На пазар във Варна - тема 60

• 34 099
  • 739
  •   2
Отговори
# 495
  • Варна
В дрогерии Лили е добре заредена марката Катрис. Със сигурност на Чаталджа, Владислав и до ФК имат стелажи.

Питам за ДМ, защото ще ползвам отстъпка рожденик Grinning

# 496
  • Варна
В такъв случай, ето къде би трябвало да има:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/catrice-161304

# 497
В кой магазин на ДМ със сигурност продават марката Catrice?
В Чайка и този на Чаталджа със сигурност не. В Делта мол дали има?
Има Catrice в Делта мол.

Следобед ще хода, ако искаш да ти проверя нещо пиши.

# 498
Близо ми е,и от още едно място го препоръчаха,може би там ще отида .По едни стълбички е май.
Кажи после как е,че и аз обмислям

Веждин е много добър.Вчера довършва татуто на ММ.Аз обмислям втората да я правя при него, но не мога нищо да харесам в нета, защото съм си капризна.
Доколкото аз знам не прави дреболии, но може да не съм права.

Точно дреболия ми трябва на мен,на мъжът ми цял гръб и да го  свърже с две големи съществуващи татуировки на раменете и бицепсите .Ще го питам все пак.

# 499
  • Варна
Има Catrice в Делта мол.

Молив за вежди 040 номер Grinning

# 500
Има Catrice в Делта мол.

Молив за вежди 040 номер Grinning

Има, към 4-5бр. са налични от този номер. Добре им е зареден щанда

# 501
Здравейте,
Да ми препоръчате маслини в кутия, хубави, черни, да не е много голяма разфасовка.
Вчера купих насипно от ЦБА и бяха почти развалени ....

# 502
  • Варна
Един познат ми спомена, че много е харесал маслини, които си е взел от турския магазин в двора на фабриката Христо Ботев.

# 503
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не е много по темата, но в това турско магазинче имат уникално сирене тип Фета в кутия по 1кг.

# 504
Един познат ми спомена, че много е харесал маслини, които си е взел от турския магазин в двора на фабриката Христо Ботев.
Хубави са, да. Майка ми редовно купуват от тях.

# 505
  • Варна
Черни маслини не купувайте. Обработват ги с вредни химикали. Най-вече турците. Маслини Каламата има във почти всеки м-н.

# 506
  • Варна
Моля, препоръчайте ми магазини за официални рокли абитуриентски - освен Ла Споса не се сещам друго.

# 507
Моля, препоръчайте ми магазини за официални рокли абитуриентски - освен Ла Споса не се сещам друго.

Магазин Леопард по Владислав има координати в нета и във ФБ. Мога повече инфо да ви дам на ЛС за роклята която дъщеря ми си купи май месец тази година.

# 508
Ателието на една позната, не съм се възползвала от услугите и, само съм разглеждала моделите.
Скрит текст:

# 509
Ателието на една позната, не съм се възползвала от услугите и, само съм разглеждала моделите.
Скрит текст:

+1 за ателието

Общи условия

Активация на акаунт