Не спирам да плача, моля за съвет

• 12 362
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
Close Нямам думи. Не си заслужава и минута внимание.

# 226
  • Варна
Господи... На какво ли не са готови "жените" за да задържат някой "мъж". И тая търпи мазника да й обяснява как ще опъне нея и майка й наведнъж, щото да вървял разговора...

# 227
Леле, това момиче на какъв е налетяла! Жива да не бях! Та и плаче за него! Такава липса на уважение към женското съсловие.... Close

# 228
  • София
Тя се излага публично, не виждам какво е некоректното. Поне разбрахме що е това малък и голям шлем...извън тениса

# 229
  • France
Още ли я обсъждате тази пързалка?

# 230
Някой да ми казва, че иска да опъне майка ми го блокирам. Ако е на живо, такъв шамар ще отнесе, че ще го помни вечно. Може и зъби да опадат.
Но така правят нормалните хора, които уважават майките си.
Ако темата не е пързалка, то тогава авторката е изключително тъпо парче.

# 231
Включвам се отново... И да, историята в сподели.нет е моя. Друго нямам какво да кажа за това, написала съм там... А този продължава да ми иска голи клипове с лицето ми. Казвам му, че просто не си харесвам лицето в момента и т.н. за да се измъкна моментно от ситуацията, при което той се сърди и спира да ми пише. Опитах да му кажа, че попринцип колкото и да обичам някой, не бих пратила гол клип с лице, при което той почна-"Искаш да кажеш че не ми вярваш ли, мерси, това заболя, а аз ти пращам.." Казах му, че ако той ми каже че не му е приятно никога не бих го накарала да прати, както и сега не го. Гадно било от моя страна и т.н. Затова просто се правя че бих му пратила, защото му "вярвам", но.. Сега пак спря да ми пише, когато му казах че в момента не мога да пратя..
Моля ви, не ме упреквайте, не съм била във връзка с момче и не мога да определя или сравнявам някои от нещата дали са нормални или не, в една връзка.. В случая тази, в която съм в момента. Майка ми ми каза веднъж-мила, това не е любовта, но аз наивна... Може би ако имах връзка с друго момче преди това и то се беше отнасяло по друг начин, щях да имам някакъв опит и сега нямаше да се чудя кое е нормално и кое не. Благодаря на всички коментиращи Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 09:24 от Princess28120

# 232
  • Пловдив
За заснетите с теб видеа разумните хора имат едно простичко, но много важащо правило: "Не заснемай и не изпращай нещо, което не би желал(а) да бъде видяно от твоите роднини и приятели!". Действа безотказно.
 Аз самият съм възпирал няколко жени да ми пращат подобни видеа и снимки по тяхно желание. Въпреки, че съм мъж и щеше да е в мой интерес да ми ги пращат, отказвах, защото не исках да възприемат това като нещо редно и с риск да попадне в погрешни ръце.
 Само преди броени дни бяха писали за поредния случай, в който ревнив пикльо пуснал навсякъде в Интернет голите снимки и видеа на бившата си вече приятелка, която не искала да е повече с него. Подобни сценки имаше по новините и при още няколко млади двойки тази година.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 08:40 от Жребчe

# 233
Плачеш за една хубава точилка! Ти уроци и лекции нямаш ли,книги да четеш,лекар ще ставаш... Голи клипове,тройки,четворки... Нямам думи. Има една хубава опция ignore в разните соц.мрежи. Натискаш и нямаш повече проблеми с индивида. Ама не не си харесвам лицето,ами директно няма да ти пратя нищо и слагаш точката.

# 234
А, не си имала връзка и не знаеш.
Аз като бях момиче, четяхме книги. Включително любовни романи. Тогава бяха модерни "Арлекин". Ей, на, как вярно всяка книга можела да е полезна. Relaxed Joy Там пишеше как героят се отнася към героинята, какви комплименти, жестове, отношение. Вярно, банално и идеализирано, но по-добре да търсиш това, отколкото тази вашата трагикомедия да ти се вижда нормална.
Родителите ти са на 1000 процента прави.

# 235
Много ме разочарова, прицесо! Ти все още си с розовите очила и се опитваш да запазиш отношенията си с въпросния индивид( нито мъж, нито  човек мога да го нарека).

След толкова грозни и пошли негови действия( за които всички тук се опитваме да ти отворим очите), ти се опитваш да шиклкавиш и отлагаш. Според мен, на теб ти е приятно да се снимаш гола и се радваш, че той те четка и ти прави комплименти.
   Всички обичаме комплиментите, но защо те не са за твоята същност, а за това, че ставаш за секс?
    Нищо друго ли не забелязва този в теб? А ти толкова ли държиш да си Секси?
    Нещо за романтика да си чувала? Или дай сега да се изчукаме, че това романтиката е отживелица?

Защо си затваряш очите за абсолютната липса на уважение към майка ти? И гнусните идеи, които и на шега не би трябвало да му хрумват? - Ако такова уважение получава и майка му в къщи, не се учудвам, че се е опитала жената да избяга.

Щом толкова не искаш да му накривиш капата на този твоичкия( който има наглостта да те манипулира като те наказва с мълчание, защото не слушкаш) направо бягай при него. Той да си те снима и ти обяснява как само при мисълта за теб се надървя.

# 236
Включвам се отново... И да, историята в сподели.нет е моя. Друго нямам какво да кажа за това, написала съм там... А този продължава да ми иска голи клипове с лицето ми. Казвам му, че просто не си харесвам лицето в момента и т.н. за да се измъкна моментно от ситуацията, при което той се сърди и спира да ми пише. Опитах да му кажа, че попринцип колкото и да обичам някой, не бих пратила гол клип с лице, при което той почна-"Искаш да кажеш че не ми вярваш ли, мерси, това заболя, а аз ти пращам.." Казах му, че ако той ми каже че не му е приятно никога не бих го накарала да прати, както и сега не го. Гадно било от моя страна и т.н. Затова просто се правя че бих му пратила, защото му "вярвам", но.. Сега пак спря да ми пише, когато му казах че в момента не мога да пратя..
Моля ви, не ме упреквайте, не съм била във връзка с момче и не мога да определя или сравнявам някои от нещата дали са нормални или не, в една връзка.. В случая тази, в която съм в момента. Майка ми ми каза веднъж-мила, това не е любовта, но аз наивна... Може би ако имах връзка с друго момче преди това и то се беше отнасяло по друг начин, щях да имам някакъв опит и сега нямаше да се чудя кое е нормално и кое не. Не мога да разбера обичам ли го наистина, или... Благодаря на всички коментиращи Simple Smile
Moмиче  , родителите ти и ние , отделно , ти обяснихме най-подробно защо трябва да сложиш кръст на този човек .Ти още се чудиш дали го обичаш ?! Обичай си го , но спри да контактуваш с него .Ти не се сещаш да кажеш "не " , а му мрънкаш най-тактично . Ето ,тия предложения за 3 -ки с майка ти са повече от достатъчен повод да му обясниш ,че не желаеш такава връзка и че той злоупотребява с теб . Ти си подходящата патица да бъдеш омотана в много по- кофти схеми .Измъкни се от нещото ,което ти си мислиш ,че е връзка .

# 237
  • София
Аз като бях момиче, четяхме книги. Включително любовни романи. Тогава бяха модерни "Арлекин". Ей, на, как вярно всяка книга можела да е полезна. Relaxed Joy Там пишеше как героят се отнася към героинята, какви комплименти, жестове, отношение.
Да, обаче сега какви книги се търсят сериозно....от типа на 50 нюанса и дори по-хард. Зачетох един фенпревод... олеле. Не че съм пуританка, напротив

# 238
  • Варна
Има глава да пати. На авторката. Жал ми е за родителите й. Да гледаш детето си толкова години и накрая то да ти плюе в лицето заради някакъв див селянин с извратени наклонности.

# 239
  • София
Е, чакайте де, още не е плюла. Щом търси тук съвет
И аз бях такава, расла в саксия, от по-непопулярните момичета. Добре че дори тогава все пак имах някакви ценности.

Авторке, ако не е пързалка - няма какво да му се измъкваш, блокирай го този. После си плачи на воля, може и на рамото на майка ти, едва ли ще те отблъсне. Като се наплачеш, ще ти олекне, утре пак си поплачи, докато имаш сълзи.
Но тоз юнак го блокирай отвсякъде и не води дълги разговори за изясняване какво е искал да каже. Не плачи за него, плачи за себе си, че си такива наивна и неориентирана.

Общи условия

Активация на акаунт