Не спирам да плача, моля за съвет

• 12 343
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
  • у дома...
Разбрахме какво е голям шлем. А ако опъне и таткото , то тогава това за победа на финалния Мастърс ли ще се брои?

# 256
Нека момичето отговори. Доколкото разбрах отказва да му праща клипчета, пак е нещо. Аз това за майка ми не бих простила никога, а и две дъщери имам и си плюя в пазвата и се кръстя с такова животно да не се пресичат и на тротоара.

# 257
След като открито ти е говорил тези неща за майка ти, си продължавала да имаш контакт с него. Защо? Какво още ти трябва да знаеш за него, че да спреш? Все още ли си пишете?
Все още си пишем... Снощи ми пишеше за клиповете, как той ми имал доверие и ми пращал такива с лице, гадно било от моя страна, че отказвам, значи не съм го обичала.. А аз никога не съм му искала такива клипове, той сам ги е пращал. Беше ми лошо и му казах, че си лягам и той-"Можеше да пратиш един клип, а не да ми разваляш "момента"... Усещам, че ме манипулира, но ми е трудно да сложа край на нещата. Sad

# 258
Има такива неуки психолози, които лесно ще те накарат да повярваш, че черното е бяло. От теб зависи ще му позволиш ли да те манипулира. Послушай ни и сложи точка. Излизаш, като глупачка и не е добре.

# 259
А що не сложиш камера при твойте...така и двамата ще сте доволни!!! Или не се е сетил да ти предложи тази гениална идея?
Продължавай да си ревеш!
Нямала база за сравнение! Врели некипели. Аз да съм на мястото на родителите ти, сама да съм те завела и зарязала там и никога повече да ме съм те видяла!
Направо едно от най-големите разочарования за родител!

# 260
На 19 ли си, изглеждаш на 13 според постъпките си, а  и 13 годишните сега вече имат някакъв опит в секса, поне час от тях.
   Че ти е време, вярно, но що пък с някакъв ненормалник да го правиш, а той  е такъв, глупости са да е девствен и не се и целувал, а  да говори  за майка ти така.

Голяма вероятност е  да се хванеш на въдицата, знай, че всички казват "обичам те" докато ти го начукат, без извинение.И то не там дето си мислиш, в целия ти живот, ,съдба дори да прецакат.
Тези негови номера ги въртят обикновено   в други среди, а ти имаш претенции да ставаш лекар.Защо падаш толкова ниско, никой не би обяснил ,защото и ти не знаеш.

Освен дано те набара някой  младеж скоро  и да ти мине тръпката от предстоящ любовен живот ,да го направи настоящ и да кротнеш, че те сърби, ясно ,но и те боли та твоята е сърби ,боли ,драго ми е ...

Бях току що завършила 8 клас и лятото имаме  край селото местност за забава, в красива вековна гора, кебапчета ,музика, бе ми гостенка братовчедка от големия град, дето знае да танцува, не вързано пате в кълчища като мен. Прибрахме се по някое време, преди 12 със сигурност, но забелязахме да ни следват момчета и заобиколихме тъмните места, по друга улица минахме към нас.И все пак ни набараха на метри от дома, мачкаха ни, бихме се с чантите, добре ча майка ми ни чакала, че не само мен а  и"чуждата беля" да пази.
Може би щяха да ни изнасилят, не знам.Но поне аз си взех  сериозно поука ...Държа ми години страх...

Ако всичко е вярно, имаш късмет за сега да не те завлекат в някой бардак , в чужда държава  още по - лесно би станало.
Но късметът не   е вечен с тази твоя дори не е наивност според мен, глупост е направо.
Да нямаш отклонения някакви в развитието...
Даже не знам каков ще те раздруса, думите са слаби за теб и не ти влияят.Два форума за сега те вразумяват, може да са повече , продуктивна си на писане.

# 261
Не си наивна. Простееш яко. Липсата на опит не означава, че човек няма преценка за някои неща.
Моралът ти, възпитанието ти е колкото неговото. Подобното привлича подобно. Простащината привлича простащината.
Още първия път като е споменал майкати е трябвало да му теглиш една, да го блокираш и да не се занимаваш.
Никога не съм пращала на непознати снимки, камо ли клипове. И да непознати сте. Това че общувате онлайн не означава, че имате връзка и се познавате.
Аз дори във фейса нямам почти никакви снимки.
Дори и със сериозен приятел не бих направила клип. Пък ако поиска това от мен, лошо Седларов, лошо.
Имах заядлив колега преди години и ме напсува на майка. Такъв шамар му отвъртях, че зъбите го боляха дълго време. А ти явно майка ти е някакъв боклук, щом търпиш такова отношение, че и страдаш за някакъв ненормалник.

Имах позната със сериозна връзка уж. Правили някакви интимни клипове и снимки. Разделят се. Той злобее и почва да праща клиповете на всичките и близки  и да ги публикува в нета.
И това при 4 годишна връзка, уж сериозна.

# 262
Ох, на мен колко ми се караха, че накрая си излязох на моята и сватба ми направиха и дете му родих. А си беше едно нищожество и тогава, но така ми говореше... Но подобни глупости за майка ми или други жени нямаше. Иначе не бих го погледнала и на снимка. Вземи си отвори очите. Има неща, които минават всяка граница. А той отдавна я е минал. Просто се гаври с теб и не му е зор.

# 263
  • София
А аз никога не съм му искала такива клипове, той сам ги е пращал. Беше ми лошо и му казах, че си лягам и той-"Можеше да пратиш един клип, а не да ми разваляш "момента"... Усещам, че ме манипулира, но ми е трудно да сложа край на нещата. Sad
А докога мислиш да му се оправдаваш и криеш? Или това ти е тръпката?
Казваме ти да прекратиш, ти въртиш като плоча едно и също. Явно не искаш темата да приключи....защо ли?
Ние едно време как ли слагахме край, като нямаше опция "блокирай" и нещата се случваха наяве или поне по телефона...

# 264
Все още си пишем... Снощи ми пишеше за клиповете, как той ми имал доверие и ми пращал такива с лице, гадно било от моя страна, че отказвам, значи не съм го обичала.. А аз никога не съм му искала такива клипове, той сам ги е пращал. Беше ми лошо и му казах, че си лягам и той-"Можеше да пратиш един клип, а не да ми разваляш "момента"... Усещам, че ме манипулира, но ми е трудно да сложа край на нещата. Sad

А ти все още го обичаш? И не го питаш: И има ли какво да обичам в теб?
Какво от комуникацията ви ще ти липсва? Толкова ли държиш да се чувстваш обичана от боклук? Или той ще се промени заради теб?
  И ти все още вярваш, че те обича и поддържа тази връзка от любов?

И защо ти е трудно да сложиш край? Значи все още не си осъзнала какъв е? И вярваш в тази любов?
Мога да ти помогна( ако искаш) - копираш следното: "Да пишеш и искаш такива гадости не е любов!" и му го пращаш. След което го блокираш и не търсиш дали ти е писал, а се молиш на Господ да те забрави и да си намери друга.

# 265
  • у дома...
Блокирай и кажи на родителите ти какви си ги свършила със снимките. За да знаят предварително, а не да разберат като почне да ги качва по профилите ви. Сменяш и мобилния, за да не почнат разни да ти звънят и питат колко ти е тарифата. Въобще ти съзнаваш ли какви си ги надробила? Или още се чудиш дали да не се снимаш "с лице" и дали да не пуснеш и мама на гаджето?

# 266
Бъдете по-меки. Колко момичета така си слагат край на живота, заради някакви клипчета или снимки.
Всичко е поправимо, още си много млада. Просто спри да му пишеш. В Испания казват "Не ме обичай толкова, обичай ме по-добре".

# 267
  • София
Не сме меки точно за да не надроби по-големи дивотии. Иначе да, едни снимки ( и то без лице) не са краят на света.

# 268
Блокирай и кажи на родителите ти какви си ги свършила със снимките. За да знаят предварително, а не да разберат като почне да ги качва по профилите ви. Сменяш и мобилния, за да не почнат разни да ти звънят и питат колко ти е тарифата. Въобще ти съзнаваш ли какви си ги надробила? Или още се чудиш дали да не се снимаш "с лице" и дали да не пуснеш и мама на гаджето?
Родителите ми разбраха за клиповете, които съм му пращала. Не знам как, но баща ми е успял да ми влезе в месънджъра, показал ги и на майка ми.. Съмнявали се, че нещо става и намерили хакери.. После такива скандали и лекции имаше вкъщи, но.. Почнахме да си пишем по снап-чат след това.

# 269
Почнахме да си пишем по снап-чат след това.
Ти добре ли си ми кажи? Никакви съвети не ти трябват, само се хабят тука хората да ти дават акъл. Според мен си хващай пътя при тоя ненормалник, да ти разкаже играта и да ти дойде тогава акъла. По нормалния начин няма да стане, нямаш капацитета явно.

Общи условия

Активация на акаунт