На пазар във Варна - тема 60

• 33 195
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
За силно изпотяване според мен  изобщо няма да свърши работа. Ползвала съм го. Това е по- скоро безвреден дезодорант, но за силно изпотяване е крайно неподходящ.

# 91
Съжалявам за намесата, но няма как да не спомена: пуснете му на тийна един вит. D за всеки случай, ако не сте го изследвали вече. На тази възраст около мен всички смятаха, че се потя от пубертета + генетична предразположеност, а то се оказа, че освен всичко това, имах и силен недостиг на вит. D. Положението се подобри невероятно много след започване на приема му.

# 92
  • Варна
Ето този кристал имам от ДМ. Никаква работа не върши според мен, нямам специфични проблеми. Досадно е с това постоянно мокрене, отдолу образува бял филм върху етажерката. Отгоре винаги пръсках парфюм, за да има аромат.
Скрит текст:

# 93
Тази която аз ползвам за след бръснене ( ако има поражения със самобръсначката по лицето ) изглежда така
 ( прозрачни кристали), но на по-големи парчета, ненатрошена. Все пак попитайте в аптеките ако толкова много държите да пробвате, би трябвало да могат да ви доставят. По спомен пакетчето беше около 2 лева.

# 94
  • Варна
Спортистите използват талк , против изпотяване. Стипцата е със съвсем друго предназначение. За кървящи и гнойни рани,венци,сливици и т.н.

# 95
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Идеата на тези кристали е да не спират изпотяването и да няма неприятен мирис.

# 96
  • Варна
Благодаря за насоките момичета, купих си поялник от кварталния вулкан. Сега остава да проверя колко време ще издържи да пробивам с него пластмасови  саксии.
Включвам се постфактум само за да кажа, че поялникът не е виновен. Явно при използването му за пластмаси се образува някакво съединение, което поврежда "човката" и оттам целият поялник. Знам го от ММ, който спря да диша от стрес, като му казах, че съм си направила дупки на едната саксия с неговия поялник. Когато си върна дар-слово, ми разясни защо не трябва да го правя никога вече.

+1 за талка, а ако проблемът е в миризмата, пак от спортисти чувам, че използват хлебна сода.

# 97
Включвам се постфактум само за да кажа, че поялникът не е виновен. Явно при използването му за пластмаси се образува някакво съединение, което поврежда "човката" и оттам целият поялник. Знам го от ММ, който спря да диша от стрес, като му казах, че съм си направила дупки на едната саксия с неговия поялник. Когато си върна дар-слово, ми разясни защо не трябва да го правя никога вече.
При топене на пластмаса остатъчната част върху човката на поялника образува съединения които "изяждат" покритието и и меддта и човката заминава. Разбирам го напълно човека, че е бил в прединфарктна ситуация понеже има човки на поялници, които струват по 40-50$ бройката Wink  Тези български поялници са по 25 лева http://www.elkab-bg.com/page.php?n=76471 Допълнителните човки са по 4-5 лева и ги има по магазините.

Къде във Варна може да се поръча плетен пуловер ? Интересува ме какви са и цените сега и от каква прежда ги правят. По магазините няма това което искам.

# 98
Има едно магазинче на колхоза по реда на сергиите е ,има много билки и ядки и подправки.Има го и на чаталджа,забравих името ,на ъ завършваше.

Мисля, че говориш за магазин БилкарникЪ. На скоро го открихме купуваме си една универсална подправка от там, пробвала съм и ядки и мюсли. Другият път мисля някакъв чай да опитам.

# 99
Да!За него говоря,чиа,ядки и подправки съм взимала и аз,но ми изскочи от главата името.

# 100
Търся препоръка за масажистка. Всъщност може и да е масажист, но да е млад и симпатичен хахахха 😃

# 101
Момичета, търся памучни дълбоки гащи /за бременно шкембе/. Дали има в Мадара?

# 102
Другата седмица пускат в лидъл едни бикини с мека дантелка по края,с такива пет чифта и още няколко пак техни за бременни изкарах.Много са удобни,просто по-голям номер взех.

# 103
  • Варна
Привет, момичета! Знаете ли дали втората употреба,  за завеси и пердета (на "Мир", до СВА) , работи в събота? Има табела за работно време, но пише само от 10 до 13, без дните от седмицата.  Ако знаете друг магазин (втора употреба,  за завеси и пердета  /без Владиславово/), ще съм ви благодарна за споделите.

# 104
  • Deutschland/HE
Търся препоръка за масажистка. Всъщност може и да е масажист, но да е млад и симпатичен хахахха 😃

Рената Александрова, ул. Цимерман 19, телефон 0898 625 923. Позната я препоръча и майка ми ходи няколко пъти и е много доволна, хигиената е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт