На пазар във Варна - тема 60

• 34 101
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Дайте татуист ,ако може в центъра.

# 481
Аз и доста мои приятели и познати ходим при Веждин.
Работи в студио на бул. Цар Освободител 88
http://www.tattoo-alien.net/
Във ФБ също има страница.

# 482
Близо ми е,и от още едно място го препоръчаха,може би там ще отида .По едни стълбички е май.

# 483
Хора, откъде да купя бюджетно патрон плюс дръжка за врата? Вътрешна врата е, не го търся за здравина, интересува ме да не е скъпо. Крепежите на Чаталджа или да ходя в Баумакс?

Ако знаеш вида на патрона, провери онлайн за промоции. Иначе голям избор има на www.bravite.com Магазинът им е на Ген. Колев почти срещу сладкарница Неделя.

# 484
Юск в Гранд мол не работеше в понеделник.

# 485
Дами, търся малко магазинче с нормални цени за дамски дрехи в центъра, Чаталджа, Червен площад, Спортна зала. Предпочитам българска стока, например една рокля да е 50-60 лв или до 80-90 например. Едните, за които се сещам, са GANG (но тяхната стока не знам дали е БГ), много ги харесвам.

Мога да препоръчам Vintage House, One White Shop, Italian Shop.
НЕ препоръчвам Corso Italia, LBD, Stones & Tiffany

# 486
  • Варна
И аз съм фен на One White Shop, Vintage House. Не виждам Galenti  в списъка. Скоро не съм посещавала, но освен Авин, Агата, продават и разни други дрехи, от там имам чудесни попадения.

# 487
Близо ми е,и от още едно място го препоръчаха,може би там ще отида .По едни стълбички е май.
Кажи после как е,че и аз обмислям

# 488
  • Варна
Stop and shop видях някакво магазинче на Червения тая сутрин, пишеше, че е за дрехи, но от колата го мярнах, нямам идея какво има вътре Simple Smile

# 489
  • Варна
Дайте татуист ,ако може в центъра.

по ПИСКЮЛИЕВ - м-у магазините за обувки

# 490
Ще кажа,при първия удобен случай като почива мъжът ми ще отида,може би др седмица ще стане.

# 491
  • ВАРНА
Търсеше  една майка тук ЛЕГО - преди седмица. 
Фрии шопа на морска гара Варна до 31 декември -

ЛЕГО  Нисан ГТР - доста голяма е колата  36 лева.
Лего за момичета - фризьорски салон   36 лв
 Лего  спайдър мен - 18 лв.

А за големите деца  има 12 годишно Уиски Грантс за 30 лв.  - намалено от 39 лв.....не знам заслужава ли си.

Парфюм Долче и Габана 155 лв. за 50 мл.  дамски и  125 лв.  за 50 мл. мъжки.

# 492
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Веждин е много добър.Вчера довършва татуто на ММ.Аз обмислям втората да я правя при него, но не мога нищо да харесам в нета, защото съм си капризна.
Доколкото аз знам не прави дреболии, но може да не съм права.

# 493
  • Варна
В кой магазин на ДМ със сигурност продават марката Catrice?
В Чайка и този на Чаталджа със сигурност не. В Делта мол дали има?

# 494
  • Варна
В дрогерии Лили е добре заредена марката Катрис. Със сигурност на Чаталджа, Владислав и до ФК имат стелажи.

Общи условия

Активация на акаунт