Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 68

• 42 154
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Дами , докато се чуя понеделник с лекарката , може ли мнение от запознатите ?
Моля;)

# 136
Здравейте, имам един въпрос,някоя от вас има ли разширени вени,но не на краката,ами от долу и вътрешни?
За хемороиди ли питаш?

Не ,за вени на срамните устни и във влагалището..

Ако трябва да бъда честна за пръв път чувам за такова нещо. Но при всички случаи това е въпрос, който ще изисква консултация със специалист. Защо не се обърнеш към лекар в областта на оперативната гинекология?

Аз съм ходила на съдов хирург , и гинеколога ми знае ,просто питам дали някоя от вас е имала такова нещо ,че с първата бременност нямах такива неща 🙂🤔

# 137
Моля;)
Ами както се вижда на първи час стойността ти е висока. На гладно също отива към горната граница. По мое мнение трябва да внимаваш с храната и най-вече с въглехидратите. Доктора ще ти каже най-добре, разбира се. В коя седмица си? Аз днес също правих обременяване с глюкоза, защото преди бременността бях с ИР, която лекувах, но все пак исках да съм спокойна. Моите стойности мисля, че са добре и съм в началото на 6-и месец. Как се чувстваше по време на изследването? На мен ми прилоша страшно много.... зверски се изпотих, загубих зрение и съзнание почти, уплаших се много...
А друг път не ми е ставало така...

# 138
Здравейте мами..
Бременна съм в 36г.с на 24год
Започнах да изпитвам огромен страх от това което ме очаква.. страхувам как ще приема бебчето (не ме разбирайте погрешно изпитвам любов към нея когато мърда и си я галя и говоря често на коремчето) но последните 2 седмици не изпитвам вълнението която всяка майка би трябвало да изпитва.. и се чувствам много тъжна напоследък..
Според вас това нормално състояние ли е за последните седмици от бременността?

# 139
  • Пловдив
Нормално е, аз бях в депресия през цялата ми втора бременност, въпреки че детето е много много чакано. Изпитвах ужас от идеята, че ще раждам. Щом се появи всичко изчезна.

# 140
Съжалявам че си била в това състояние..
Наистина е ужасно.. може би и мен ме е хванала някоя депресия такава тъга и самота не съм изпитвали никога през живота си.. чак се отчайвам че ще се подобри състоянието ми след раждането..

# 141
Съжалявам че си била в това състояние..
Наистина е ужасно.. може би и мен ме е хванала някоя депресия такава тъга и самота не съм изпитвали никога през живота си.. чак се отчайвам че ще се подобри състоянието ми след раждането..

От хормоните е. Аз в края на бременноста и доста след раждането, все имах чувството, че нещо лошо ще се случи, очаквах отвсякъде и по всяко време някоя ужасна новина и това ме подтискаше още повече. Само мрачни мисли ми бяха в главата свързани с всичко. Ще мине, не бой се!

# 142
BonniBonn явно не съм единствена..
Тези хормони ни съсипват.. но накрая всичко през което преминаваме си заслужава..
Благодаря за отговорите момичета..почувствах се малко по добре.. и че явно всичко се дължи на хормоните..

# 143
Моля;)
Ами както се вижда на първи час стойността ти е висока. На гладно също отива към горната граница. По мое мнение трябва да внимаваш с храната и най-вече с въглехидратите. Доктора ще ти каже най-добре, разбира се. В коя седмица си? Аз днес също правих обременяване с глюкоза, защото преди бременността бях с ИР, която лекувах, но все пак исках да съм спокойна. Моите стойности мисля, че са добре и съм в началото на 6-и месец. Как се чувстваше по време на изследването? На мен ми прилоша страшно много.... зверски се изпотих, загубих зрение и съзнание почти, уплаших се много...
А друг път не ми е ставало така...
Никакви оплаквания нямах . 26 гс ?
Тоест ?

# 144
Има тема за "Гестацоонен диабет" влез там и чети. Намали въглехидратите, увеличи протеините, плодове само на межд.закуски. Аз си купих и глюкомер, меря и за няколко дни се ориентирах. Не е сложно Flowers Four Leaf Clover

# 145
Здравейте днес ходих пак на гинеколог който ми каза плоден сак 4 мл, 5 г. .с,за ембрион било рано дами каже и да отида след 2 седмици за тонове и да ми заведе бременността.това нормално ли е,и ми каза термин да родя 17 07 2021

# 146
  • Седмото небе
Нормално е, а и все още наистина много рано. Бъди спокойна и слушай док. Грижи се за себе си, почивай си и се пази. Първите седмици са много важни. Успех до края!!!
Термина ти го е сметнал на база последния МЦ, за който те е питал. Тази дата във времето и прегледите/изследванията може да претърпи малка променяла от +/- няколко дни. И най-вероятно ще търси да чуете сърчицето Heart

# 147
Благодаря ви много ! Ще ви пиша пак как протича всичко

# 148
Здравейте днес ходих пак на гинеколог който ми каза плоден сак 4 мл, 5 г. .с,за ембрион било рано дами каже и да отида след 2 седмици за тонове и да ми заведе бременността.това нормално ли е,и ми каза термин да родя 17 07 2021
Абсолютно нормално е. Следващият път ще засече пулс.

# 149
Здравейте
Нормално ли е в 7 седмица да нямам никакви признаци на бременност? Нито ми се гади нито имам каквито и да е било признаци. Много съм притеснена дали всичко е наред. Вторият преглед ми е чак другият понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт