На пазар във Варна - тема 60

• 33 180
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Някой може ли да препоръча езиков център за английски език за възрастни, където се провеждат часове онлайн?

# 61
  • Варна
Някой може ли да препоръча езиков център за английски език за възрастни, където се провеждат часове онлайн?
Може да питаш Йоана: https://www.facebook.com/jollysclasses
Аз я открих в тази тема преди няколко години и съм много благодарна на момичето, което ми я препоръча.

# 62
  • Варна
Може ли да ме насочите къде можем да намерим дървени пънчета с кора различен диаметър и височина. Трябват ми за декорация, около и над 30 см диаметър и височина над 30-40 см. Сигурно от някоя борса за дърва, ама дали ще ни обърнат внимание за такива мижави искания. Simple Smile

# 63
  • Варна
Препоръчвам Йоана с две ръце. Аз карах курс при нея.

# 64
Къде мога да купя накрайници за релси за завеса?

Релсите, които имаме са без накрайници (снимка).

# 65
  • ВАРНА
Стопери за релси съм намирала в кинкалериите.

# 66
  • Варна, Пловдив
Аз съм вземала стопери от Практикер.

# 67
Пердета блекаут, ако не улучите промоция в големите магазини, най-евтино съм намирала в малкото магазинче на Баба Тонка.

Баба Тонка я знам улицата. Ако не се лъжа, там има филиал на Спиди. Къде точно е това магазинче?

# 68
# 69
Във Вулкан видях табела , може да провериш дали имат.

# 70
  • ВАРНА
В Кауфланд имаше.Там,където е информацията.

# 71
  • Варна, Пловдив
Мацки, аз нали питах къде продават брашно сорт Манитоба, никой не знаеше, а аз случайно докато пазарувах в Родопа Милк и намерих там. Споделям ако на някой някога му притрябва.

Сега пак имам търсене, знаете ли някъде из централните части на града да продават дълга метална линия около 50см или повече ще свърши работа, ако може да не е на безбожни цени? Благодаря и хубав ден

# 72
  • Варна
Сега пак имам търсене, знаете ли някъде из централните части на града да продават дълга метална линия около 50см или повече ще свърши работа, ако може да не е на безбожни цени? Благодаря и хубав ден

Имам смътен спомен, че съм купувала от Скайл Х, но преди поне 3-4 години.

# 73
Посещавали ли сте Фермерски Пазар до ФК, който е всяка неделя ?

Заслужават ли си продуктите , а цените как са?

# 74
  • Варна
Слънчоглед.
Книжна борса "Пъзел" до гарата.

Общи условия

Активация на акаунт