Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не спирам да плача, моля за съвет

 • 9 573
 • 299
 •   1
Отговори
 • Мнения: 68
Здравейте, момиче на 19 съм. Просто нямам с кого да споделя и затова пиша тук, моля за съвет.. Sad Имам си приятел и сме във връзка от разстояние. От Македония е. На живо бяхме заедно 2 месеца, като излизахме и преди това, след това дойде корона вируса и сме разделени 9 месеца.. Пишем си постоянно, виждаме се на камера, всичко беше ок, но напоследък започва да ми става много тежко, разплаквам се от нищото, защото страшно ми липсва, заспивам със сълзи, събуждам се със сълзи, не мога да спя вечер, събуждам се посреднощ със сълзи.. Толкова ми липсва.. Чудя се да му го кажа ли, иска ми се да му го споделя, ще го трогна ли или по-скоро ще го отблъсна с това..? Още по-трудно е че нашите са против тази връзка и сме в тайни отношения. Моля за съвети Sad .

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 15:16 от Princess28120

# 1
 • Мнения: 37
Здравей,разбирам те.
Може да си изпаднала в депресия,по-добре му сподели,ще ти олекне.
Пожелавам ти скоро да се срещнете:)успех!

# 2
 • Мнения: 184
Каква е тази драма,която описваш ?Само на  19 си.Имаш толкова важни неща за вършене,съсредоточи се над тях,сега си постилаш дето се вика.Не мисля,че за месец познанство толкова добре си преценила младежа,та такъв рев и отчаяние да изпитваш.И аз съм се влюбвала на такава възраст,разбирам   какво изпитваш. Едва ли обаче това е любовта на живота ти.Може да му пишеш  как се чувстваш,но се приготви психически ,ако той не ти отвърне със същото.

# 3
 • Мнения: 37
А той казва ли какво мисли,как се чувства?

# 4
 • Мнения: 68
А той казва ли какво мисли,как се чувства?
Лятото като си писахме ми казваше, че плаче всяка вечер, че не може без мен, че му липсвам страшно много и му е много трудно без мен. Сега все още ми го казва де.. Тогава обаче на мен не ми беше толкова трудно, колкото ми е сега.. Sad

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 15:35 от Princess28120

# 5
 • София
 • Мнения: 180
Може да ти е тъжно, но опитай се да погледнеш трезво на фактите:
1. Ситуацията, такава каквато е (с ковид) едва ли ще се промени към по-добро преди следващото лято, замисли се каква връзка е това, като няма да се виждате още 10 месеца
2. Тайна връзка не виждам какво бъдеще ще има тъй или иначе, освен това колко пъти се видяхте, след като родителите ти не знаят и не одобряват? Как мислиш да продължите в бъдеще, имаш ли намерение да се изправиш пред вашите?
3. Някои хора срещат голямата си любов на тези години или по-рано, но бих казала, че това е по-скоро изключение, отколкото правило. Едва ли Той ще е Човекът.
4. Дори да нямаше ковид и родителите ти да бяха ок с връзката - как щеше да се получи, при положение че той живее в друга държава?
Мисли си сега за университет, излизай с приятели докато е хубаво навън, гледай филми, чети книги. Може да продължиш да си общуваш с момчето, но не си набивай напразни надежди в главата - само ще ти е още по-тъжно. Трябва да общуваш с хора, които са тук и сега.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 21:48 от hypodermic

# 6
 • Мнения: 41 392
За съжаление не ми звучат добре нещата. Стегни се и не се настройвай много за сериозна връзка.
Лятото нещата бяха спокойни, ако е имал желание, щеше да предложи да се видите. За мен това с ковида е просто оправдание.

# 7
 • Мнения: 68
За съжаление не ми звучат добре нещата. Стегни се и не се настройвай много за сериозна връзка.
Лятото нещата бяха спокойни, ако е имал желание, щеше да предложи да се видите. За мен това с ковида е просто оправдание.
Всеки ден ми казваше че иска и трябва да дойде, защото не може без мен, аз го спирах, заради нашите..

# 8
 • Мнения: 41 392
Ами не е било нужно да се срещнете у вас все пак.
Ако толкова е искал, можел е да наеме за 2 дена нещо.

Но ти щом си толкова зависима от родителите си, как си представяш връзката ви? Въобще някакви планове имате ли ти да живееш в Македония или той в България. Защото за начало става в различни държави, но няма как да е все така.

# 9
 • Мнения: 4 587
Идеализираш го, защото сте разделени. Вашите защо са против той да дойде?

# 10
 • Мнения: 1 386
Вашите защо са против все пак...

# 11
 • Мнения: 37
А той македонец ли е,или учи нещо?
През този месец ли се запознахте?
9 месеца са много време

# 12
 • Мнения: 68
А той македонец ли е,или учи нещо?
През този месец ли се запознахте?
9 месеца са много време
Учих в Македония и бяхме колеги (медицина). От там се запознахме.

# 13
 • Мнения: 393
Аз не виждам пречка пълнолетни хора да не могат да се видят толкова време. А при добро желание и да са заедно. Има нещо друго тук...
А сега защо си в БГ, прехвърлила си се тук ли?

# 14
 • Мнения: 600
Има неща друго тук...

Македонка.

Общи условия

Активация на акаунт