На пазар във Варна - тема 60

• 33 189
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Посещавали ли сте Фермерски Пазар до ФК, който е всяка неделя ?

Заслужават ли си продуктите , а цените как са?
Това е същият пазар, който в събота е в мол Варна. Отдавана не съм ходила, за да кажа за ценните, иначе млечните и месните са хубави.

# 76
  • ВАРНА
Високи са цените дори и за био....има го същия и в  Мол Варна - първия на минус 1 етаж...но в определени дни.

# 77
Да, знам но ми е далеч мола .
Там са в събота , както и в Приморски комплекс .

Не съм ги посещавала, а ми излязоха във ФБ та ми стано интересно дали са качествени.

# 78
  • София
Посещавала съм Фермерският пазар, и на двете места имат хубави и качествени продукти, но и аз смятам, че цените им са много високи. Затова вече купувам продукти директно от производители.

# 79
  • Варна
Къде има билкова аптека или разнообразие от билки освен билковия магазин зад кръглата Експресбанк?

# 80
Мисля, че във всяка нормална аптека може да си поръчаш билки. Аз съм пробвал във няколко различни аптеки и ако нямат на място, поръчват. Но съм поръчвал масово ползвани билки - жълт кантарион, мента, мечо грозде, глог...  Просто отиди в най-близката ти квартална аптека и попитай.

# 81
Има едно магазинче на колхоза по реда на сергиите е ,има много билки и ядки и подправки.Има го и на чаталджа,забравих името ,на ъ завършваше.

# 82
Благодаря за насоките момичета, купих си поялник от кварталния вулкан. Сега остава да проверя колко време ще издържи да пробивам с него пластмасови  саксии.

Сега имам нужда пак от помощ. Търся къде мога да закупя във Варна дезодорант кристал който е само potassium alum 100%.  Предлагат онлайн, но с цената на доставка 6-7 лв става прекалено скъп.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 22:12 от _re_ge

# 83
https://lifestore.bg/estestven-kristalen-rol-on-saltoftheearth-50-gr-90-gr
Това май е такова,в Лили го има,по-точно в това на ФК съм виждала .

# 84
Благодаря за насоките момичета, купих си поялник от кварталмия вулкан. Сега остава да проверя колко време ще издържи да пробвам с него пластмасови  саксии.

Сега имам нужда пак от помощ. Търся къде мога да закупя във Варна дезодорант кристал който е само potassium alum 100%.  Предлагат онлайн, но с цената на доставка 6-7 лв става прекалено скъп.
Този е с такава съставка:
https://shop.lillydrogerie.bg/estestven-kristal-50-g

# 85
  • Варна
Билки има зад кметство Приморски, на базар Левски също, някъде около Инспекцията по труда, в Младост - пазара след Лидл. И от една аптека съм купувала, намираше се в пресечка на ул. "Княз Борис" около ЦКБ.

# 86
Благодаря за насоките момичета, купих си поялник от кварталния вулкан. Сега остава да проверя колко време ще издържи да пробивам с него пластмасови  саксии.

Сега имам нужда пак от помощ. Търся къде мога да закупя във Варна дезодорант кристал който е само potassium alum 100%.  Предлагат онлайн, но с цената на доставка 6-7 лв става прекалено скъп.
С други думи искаш да кажеш, че си търсиш алуминиева стипца на кристал ? Mr. Green
Използва се при бръснене ако се порежеш и преди години взех от някаква аптека по центъра но нямам спомен коя.
А поялника ще издържи, спокйно имам такъв от години, но го ползвам по предназначение Wink Ако човката му  вече е негодна за целите ти, купуваш нова и я сменяш.

# 87
Дано сполуча с Поялника този път!

За деокристала- Явно никога не е късно да науча нещо ново. Посъветваха ме да купя за изключително потлив тийнеджър. Като трябвало да е 100% potassium alum. Ходих в Софармаси понеже намерих в интернет че предлагат но на етикета пише че е амониум алум ( синтетичен кристал )  а не потасум алум. Бяха ми подчертали  обаче че е желателно да е натурален а не синтетичен кристал затова продължавам да търся. Лаик съм .

Благодаря за насоката към Лили!

# 88
Не знам кой ти го е препоръчал да го ползваш като стик против изпотяване, но има следния проблем :
Цитат
Potassium alum may be a weak irritant to the skin
Това сега го видях тук : https://en.wikipedia.org/wiki/Potassium_alum
 Не знам да се ползва против изпотяване, защото при бръснене се прилага само на мястото където си се порязал, а не на цялото лице. Ако ежедневно се ползва в чувствителна зона като подмишници може явно да причини други неприятности, така че провери отново. Друг е въпроса, че имаше и някакви статии за вредата от дезедоранти против изпотяване на база алуминиеви съединения. Но решението си е ваше ...

# 89
Използвала съм кристала на ДМ .
Беше Ок.

Общи условия

Активация на акаунт