Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 590
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Привет, момичета! 🥰

Нашите любимци много ме зарадваха днес. Много са ми мили и поЗитивни. 🥰
Жалко, че Ханде днес не е на снимачната площадка заедно с тях. Ако беше там, щеше и тя да се включи в танца, ама нищо де - другия път. 😎

Охааа, ще има интервю с Керем. Нашата мила Алекс ще го преведе, когато може предполагам. Ще сме ти много благодарни, Алексче. 😍😍😍
Едно разбрах - Керем казва “Ашк йок”. Е, разби ни сърцата значи. 🥺😂

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 16:53 от Irinak

# 286
  • Кърджали
Дайте линк и ще го преведа веднага

# 287
Дайте линк и ще го преведа веднага

Това е сторито
https://www.instagram.com/stories/hurriyethaftasonu/2426967581647913870/

Самото интервю все още не е излязло или поне аз не го намирам.

Бързо се редактирам

https://www.instagram.com/p/CGulhWkDP2W/

# 288
  • Кърджали
  Мда, ходих да го търся и на сайта на изданието,ама няма. Дано го качат.
Иначе нищо интересно "Тази седмица говорихме със Керем Бюрсин. Говорихме за всичко, за Ердем,за сериала, за любовта".Керем се засмя и казва "Няма любов"Журналиста се засмя и казва"Той казва че няма,ама ние все пак си поговорихме за любовта"
Има или няма той си знае, може да не иска да се говори може па наистина да няма (такъв мъж изтърва ли се😉), негова си работа.

За всеки случай си пуснах профила на журналиста за следване, дано качи интервюто

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 16:57 от Aлекcандрa

# 289
И малко снимки от интервюто:

# 290
  • Кърджали
Уф, че съм патка, вестника излизал утре, аз ровя интернет интервюто да търся. Ще го намеря, да да....
А снимките са страхотни, ама то каквото снимали, това излезнало, няма как иначе....

# 291
Големи са сладури Simple Smile

# 292
  • In the light side of the Moon!
Уф, на тоз Керемджим има ли нещо да не може и да не му се отдава?
Пу пу да не са му уроки!
Revolving Hearts

# 293
Тази вечер дали ще ни пуснат едно фрагче WinkДа ни зарадват

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 19:44 от mi_si

# 294
Здравейте, момичета,
Пускам ви няколко откъса от една интересна статия за семантиката на декорите в дизитата:
https://www.northamericaten.com/semantics-turkish-dizi-home-sets/

В популярното dizi Sen Çal Kapimi, карикатура на известната мексиканска художничка и феминистка Фрида Кало, поставена в рамка в хола на героинята Еда и нейната леля цветарка Айфер, е подходящ и съдържателен избор на произведение на изкуството, най-добре обяснен от цитата на Кало „Рисувам цветята, за да не умрат”. Точно както вдъхновяващото изкуство и бохемския начин на живот на Фрида Кало представляват овластяването на жените, така и Еда и Айфер са представени като свободолюбиви и смели, но прагматични жени, живеещи живот според собствените си условия. Това ми напомня на друг уместен цитат от Фрида: „Те мислеха, че съм сюрреалист, но не бях. Никога не съм рисувала мечтите си. Рисувах собствената си реалност ”. Според мен, умишленото поставяне на образа на Фрида Кало не само служи за вдъхновение и мотивация, но и предава към зрителите силно послание за овластените обитателки на жилището.

За разлика от силно волевата и решителна Еда, нейната антагонистка Селин е представена като объркана жена, разкъсвана между чувствата си и нерешителното си люшкане между бившия си Серкан и настоящия партньор Ферит, който е също толкова нерешителен. Тази черта на личността й е умело кодирана в диптиха на двойка пера, обърнати едно към друго в спалнята им, съчетани с възглавници от пера, което намеква за дълбокия афинитет на двойката и повърхностния характер на нейните обитатели.

В домашния офис на Серкан Болат, архитект запален по астрономията и митологията, виждаме античен телескоп, глобуси с различни размери и навигационни апарати, стенeн релеф на Слънчевата система, бюст на митологичен воин, както и винтидж стенен часовник. Съвкупността от тези предмети в декора не само ни дава представа за хобитата на Серкан, но и за неговата личност като пропътувал света смел войн с романтична нагласа и някой, който мечтае за звездите, но е принуден да навигира в живота си според срокове и правила.

***************************************************************************************************************************
И за последно едно ново видео:

# 295
# 296
От Туитър:

# 297
Flowers Hibiscus Привет, прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
Алекс, благодаря за превода на статията. И на мен ми направи впечатление от интервютата на Керем, че подкрепя смислени каузи и се опитва да насочва вниманието на обществото към наболели проблеми. Затова пак ще кажа, че без да го познавам лично (за съжаление Blush) ми допада като човек, не само като актьор.

Elinor0680, добре дошла сред нас. Тук доста от пишещите Керем ни смъкна от балкона. Аз до преди този сериал основно си четях из темите и се радвах на всички момичета, които пишат, някои от които толкова добре, че си е удоволствие човек да чете. Но тук не издържах. Освен че сериалът ни е супер, компанията в групата е невероятна. Така че споделяй смело каквото ти е на сърцето и клавиатурата. Само не пускай по няколко последователни поста един след друг, доколкото разбрах може да се сметне за спам (може да те блокират май). Ако искаш да сложиш нещо допълнително може да си редактираш поста.

Sani1212 , така е нямаме никакво доказателство засега, но така гадаем. За трагедията в семейството не знам колко още ще чакаме докато я разкрият. Вероятно Еда ще бъде сърдита на Серкан в някой момент и ще се намери кой да я светне (и нас) през какво е преминал, за да го разбере защо е такъв, защо е действал по даден начин и евентуално по-лесно да прости. Мой сценарий е това Stuck Out Tongue Winking Eye Разбира се Айше и компания винаги могат да ни изненадат с нещо оригинално, няма да се разсърдим.
Между другото от снощи съм се размислила - Ефе го понатоварихме с негатив без да знаем нищо наистина. Дали бабата не го е изпратила с мисия да се внедри в кръга на Еда и Серкан, за да провери до колко е истинско всичко между тях. Да провери наистина обичат ли се, дали Серкан няма да нарани Еда, или за да помага при нужда на Еда и халата. Това последното вече започна. Мисля си че след като е загубила сина си, избрал любовта пред семейството, с времето е осъзнала че е по-добре да подкрепи избора на внучка си. Така дори би могла да я върне в живота си по някое време. Струва ми се, че Ефе внимателно следи реакциите и на Еда и на Серкан един спрямо друг. И определено предизвиква Серкан в професионален план, но подходът му към Еда е по-внимателен. Всъщност тук повече Еда дразни Серкан с поведението си (съвсем умишлено).

Преди малко зяпах из туитър и коментарите за следващия епизод са доста оптимистични, феновете твърдят че ще е страхотен, забавен и романтичен. И аз съм сложила розовите очила. Вече започвам да се настройвам, че дори да има неприятности, няма задълбаят в големи драми.  До тук се справят блестящо с баланса между комедията и драмата. Явно трябва да се пренасоча към ромкоми основно. Добре ми действат на психиката. SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
Моето тълкувание на ребуса:
Scream Серкан намира Еда, притеснен е
Flushed Бамби се буди и се усмихва влюбено на спасителя, не помни нищо и му се мята на врата да го целува
HeartNature Mount FujiHouse Романтичните моменти от фрага
 🧐🤦‍♀️Sweat Еда започва да се опомня, започва да си задава въпроси, Серкан е тъжен/притеснен
BirthdayTadaPeople Person FrowningPeople Information Desk PersonMicrophonePeople Person With Blond Hair партито за рождения ден и караокето
People EyesThinking тук може да има паралелно разследване от Еда и момичета защо Серкан поиска да се разделят, и Серкан да търси информация за Ефе например.
Междувременно имаме танцуващи момче и момиче - кои ще са те? Дали Еда и Серкан, или Пъръл и Енгин, или Еда и Ефе, което може да доведе до ядосаното човече в края (Серкан). Не мога да си преведа този молив само. С какво е свързан. Някой ще намери документ/информация, които ще го ядосат ли. Кой ще е ядосаният - Еда или Серкан.  

Flowers Hibiscus Сега ви оставям и пожелавам хубав съботен ден на всички HeartFlowers Hibiscus

Може би Сириус ще донесе документите на Еда ?! Ще е много готина сцена и момент. И впоследствие тя ще се ядоса , че Серкан е скрил такава тайна от нея и , че е решил вместо нея , че е по - добре да се разделят !

# 298
Ах, този Сириус Sunglasses. Поне на него няма как да му се сърдят. Аз си мисля дали няма Алптекин най-накрая да събере кураж и да каже на Айфер. Последния път не му стигнаха силите. Ама започвам да се ядосвам вече Rolling EyesRage. Но пък ако разбере Айфер може и тя да започне да уговаря Еда как не може да е със Серкан. Че Серкановите родители не стигат Confused

# 299
Ново от Керем:

Общи условия

Активация на акаунт