АПРИЛско бебе напикано се гушка на майчиното рамо.

• 14 053
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от нас,

Иве, Марти вече го подстригвах. Процедурата е направих с ножицата, майка ми го държеше. Отпред стана идеален, но отзад на едно място е малко накълцан. Следващия път ще пробвам с машинката за бръснене. Мъжо вика, че ползвам Марти за опитно зайче и другия път щял да го води на фризьор.  Laughing

# 241
  • София
Мати е добре - вчера няма температура, днес също!
За първия учебен ден - наистина е просълзяващо - чудиш се кога порасна?! От тук нататък, обаче, дупе да ми е яко!
За Синьо лято - върха!

# 242
Здравейте момичета,имам няколко много спешни въпросчета,моля помогнете че се чувставам много тъпа.
Когато зеленчуковото пюре е без мляко колко АМ да сложа вътре за да стане така че да заместим едно хранене .Например ако е от 125 гр колко мляко?
Плодовото пюре кога го давате?Например може ли сутрин в 10 да дам половин бурканче плодово и след това да дам половината мл от млякото което яде?Плодовите давате ли ги с шише и с кой номер биберон?

Извинете око сте го дискутирали този въпрос но нямах време да чета предните постинги,сега започвам и следобяд пак ще се включа

# 243
Добро утро и от мене.
Днеска да чукам на дърво за сега съм без главоболие.
Ноща беше дълга малката се събуди към 5 часа и до 8 биберони, водичка абе ужас едва гледам Shocked

# 244
  • София
Според мен, памперсите са виновни за всичките ни чуденки и маенки.  Laughing Laughing Laughing Ако ги нямаше, щяхме да перем и да гладим по цял ден и нямаше да имаме време да четем толкова различни мнения и все да се ги мислим нещата.  Laughing
smile3532  smile3521newsm10

Никои ли няма опит със избелващи кремове за лице и тяло? още чакам отговорче, хайде разпитайте приятелки плиззз

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 10:57 от х_diabet_mama

# 245
Добро утро,

малката спа от 19.30 до 8, урааа  Grinning  Ще стане 4овек от нея  Mr. Green

Дан4е, новата кола е Мерцедес Б200 турбо, с 200 конски сили  Mr. Green  Имахме ве4е таzи кола но с диzелов двигател и 110коня, та сега кеееф, гааааааааz  Mr. Green
В Германия първият у4ебен ден е на раzли4ни дати. Имат 6 седмици лятна ваканция и то всяка година по раzли4но време в раzли4ните провинции. Примерно в Бавария са от краят на юни до на4алото на август и в Саксония от средата на юли до на4алото на септември. Това е zа да не се натоварват магистралите прекалено много ако вси4ки тръгват по едно и съЩото време на път  Wink  Първия у4ебен ден в първи клас е праzненство. Децата полу4ават от роднините едни фунийки, пълни с моливи и пр., но и сладки. Ето ме мен на първия у4ебен ден http://tinypic.com/view/?pic=48x35sx  фунийката е по4ти колкото мен голяма  Mr. Green

И ние бяхме със zапуШено канал4е, постоянно имаШе гной в о4енцета, но ве4е няма и следа от тях откакто ходихме на остеопат  Peace

След обяд сме на плуване с малката  Mr. Green

# 246
Танче, ама ти все там ли си била, в Германия? newsm78
А тези кои са на снимката?http://tinypic.com/view/?pic=48x33n6Или аз нещо не съм чатнала сайта за снимките и съм ровила на посоки....
 Mr. Green

Извинявай, но тази нощ се събуждам и О! Ама Танчето ме попита за ангелчето за бебета, аз не см й отговорила. Ей така, през нощта се сетих! BlushИзвини ме, моля ти се!
Та! НИКОГА не ми е дало фалшива тревога! Слава Богу де! Иначе ако забравя да го изключа и вдигна Тони за лапане нощем и това започва да "пука" предупредително, и ако не сваря да го изключа писва, при което малко дискомфорт на мъжа докарваме! Joy
Това нещо ще си го пазя и за второ бебе, и за трето! hahaha

# 247
Пюре от ябълки и круши дадох вчера на Hame', и него го лапа като ламя!Тези плодовите на тази фирма са много добри изглежда. Иначе като му се усмихвам активно и мляскам пред него и карфиолът с картофи яде, макар да не му е на сърце! Peace

http://images10.snimka.bg/001224358-big.jpg
Ето ви снимка, ма не ми се смейте, моля! Всички казват, може би от куртоазия, че ми  е много добре главата  Joy само не било ясно сивото вещество вътре в час ли е, да се къдря на студено....

# 248
Танче, ама ти все там ли си била, в Германия? newsm78
А тези кои са на снимката?http://tinypic.com/view/?pic=48x33n6Или аз нещо не съм чатнала сайта за снимките и съм ровила на посоки....
 Mr. Green

Извинявай, но тази нощ се събуждам и О! Ама Танчето ме попита за ангелчето за бебета, аз не см й отговорила. Ей така, през нощта се сетих! BlushИзвини ме, моля ти се!
Та! НИКОГА не ми е дало фалшива тревога! Слава Богу де! Иначе ако забравя да го изключа и вдигна Тони за лапане нощем и това започва да "пука" предупредително, и ако не сваря да го изключа писва, при което малко дискомфорт на мъжа докарваме! Joy
Това нещо ще си го пазя и за второ бебе, и за трето! hahaha

Ахъм, тук съм родена, в БГ живях само 6 месеца, ина4е само zа ваканциите бях там. После бях 4 години в странство и миналия месец се прибрахме обратно в Германия, zа съжаление оба4е не в Берлин, родния ми град  Sad  Та zа това българският ми е толкова раzвален, 4ак на 13 годиШна въzраст го нау4их  Peace
А тия на снимката не ги zнам  Joy  на тоzи сайт можеШ да ка4иШ ако имаШ да покаzваШ неЩо, бърzо и удобно е, zа това го полzвам  Wink

Но Щом ти се гледат снимки, ето http://www.bhzz.de/ сайта на един приятел със снимки от сватбата ми  Wink

Мерси zа отговора zа ангел4ето, и ние днес Ще го вклю4им, да ни е спокойно (и да не сме давали 160 ? на праzно  Rolling Eyes )

Между другото аz паzя ВСИ4КО zа следваЩите бебата, имам ве4е цял каШон с дрехи. Ми то ина4е не си струва  Money

Ренка, аz пък бях кръстена преди 3 години 4ак, zаедно с мъжът ми  hahaha  Права си, няма zна4ение кога Ще е, и аz така мисля. Ще го оставим zа другото лято, в съЩата църква във Варна в коята ни кръстиха и вен4аваха  Grinning

# 249
Чаена качих снимки и там си пресна нали дойде от фризьора, за тези които искат да те видят, само че го направи това "тук" и да излязат снимките
ние отдавна го подстригахме, даже пак е за подстригване че много коса имаме
в зеленчуковото пюре слагаш 30мл Ам
тако чистене направихме с мъжо че се скапах, и мисла следобед по магазините да отида как ще стане незнам като така ме домързя Thinking

# 250
Здравейте и от нас,
Цяла седмица бяхме без нет #2gunfire
И аз съм от мУуухиканите(то нали млякото ми тече като на краваWink.Вече съм замразила тиквички пък и зелен фасул,а сега ще правя чушки.Купила съм Ориз,елда и просо.Смятам да започна с ориз, а после да дам картоф или морков.След това ще дам друга каша ,а после друг зеленчук.Плодовете ще ги отложа за началото.
Не мисля ,че чак толкова ще надебелеят от 100грама каша newsm78
Всичко ще си  правя вкъщи Naughty

Сминшчоооо,Ха здрасти за мерките Hug

Аз му давам по 40грама вода от въпросния накрайни0к,заради гранулките за зъби,но той повече се чеше с него.Иска да пие от истинска чаша и като му дам пие и грухти вътре hahaha

За съжаление съм изпусната старата тема,но сега немога да наваксам Sad

Прекарваме доста време седнали и по корем.Почти не лежим(освен като спим деее)
Купих му някакви немски обувчици тип маратонки.МНого са сладки и са 10 лв.Има ги и в ДанЕт мисля Thinking

Очите ни вече зеленеят Wink

СЕга се захващам да пасирам чушки и тикви hahaha
А в този ред на мисли някой да знае колко издържа замразеното пюре???

# 251
  • Sofia
Момичетааа, моля ви пуснете една снимка на тази тренинг чаша, моля ви.

# 252
# 253
а някой ще ми каже ли какво е това бебешки ангел, Танче?, Чаена?, а между другото прическата ми харесва........едно време бях и аз така.......като съм на тази тема д аси кажа и аз.....преди седмица нещо ме смериха нервите и влязох в банята докато мъжо разхождаше малката и познайте - наръфах се в главата като рапон.........тъкмо ми беше пораснала косата(от 10-тина години все късо се нося) и бяхрешила,че ще се правя на жена....еми не издържах и се офъках - сама, като нямам време за фризьор.......
аз уж щях да почвам със зеленчуково пюре след 10-тина дни, но днес намачках малко банан с кърма и го дадох на Радост - много го хареса, изобщо не избутваше лъжицата, нито плюеше,даже си мисля,че искаше още,но реших да не прекалявам......парчето беше примерно колкото едно нормално отхапване от банана.......

# 254
Ох, какви сме образи събрани - априлските мами!!!  bowuu Голяма веселба е тук, ей!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Вени, ти май си единствената априлка с ученик! Успешен старт на Лора в училище!  HugПо вода да й върви! Честито кръщене и на Мати! Heart Eyes

Чаена, добре ти е прическата! Flutter

Цвети, обясни моля те пак за домашните каши, но по-подробно - как точно се правят!!! Praynig

Замразените домашни пюрета ги размразявах на стайна Т, а после затоплях на водна баня. Някои като се размразят имат нужда от допълнително пасиране. Приготвях ги, когато вече съм въвела всичко - слагам в тенджерата под налягане върху решетката за пара от всички зеленчуци, които ги има в момента пресни. Варя около 3-5 мин и после пасирам. Разпределям в чашки за кафе и замразявам. Ако има нещо по-специфично в пюрето - надписвам чашката, да не забравя. Като въведох месото, към всичко това добавях и пасирано месо и надписвах - пилешко, телешко. Не знам, колко могат да изтраят във фризера, но пък и никога не съм замразявала чак толкова голямо количество, напр. наведнъж готвех за около 2 седмици. Не знам, дали се изразих ясно... newsm78

На Хаме плодовите каши наистина са много вкусни, баткото ни ги ядеше много, а сега има и зеленчукови! Peace

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 16:57 от envia

Общи условия

Активация на акаунт