а за викането - най-често му викам Пъшо - от пъпеш съкратено, тиквичка - на тати така викам (шшшшшшшшшшшшшшш не сте го чули това последното) и Съншайн щото нали му лафя на английски да учи звуците, а също Дени естествено, а като ме събуди като зверски ми се спи мрънкам: Денизееееееееееееее, заспивай бееееееееее, какво искаш сегаааааааааааа, и репертоара на Виолета Здравкова изпявам на един дъх - гладен ли си, жаден ли си, студено ли ти е та не спиш и всичкото това с не много ласкав тон както може да си представите
ми изповядах се мога спокойно да си лягам

п.с. татито му вика малката бубка - голямата дибела буба съм аз, също му викаше и малкото бъмбълче докато не можеше да се обръща и махаше безпомощно като бръмбърче обърнато по гръб ама отскоро титлата си е пак моя и много й се кефя щото все пак съм от 3 години бъмбълче та чак ревнувах
Ама то пред щандовете с бебешки храни, да вземат да сложат столчета, то като почна да чета се изреждат всички продавачки, охраната ме наобикаля да не би да мушна някое пюре в джоба
... А! Видях нова за мен марка пюрета, едни с червена капачка, обаче бях с кенгуруто и неможех да ги стигна, т.е. бяха на нивото на обувките ми
натискам Публикувай и ми излиза съобщение, че в темата са публикувани 139
/ и въпреки всичко тази нощ пак се събуди в 2,30 да си приказва в тъмното и да играе. Успях да го приспя в 4,30, нарушавайки всичките си принципи, защото баща му все пак е на работа....но....тази сутрин го събудих в 8,30 и съм решила днес да му дам да спи 2 пъти по половин-един час, за да нормализираме темпото. Сега мрънка, ама ще бодърства! И на мен нощно време ми се спи,ама ми се налага да бодърствам 

)