АПРИЛско бебе напикано се гушка на майчиното рамо.

• 14 067
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
да си кажа аз че до сега четох назад та за отчета с обущетата - от конкурса Как му казах ..... ни пратиха обущета за прохождане от верига Хиполенд много се изкефих - кожа отвътре, отвън и са 19 номер ама с по-дебели чорапки и ританки му стават нали е дълъг та и краката като на баща му май сорок-последний ще гони, с каучукова подметка са Хипо се казва марката пише че са произведени по поръчка на Хиполенд и даже са в истинска кутия за обувки направо кеффффф
а за викането - най-често му викам Пъшо - от пъпеш съкратено, тиквичка - на тати така викам (шшшшшшшшшшшшшшш не сте го чули това последното) и Съншайн щото нали му лафя на английски да учи звуците, а също Дени естествено, а като ме събуди като зверски ми се спи мрънкам: Денизееееееееееееее, заспивай бееееееееее, какво искаш сегаааааааааааа, и репертоара на Виолета Здравкова изпявам на един дъх - гладен ли си, жаден ли си, студено ли ти е та не спиш и всичкото това с не много ласкав тон както може да си представите Embarassed
ми изповядах се мога спокойно да си лягам smile3507
п.с. татито му вика малката бубка - голямата дибела буба съм аз, също му викаше и малкото бъмбълче докато не можеше да се обръща и махаше безпомощно като бръмбърче обърнато по гръб ама отскоро титлата си е пак моя и много й се кефя щото все пак съм от 3 години бъмбълче та чак ревнувах

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 22:46 от C-3PO

# 136
Ванче, аз купих на Милупа с АМ, защото тук в околността не намерих чиста. И тя се втечнява докато я изгребем с тая малка лъжичка. Но в кърмаческия четох, че точно така правят, разреждат с вода и после кърма.

Зарка, ами писането във форума после леко ми излиза през нослето, като работя до нощите след това, а татито порка бира на диванчето и много не ме оставя да работя и той, а ме подковава за концерта на Любе, на който ще ме води.
Хайде поздрав за всички:

...Будешь ты в небо детишек подбрасывать..
Давай за жизнь...
Давай за тех...

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 23:02 от Cherepahova

# 137
момичета досега все забравях да ви покажа Радост - Радецки - Рошльо...
ето тук можете да я видите малката ми принцеска:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=16415&AlbumId=66669

# 138
Радост=Хубост Simple Smile

# 139
Здравейте! Абе нещо не съм на кеф, с тоя стомах, нали ви се оплаквах преди няколко дни. Все подут, все газове, все еспумизан .... не се издържа - кво ми стана, след като боледувах ....
За кашите и добре наддаващите бебета - да, така ми каза педито, Данче! Както е казала Иленка много напомпват. Аз имам и жив пример пред мен и ме е стах да давам честно казано. Дъщерята на една моя приятелка много папкаше кашички като бебе. Лелеее като я видех - цяла купичка.... и си я изяждаше до дъно... та чак аз се плашех, а тогава/преди 11 години/ не ми е било до "хранене на бебето". Много вика ги харесва кашите. От тогава това дете е с наднормено тегло. Мисля да послушам педито и да дам по късно. Но като чета инфото на Ренката за съдържанието на пюретата, ами тези които давам имат нишесте, значи и каша давам или ....
От три дни пак сме на 6 кратно хранене и се чудя нещо не ми ли е намаляла кърмата. От две седмици не се изцеждам, чувствам се по добре от което. Колкото изяде - толкова да "възпроизведа". Но възниква въпроса дали му стига кърмата. Преди спеше до 7-8 часа, а сега 5-6, а днес за капак в 4,30 се хранихме. Чудя се дали да не започна пак да се изцеждам, за да стимулирам...
Да се отчета и аз за детската стая - за сега няма къде. Креватчето е при нас в спалнята. Всъщност при нас не е вярно. Креватчето е при мен в спалнята, а таткото е на диванчето в хола, за да не го будим през ноща. Но както днес каза тати - Спасеее, ако баба ти /свекървата 80г./ изкара още 20-30 години, няма да имаш детска стая. Та така, ще чакаме бабата .....
Не, не! Нещо хич ме няма! Пожелавам ви лека нощ!

PS. Браво на адашката, красавица голяма.

# 140
  • София
Бюти, Ванче, в  Милупата-ориз, има АМ, затова се разтваря само във вода!
Аз пък гледах една каша на Милупа и на картинката нарисували ориз и банан, чак вкъщи видях, че е само банан Confused Чудя се сега, кога да я давам тази каша  newsm78 Ама то пред щандовете с бебешки храни, да вземат да сложат столчета, то като почна да чета се изреждат всички продавачки, охраната ме наобикаля да не би да мушна някое пюре в джоба hahaha... А! Видях нова за мен марка пюрета, едни с червена капачка, обаче бях с кенгуруто и неможех да ги стигна, т.е. бяха на нивото на обувките ми  Confused
Ауууу  Joy натискам Публикувай и ми излиза съобщение, че в темата са публикувани 139  Shocked нови съобщения  #Crazy  hahaha

# 141
  • София
Аууу, защо така съм тъй самотна в темата?  newsm78

# 142
Хич не си самотна, ама търпиш критика, къде се покри тия дни Crossing Arms

# 143
  • София
Тия дни само шпионирах и не пишех, защото ми изчезна листчето с темите, по които исках да се включа  Mr. Green Та се сетих да кажа на MissZ, че проблем със зъбите имам и аз. Ден преди да родя ми се счупи един зъб, а преди 2 седмици имаше и втори номер  Confused Все се надявах този прооблем да ме заобиколи обаче не ми се размина.

Момичетааа, май се спрях на модел количка и сега нямам търпение да подпаля джапанките и да я намеря. Ето тази http://www.family-bg.com/catalog/images/2006/Karolina.jpg отзивите за нея са много добри, широка е 47 см, което я прави идеална за качване в рейс, лека е и има легнало положение. Аги, ти к`во ще кажеш, душа?

# 144
  • София
Бюти, Ванче, в  Милупата-ориз, има АМ, затова се разтваря само във вода!

Eeeeee, тъкмо си харесах каша. Филипа, твоята каква беше...нали Милупа ориз или някаква друга?Щтото аз с АМ не ща, имам кърма за още едно бебе!
joyka, Давид 2 нощи вече в 2,30 се е наспал!  Shocked Shocked ShockedПредната нощ заспа после в 6,30 и спа до 11 часа вчера наобдяд. После, в 12,30 спа още половин час и го събудих. Цял следобяд не спа и цяла вечер. Нарочно не му давах да спи-Филипа е свидетел /ау, да знаете какъв мъж е станал Пресил smile3501/ и въпреки всичко тази нощ пак се събуди в 2,30 да си приказва в тъмното и да играе. Успях да го приспя в 4,30, нарушавайки всичките си принципи, защото баща му все пак е на работа....но....тази сутрин го събудих в 8,30 и съм решила днес да му дам да спи 2 пъти по половин-един час, за да нормализираме темпото. Сега мрънка, ама ще бодърства! И на мен нощно време ми се спи,ама ми се налага да бодърствам  Crossing Arms

# 145

Лично аз купих Милупа без глутен и без мляко! Разтваря се в кърма или вода!
Подарявам ви от нея, моля ви се вземете!

# 146
Здравейте и от нас.
Вчера не дадох каша и малката спа newsm78 през ноща възможно ли е наистина да не спи от кашата?Вие по кое време на деня давате каша.
Данче моята каша е същата с банан, прочети внимателно и ще видиш, че е с ориз и банан, малката много я хареса и нямахме проблеми с нея Hug
Айде аз се оправям, че имаме срещичка с мамите от кв.

# 147
И моята е на Милупа безмлечна, без захар и глутен, ама ще я отложа за сега, поне докато не вкарам разни разхлабващи пюрета, че... Sick

# 148
момичета, все се каня да питам,ама  все забравям , какви са тези тренинг чаши?, аз ако питам за таквоз в Плевенските магазини #Crazy

# 149
Здравейте и от нас!
Абсурдно е да се включа по всички теми Tired
Нашето слънце го наричам - слънце, бонбон, бръмбърче, пиле, Сашунко-Мамунко; тати му - Алчо (както и Данчето hahaha); леля му - Али Бали; вуйчо му - лигльо (защото сме винаги олигавени Joy), а майка ми - дъмпелче, щото много й тежи и не може да го разнася (днес следобед стискайте палци да сме качили до 800 грама Praynig)
лъжички - и ние имаме на Авент, но ще си ги оставя за лекарства, сиропи и т.н., има ли някоя мама от онези термични ли как се водят дето показват ако ти е гореща храната, дали са удобни newsm78

оп, наакахме се, айде до по-късно  bouquet

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 10:30 от СмиНсЧо

Общи условия

Активация на акаунт