е за тях , Серкан а не как те са го определили.Дълго е ,но просто ми е тягостно как за всичко им е виновен Серкан,а той е толкова самотен., тъжен ,и вижда безднадежно бъдеще без Еда.

# 144
Мира Hug обожавам всичките филми за Борн Grinning . С мъжа ми редовнo си ги гледаме , много харесвам и музиката в края на филмите .
И сега да добавя - в клипа на песента са точно кадри от филма с Фарах Зейнеб и Енгин, за когото писах преди малко  . Това е един от любимите ми турски филми - Kucuk Eylul meselesi .

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 00:05 от Phillipine

# 145
Супер фраг Еда не помни защо за скъсали 😂

Е, аз познах за амнезията... предвидимо, но пък красиво.
Благодаря за споделения фраг и превод...И новата тема!

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 23:53 от Slawena

# 146
  • София
Давам по ред на коментарите ви:

Есенна магия, дано си права и са си научили урока за фраговете! Според мен до голяма степен от тях зависи рейтингът - ако успеят да привлекат турския зрител. Нас е ясно, че ни държат вързани с белезници като тези на Серкан и Еда. Ние сме омагьосани и отказване няма. Blush

“На Керем вероятно му сипват бром в чая преди снимки на такива сцени, защото Ханденцето е просто Nature Fire.” - Кате, плача от смях просто! Joy Kissing Heart

Blue, и аз се надявам да отговори на въпросите й, разказвайки й всички истини за себе си. Както казах, ако Серкан се отвори истински за Еда, то тя ще го заобича повече от себе си дори. Heart Eyes

Sezariya, ще събираме, какво да правим?? Отварям касичката и почвам да пускам в нея. Animal Pig

Алекс, коментарите в Ютуб са си на място, споделям ги напълно. Но най-много ми хареса твоят коментар за роботите - че и те не са това, което бяха. Право в целта! Grinning

# 147
  • In the light side of the Moon!
Алекс 🤗 благодаря за превода и разясненията!
Аз Толко съм се филмирала, че хич не ме интересува коя сцена от кой сериал е копирана или клише ли е или не 😂😂😂
Толкова много сериали все ще има нещо вече показвано! Относно рова, според мен е дкалъпен в последния момент само да запълни времето. Тези моменти ги снимаха два дни преди излъчването, а буквално 1 ден им беше останал да сглобят епизода!
Дори им се възхищавам как успяха да се справят за 4-5 дни и де радвам, че не ни оставиха без епизод ❤
Да живее Почукай на вратата ми , да живее Еда Йълдъз в серкановата риза 😂😂😂

# 148
Тук сериозно трябва да се замислят да направят емоджи реакции за коментарите, не само това полезно. Такъв спектър от емоции се разразяват докато ви чета, че не е истина просто. Искрено се забавлявам. Готова съм да участвам и аз с дарения за глобата Simple Smile

# 149
  • София
Меги: “Да живее Почукай на вратата ми, да живее Еда Йълдъз в Серкановата риза 😂😂😂” - това е приказка! Joy Kissing Heart

Редактирам се, за да не се получава чат - наистина много романтичен (за пореден път) момент между тях, но и страстен - за сцената в леглото говоря, където той е по потник. Този път май няма да имаме съмнение какво се е случило... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт