Милупата има и млечна и безмлечна. Обаче дръжте се, идиотите нарисували на безмлечната биберон (млечната е с каничка мляко) та ако сте кърмеща майка, като видите тоя биберон какво ще си помислите? Но си е безмлечна. И аз взех такава, сега ми обясняват че Синлак на Нестле била много добра, ама аз Нестле категорично ги недолюбвам като марка за бебешки храни, може би защото толкова често по света ги съдят за лошо качество.
Тренинг чаша е от тези с капачка с плоско издължено накрайниче с няколко дупки, които и не се разливат дори ако ги тръскате и обръщате. Аз понеже имам авентски шишенца, купих само накрайник и дръжка на същата фирма, струва ми се че това и помогна да схване идеята по-лесно, защото знае че шишенцето поначало съдържа нещо за пиене. Да се похваля че имаме пробив - на третия път момата успя да засмуче от накрайника! Продължаваме с "тренинга", та да мога в бъдеще като я оставям инцидентно някого да пие от нея а не от шише. Иначе когато се сдобием със столче за хранене, и като почне да хапва повечко храна (твърда имам предвид) след месец-два, ще пробваме и обикновена чашка когато е с нас на масата, като и я подаваме ние. Струва ми се, че капчките на авентските шишенца ще влязат успешно и в тази роля
. Изцедих и 50 мл. за всеки случай - да стимулирам аз, да се застраховам 

Ама аз го сложа по гръб, той за части от секундата пак по корем и така 5 минути
явно трябва да се науча да слагам памперс като е по корем
)

в моята Милупа няма ориз освен в съдържанието, което пише
) и малчо докато се усетих глътна 20 гр вода. Дали е добра идея да му дам мляко или кашата с нея?
- отсъствията са извинени!
- малката ти е одрала кожата!
Явно, оправно ти е детето...Ако може всичко давай с чаша, да не свиква с биберони...само кашата, не виждам как ще минава. 

от нас!