На пазар във Варна - тема 60

• 34 030
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Някъде попадали ли сте на тези картини, които се оцветяват по номера? Търся за коледен подарък.
Днес бях в борса за канцелария и имаше доста такива картини, в три размера. И аз ги загледах, интересен и различен подарък. Борсата е на ул. “Бузлуджа” 6, в една уличка зад ОМВ- то на ЖП гара.

# 556
  • Варна
Попаднах на сайт Социален маркет, в който продават стоки с кауза. Имат и калъфи за столове разни:
https://thesocialmarket.eu/product-category/koleda/page/4/

# 557
  • Варна
Големи тарикати тия от Уайкики бе! Поръчах онлайн яке за мойта госпожица, на добра цена. За съжаление, оказа се, че й е тясно в раменете. Понеже беше на наистина добра цена, а и тя много го хареса, викам си ок, ще питам комшийката шивачка дали не може да направим нещо, ще платя за ремонт, но да остане. То обаче с подплати и т.н., жената каза връщай. Отварям аз сайта, попълвам форма за връщане и куриера идва, взима го, всичко точно. И започва интересната част. Днес получавам мейл, че понеже съм платила в брой при доставката, а не с карта при поръчката, сумата за якето ще се прибавела към акаунта ми в сайта на Уайкики и можела съм да я изхарча там, при следваща покупка. Ако съм била платила с карта, щели да ми върнат пари по картата. Разбирам, че се насърчава картовото плащане, но това е извиване на ръце! Не е толкова трудно да се сложи едно поле за банкова сметка в бланката за връщане на стока и да се възстановят парите по сметката ми. Мисля, че ме изгубиха като клиент. Ще купя нещо за тия пари, но оттам нататък ще са ми последна опция в пазаруването. За пръв път чувам за такава политика.

# 558
Това пише ли го в сайта им?
Ако не- КЗП!
Лично аз така бих направила.

# 559
  • Варна
Аз сега ще намеря мейла на КЗП и ще им опиша всичко, даже ще прикача и мейлите, които получих. Със сигурност са си вързали гащите като са го споменали някъде забутано на сайта им, но съм адски възмутена. Хванаха ме в момент, в който имах пари в брой, а картата беше на малка сума и реших в брой да платя обаче това е изнудване.

# 560
Хай, после сподели как се е развил случая.

# 561
  • Варна
Тъкмо засилих жалбата. Прикачих всички документи и мейли. Нямам големи надежди, но поне ще пробвам.

# 562
Описано е на сайта и хич не е забутано, в меню връщане и замяна е. Можеш да си прехвърлиш парите от акаунта в сметката Хай, не се притеснявай, не е нужно да пазариш пак. Ето:
Скрит текст:

# 563
  • Варна
Сагата продължава. Акаунтът ми е деактивиран. Адски забавно.

# 564
  • Lost in a fairytale ...
Е как така деактивиран? Хубава работа ...
Като трябва да връщат пари ти закриват акаунта, браво. Явно с право имам едно наум към тоя магазин.

# 565
  • Варна
Ще ги оправя аз, пък и сумата не е нещо бомбастично, но е неприятна случка.

# 566
На това му се вика зле ориентирана политика към клиента В тази криза,всеки клиент би ми бил важен ако съм търговец.Без значение едни гащи или поръчка за 500 лв има .

# 567
  • Под Слънцето
Някой да е правил документи скоро в паспортна служба към 3 РПУ? Раб. време ме интересува, че в нета излизат различни информации.

# 568
IKEA работи ли?  Щяха да й правят отделен вход, но не знам дали е реализиран все още.

LCW винаги са се държали много коректно при връщане на стока, щом етикетът е на мястото си. Лятото последно връщах една риза. Разликата беше, че ме питаха дали ще купувам в момента друго за да го прихванат от там, докато преди първо отиваш на касата връщат ти парите и тогава влизаш да избираш нова стока.

# 569
  • Варна
Някой да е правил документи скоро в паспортна служба към 3 РПУ? Раб. време ме интересува, че в нета излизат различни информации.

Под Кат ли което е? Мисля, че от 8.30ч започват, май имаше и някаква обедна почивка...

Икея не работи, на място (на нивото на Била) издават поръчките, направени онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт