Време е за ИКЕА! - Тема 32

• 43 104
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
При проблем с получена стока от онлайн поръчка, който е установен при сглобяване, къде да звъня?! Или направо да се връщам в центъра за поръчки?
Страницата на бяло нощно шкафче Malm е напръскана с черна боя!
Ако ти е удобно го връщай, но може да звъннеш и на националния телефон да ги питаш как да процедираш.

Първосигнално зазвънях на телефона, но няма никаква връзка. Постоянно ме изхвърля.

Много се ядосах, значи! По-неясното ми е как се процедира в такъв момент - връщам и си поръчвам ново или ще ми го заменят автоматично. Искам да спестя време и да си поръчам новото още сега.
С дефектният елемент и документи за поръчката се върнете в центъра за поръчки.

Свързах се с националния номер. С голямо нежелание ми отговаряха на въпросите. Разбрах, че имам два варианта:
- да пиша имейл и да чакам отговор, след което ще дойдат на адрес направо с нов артикул, който да замени дефектния. Това в какъв срок от време ще се случи - не се знае или аз не разбрах от мърморенето!
- Да отида с дефектния артикул направо в центъра за поръчки. Ей тук не разбрах какви са последствията - връщане на дефектен артикул, възстановяване на сума и нова поръчка?! Но май ще отида на място, въпреки, че хич не ми се обикаля.

# 76
  • In transit
Скрит текст:
Скрит текст:
При проблем с получена стока от онлайн поръчка, който е установен при сглобяване, къде да звъня?! Или направо да се връщам в центъра за поръчки?
Страницата на бяло нощно шкафче Malm е напръскана с черна боя!
Ако ти е удобно го връщай, но може да звъннеш и на националния телефон да ги питаш как да процедираш.

Първосигнално зазвънях на телефона, но няма никаква връзка. Постоянно ме изхвърля.

Много се ядосах, значи! По-неясното ми е как се процедира в такъв момент - връщам и си поръчвам ново или ще ми го заменят автоматично. Искам да спестя време и да си поръчам новото още сега.
С дефектният елемент и документи за поръчката се върнете в центъра за поръчки.

Свързах се с националния номер. С голямо нежелание ми отговаряха на въпросите. Разбрах, че имам два варианта:
- да пиша имейл и да чакам отговор, след което ще дойдат на адрес направо с нов артикул, който да замени дефектния. Това в какъв срок от време ще се случи - не се знае или аз не разбрах от мърморенето!
- Да отида с дефектния артикул направо в центъра за поръчки. Ей тук не разбрах какви са последствията - връщане на дефектен артикул, възстановяване на сума и нова поръчка?! Но май ще отида на място, въпреки, че хич не ми се обикаля.
Вариант 1: Ще ти върнат парите и ще си поръчаш нов или няма да си поръчаш.
Вариант 2: Връщаш дефектния, съставят ти протокол и ти поръчват нов, за който пак ще почакаш някакво време, освен ако го нямат наличен при тях.

# 77
Момичета, някой има ли този шкаф за мивка? Може ли реалните снимки?
https://www.ikea.bg/products/bathroom/vanity-units/bathroom-base … medzheta/40390988

# 78
  • до най-прекрасния мъж
Има ли някой мебели от тази серия? Покритието дали е устойчиво или лесно ранимо?
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/bookcases-shelvin … blioteka/40301223

ние имаме гардероб от серията. за цената си мисля, че е прилично. само дръжките сменихме, че на мм изобщо не му харесват тези.
Аз имам ТВ шкаф, 2 скрина и 3 малки витринки. Ползваме ги вече няколко години, нямам оплаквания или повреди.

# 79
Момичета, някой има ли този шкаф за мивка? Може ли реалните снимки?
https://www.ikea.bg/products/bathroom/vanity-units/bathroom-base … medzheta/40390988

Не знам дали върши работа, стана ми интересно и потърсих, но само в Амазон намерих две снимки точно на тези чела на чекмеджетата, на сайта на Икеа не успях. Горе-долу се вижда как е на втората снимка с отворените чекмеджета.

# 80
Дано е хубаво на живо, поръчах за тийнейджърска баня ))).

# 81
Доволни ли сте от качеството на диваните в Икеа?

# 82
Аз твърдо да - FRIHETEN. Но все пак зависи какво търси човек.

# 83
  • София
Вимле-то колко тормоз отнася, то не е пиратски кораб, скривалище, постоянно се скача и катери най-вече по облегалка и подлакътници. Много съм доволна, здраво и удобно е.

# 84
  • In transit
Аз твърдо да - FRIHETEN. Но все пак зависи какво търси човек.

+1 за този диван. Качеството е отлично, но самия диван не е от най-удобните. Заложила съм на повече възглавнички за комфорт. За парите си обаче е супер!

# 85
ММ се оплака, че 4 часа са монтирали с приятел две плъзгащи врати на ПАКС. Вярно ли отнема толкова??? Много съм разочарована. Каза, че имало инструкции с по 20 страници, че има и механизъм за плавно затваряне. Направо се бяха измъчили. Умрях от яд, че не взех врати с панти и че не ме послуша да си платим и за монтаж...

# 86
Че то един мъж ако това не може...не ми го хвали.

Чак пък толкова трудно както го представяте - не е.

# 87
Ако не си познавах мъжа, нямаше да коментирам. Монтирал е, съвсем без това да му е работата", 4 кухни от-до, включително връзване на ВиК, токове, рязане на отвори в плота за мивка и котлони, лепене на гръб, нивелиране, пробиване на отвор в мивка за смесител и каквото още има покрай една кухня, да не изброявам. Има си всички необходими инстрменти, винтоверти, лазерни нивелири и рулетки. Приятелят му също умее това-онова и може да разсъждава и да осмисли два реда инструкции. Надявам се, че стана ясно, че не става въпрос за мъже с по две леви ръце.

# 88
ММ се оплака, че 4 часа са монтирали с приятел две плъзгащи врати на ПАКС. Вярно ли отнема толкова??? Много съм разочарована. Каза, че имало инструкции с по 20 страници, че има и механизъм за плавно затваряне. Направо се бяха измъчили. Умрях от яд, че не взех врати с панти и че не ме послуша да си платим и за монтаж...

Наистина е трудно, ние със сина сглобяваха 10 дена нашия пакс с плъзгащи врати и плавно затваряне механизъм. Един ден бяхме отделили само на вратите. Има неща, които не са описани в инструкциите, бяха сложили видии за дърво, а нашите врати за с алуминиев профил и стъкло. Добре, че викнах един приятел та той помогна накрая със закачането и тия видии да каже.

# 89
Ние също много се мотахме с плъзгащите. Трябва да се обърне внимание, че профила на двете е различен и има точно определен начин по който се поставят едната по-навътре, другата отгоре. А не е много ясно в книжката доколкото си спомням.
Дори ходихме да ги гледаме в магазина по средата на монтажа- да видим дали нещо не пропускаме.
Грешката не е във вас.

Общи условия

Активация на акаунт