На пазар във Варна - тема 60

• 34 025
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Варненец, да не си оглушал? Цяло лято дъни чалгия - кеф ти ПортЕ, кеф ти Чинара, оная цигания лунапарка също..
Дори ми е опротивял и Клуб на докера, поизложиха се с обслужеане и качество.
Там наистина вече ходя само до Free shop и то ако има повод или сме харесали нещо на промоция.
Харесвам повече заведенията на трета буна, отдалечени от шума и непретенциозни. Ако искам нещо по-претенциозно Parmy или Буров са ми идеални, ама тая свинщина на пристанището НЕ

# 601
Къде мога да купя/поръчам качествено мъжко портмоне/портфел. Прочетох че не сте доволни от Арт.

# 602
Аз лично съм доволна от Арт и съм останала с впечатление, че повечето тук сме доволни, ама може и да греша Simple Smile

# 603
  • Варна
Къде мога да купя/поръчам качествено мъжко портмоне/портфел. Прочетох че не сте доволни от Арт.

Аз никъде не намерих. Накрая харесах в "Fashion days" и поръчах от там. Доволна съм, излезе много хубаво!

# 604
Аз лично съм доволна от Арт и съм останала с впечатление, че повечето тук сме доволни, ама може и да греша Simple Smile

Преди няколко страници тука такова четох. Май препоръчваха Терган и още някакво име имаше, но не се зачетох защото не знаех че ще ми потрябва тутсуит. Мъжът ми си е съдрал портмонето. Беше на Арт, поне 5-6 годишно. Мнооого държеливо.

# 605

Преди няколко страници тука такова четох. Май препоръчваха Терган и още някакво име имаше, но не се зачетох защото не знаех че ще ми потрябва тутсуит. Мъжът ми си е съдрал портмонето. Беше на Арт, поне 5-6 годишно. Мнооого държеливо.

Може, изтървала съм го това. Аз имам портмоне от Арт, на 3-4 години може би и е желязно, да чукна да дърво. Много си го харесвам, не е мръднало, а аз не съм човек, дето много си пази вещите Grinning

# 606
Аз също съм много доволна от Арт, имам много техни продукти. Имах великолепни ръкавици, портмонета, подаръци коланчета, а и аз съм подарявала За съжаление, откакто закриха магазина на Пискюлиев ми е трудно да ги посещавам и да избирам оттам.

# 607
  • Варна

Аз никъде не намерих. Накрая харесах в "Fashion days" и поръчах от там. Доволна съм, излезе много хубаво!
И аз взех на ММ от Fashion Days, доволна съм. Старото му на Арт също е ок, не е скъсано, само поизносено.

# 608
Здравейте, днес кой магазин за месо работи около левски и чайка?

# 609
Здравейте, днес кой магазин за месо работи около левски и чайка?
Мисля, че Гурман на Мир трябва да работи.Пазарувала съм през почивните дни преди, точно кой от дните не помня.

# 610
  • have faith and be patient ..
Ще ги оправя аз, пък и сумата не е нещо бомбастично, но е неприятна случка.

Може ли сайта? Имам един спор с десито. Бг ли еу ли беше за чаршафите.. Но минаха 1 2 месеца дали ще мога да пусна жалбата

# 611

И аз взех на ММ от Fashion Days, доволна съм. Старото му на Арт също е ок, не е скъсано, само поизносено.
Благодаря за насоката към фешъндейс. А бихте ли ме осветлилиза какво е тази дупка в силиконовото прозорче. Много й се чудя.

# 612
  • Варна
Според мен е за избутване на картата отвътре.

# 613
Здравейте, имаше една кинкалерия на ул. Поп Димитър мисля че номер 27, на един ъгъл, някой знае ли къде е преместена, или къде се намира вторият им магазин,  Благодаря

# 614
Къде бихте ми препоръчали да ми опаковат подаръци?

Общи условия

Активация на акаунт