Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 68

• 42 142
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Само парацетамол е ОК от споменатите, Нурофен/Ибупрофен много условно, Аналгин не е разрешен по време на бременност.

Трима АГта са ми изписвали въпросните. Нищо няма да стане от едно хапче на ден.

# 121
Здравейте. Може ли да ми дадете мнение за крем (лосион, олио, масло) против стрии. В момента се мажа с кокосово масло, бебешко олио и олиото на Икаров. Но забелязах, че имам вече 2/3 малки стрии по корема(В 6ти месец съм) .На всеки човек по принцип е индивидуално, но все пак да опитам нещо друго...

# 122
Здравейте. Може ли да ми дадете мнение за крем (лосион, олио, масло) против стрии. В момента се мажа с кокосово масло, бебешко олио и олиото на Икаров. Но забелязах, че имам вече 2/3 малки стрии по корема(В 6ти месец съм) .На всеки човек по принцип е индивидуално, но все пак да опитам нещо друго...
Аз съм в 7 месец, мажа се от дъжд на вятър с олиото на Икаров. Иначе се мажа с едимн лосион на Neutrogena за суха кожа.. нямам до момента нищо никъде. Корема ми е дооста голям, а и доста напълнях... Не мисля, че проблема е в нещата ,които ползваш. Важно е да пиеш много вода също така. Доста хвалят Bio-Oil и Palmer's.. може да пробваш с тях, но определено е до типа кожа явно..

# 123
Аз съм в 7 месец, мажа се от дъжд на вятър с олиото на Икаров. Иначе се мажа с едимн лосион на Neutrogena за суха кожа.. нямам до момента нищо никъде. Корема ми е дооста голям, а и доста напълнях... Не мисля, че проблема е в нещата ,които ползваш. Важно е да пиеш много вода също така. Доста хвалят Bio-Oil и Palmer's.. може да пробваш с тях, но определено е до типа кожа явно..
Ще взема може и двете да пробвам  от опит глава не боли. Иначе към 16/17 кг качих до сега, а това ми е първа бременност.. Дано да се мина с малко Grinning

# 124
Матернеа олио и крем мазах,страхотно хидратират,но е до кожа.Бях огромна и нямам нито една стрия и след рязкото дебеленее и рязкото слабеене след раждане,не вярвям да е само от мазането.И палмърс съм ползвала,но Матернеа са страхотна серия.

# 125

И палмърс ползвах, и матернеа, и мустела. Сутрин, обед и вечер, а преди баня се мажех и с кокосово масло, което след измиване остава да хидратира. Всичко беше точно до 32-33 г.с., когато изведнъж избиха стриите - всичките на едно и също място - около пъпа. А се мазах по три пъти на ден. Нещата се пооправиха, като почнах да се мажа с Витасин, но за себе си съм убедена, че всичко е до кожа и ген и ако е писано да имаш стрии, ще имаш независимо колко канонически се мажеш.

# 126

Здравейте, аз съм в началото на 6ти месец и редувам сутрин и вечер Bio-Oil и Palmer's- кокосово олио. Много съм доволна и от 2та продукта. Взела съм си и на Ривана с бадем за бременни http://maternea.bg/product/krem-protiv-strii/ - ползвам го, когато нямам време да изчакам да изсъхнат другите олиа; понеже крема мн бързо изсъхва и остава после филм по кожата ти, което значи, че доста време си седи и работи по въпроса с хидратацията...но и аз смятам, че най- важното е да се пие вода Simple Smile Hands Plus1

# 127
Аз използвах на Елансил олиото и крема. Кремът най-вече сутрин, когато нямах достатъчно свободно време да се разхождам гола. Нито една нова стрия нямах. Тъй като ми останаха още по 1/3 и от двете, се мажа и след като съм родила.

# 128
Здравейте, имам един въпрос,някоя от вас има ли разширени вени,но не на краката,ами от долу и вътрешни?

# 129
Здравейте, имам един въпрос,някоя от вас има ли разширени вени,но не на краката,ами от долу и вътрешни?
За хемороиди ли питаш?

# 130
Да кажа и аз за стриите-от трети месец се мажа по веднъж на ден. Редувам обикновено кокосово масло на Драгон, което продават в хранителните магазини и олио от аптека. До момента, съм изхабила едно шише олио на Юсерин, в момента мажа на Клоран и един крем за суха кожа. Ето ги:
Доволна съм, смятам, че нямам или поне не виждам стрии. Качила съм около 12 кг, в осми месец съм, след две седмици влизам в девети.
Аз съм на принципа, че е хубаво да правя нещата по правилата, пък да става каквото ще, тъй че ще мажа, даже и след като родя. Дразнещо е мазното и да се чака да попие, но няма как.

# 131
Аз се мазах и първия месец след раждането,дано имате време и мотивация.Кожата се нацепва и при свиване,а има един период в който се сваля по кило на ден,и не е зле да се поддържа кожата

# 132
За хемороиди ли питаш?

Не ,за вени на срамните устни и във влагалището..

# 133
За хемороиди ли питаш?

Не ,за вени на срамните устни и във влагалището..

Ако трябва да бъда честна за пръв път чувам за такова нещо. Но при всички случаи това е въпрос, който ще изисква консултация със специалист. Защо не се обърнеш към лекар в областта на оперативната гинекология?

# 134
Или съдов хирург

Общи условия

Активация на акаунт