На пазар във Варна - тема 60

• 34 067
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Паспортна служба към 3 РПУ срещу кв.Възраждане и до Топлофикация работеше от 8 до 17 ч със сигурност, може да е било и до 17,30.
Уайкики са коректни, тромава система, но коректни, понякога бавят поръчки, но не много. Пари не бавят, връщат, наистина има опция да се пренасочат върнатите пари към лична банкова сметка. Аз не съм пренасочвала, винаги си ги похарчвам, като правя нова поръчка. Не е нужно да е скоро след първата, може и месец да мине... Много добри неща съм взимала на изгодни цени, че и качествени са повечето - якета, дънки, блузи, клинове за спорт, чорапи, маратонки, чанти, бельо, пижами, хавлии.

# 586
  • ВАРНА
За извънредното положение до 31 януари 2021 г.
 -  гишетата за издаване на паспорти л.карта към РПУ-тата работят с извънредно работно време -
  от 7.30 ч. до 17.30 ч.  от понеделник до петък! 
с три почивки - 10.15 - 10.30 - 12.30-13.00 ч. и 15.00 - 15.15 ч. или 15.15 до 15.30ч. - всяко РПУ е с различни междинни сутрешни и следобедни кафе почивки от 15 мин.

# 587
  • Варна
Морска гара е станала едно ужасно за мен място,строят се някакви неща,явно барове,супер комерс става.Жалко,преди ни беше приятно да се разхождаме там,а от година на година избягваме все повече.Всички магазии ,кранове и корабни места ще бъдат разкарани скоро и ще има заведения само.Поне от работата на мъжът ми му казали така.

Абсолютно!
Ходихме на т.нар.Коледен базар и бях потресена да видя до базара точно цопната огромна автомивка Rage Мутренското слабоумие все някога излиза на повърхността и на най-добрата идея....
Като стана дума за базар - има ли нещо на шадраваните?

# 588
Е, удобно ще е за някои , които посещават ресторантите и заведенията.
Вместо за паркинг, ще платят автомивка , хем чиста кола, хем спестили от паркинг .Grinning

Не съм ходила в тази част на града юли месец.
Има адски много хора и пълен абсурд да се бутам там.
Особено в този Коледен базар.

Никога не съм харесвала Хепи, Капитан Кук и Стария Чинар така че, точно тази част от града много отдавна съм я отписала .

Евентуално ако отида до Free Shop , но там максимум 30 мин и излизам .
Прекалено е тясно , топло и с мнооого хора.

Иначе , софиянци завземат въпросното място и е  въпрос на време да се направят новите инвестиции от тяхна страна.

# 589

Абсолютно!
Ходихме на т.нар.Коледен базар и бях потресена да видя до базара точно цопната огромна автомивка Rage Мутренското слабоумие все някога излиза на повърхността и на най-добрата идея....
Като стана дума за базар - има ли нещо на шадраваните?
На шадраваните няма къщички, не се продава нищо. Има само коледни фигури върху фонтана, където играят малки деца. Фигурите от година на година са все по-грозни. Преди много години, синът ми още не беше ученик имаше едни хубави еленчета, сега само кич, но децата се забавляват. Но е много населено през деня с деца и майки. Там работя наблизо и гледам всеки ден-купон.

# 590
Много е празна морска гара,имаше 15 коли на целия паркинг

# 591
  • Варна
Ами като не работят кръчмите...

# 592
Ами да,не щат въздух хората  .Предпочитат да се наврат в някоя задимена чалгария.
Той май същия базар от шадравана е преместен на морска гара,и лунапарка си седи и ледена пързалка има,някаква табела ми се мерна .

# 593
  • Варна
Изпуснах сомелиерския комплект в Лидл. Сега издирвам такъв комплект на приемлива цена.

# 594
  • Варна
Трябва да преподписвам договора си с Виваком, та се чудя дали има свестен офис с коректни и разбрани служители, а още по-добре даващи изгодни оферти, т. к. и телефон също ще купувам?

# 595
  • Варна
Изпуснах сомелиерския комплект в Лидл. Сега издирвам такъв комплект на приемлива цена.

Вчера имаше наличен в Лидл на окръжна.
Звънни на националния им да ти кажат къде все още има.

# 596
  • Варна
А дали е добър този комплект. Имам предвид да не се счупи тирбушона след няколко отваряния.

# 597
  • ВАРНА
Ами да,не щат въздух хората  .Предпочитат да се наврат в някоя задимена чалгария.
Той май същия базар от шадравана е преместен на морска гара,и лунапарка си седи и ледена пързалка има,някаква табела ми се мерна .

На Морска гара няма заведения с чалга! 

На Стария чинар и Хепи  Морска гара -  даже няма никаква музика.

Аман от кисели лелки.

# 598
Варненец,хич не съм кисела лелка  Joy ,ма има едно Порте ли е какво е,баш чалга певци си пеят,като гледам билбордовете.На Стария чинар като минах последно си гърмеше гадна гръцка музика.На Хепи като ходих зимата имаше БГ музика,чак пък да ядат в тишина хората...

# 599
  • Deutschland/HE
Лятото такава чалга се носеше на Пристанището, в часовете от 7 до , вечерта. Децата имаха тренировка и аз се разхождах там и по вълнолома, от Луна парка такава чалгъ дънеше, а и като гледах плакатите на Порте също си имаха чалга гости.
На мен ми е интересно това с немските коледни базари в България, особено тази година. В Германия и Австрия са затворени, но по новините гледах опашка, за да влезеш на този в София и да ядеш чурос, което е испанско Simple Smile

П.С. За мен коледният базар е глювайн, захаросани бадеми и ръчни марципанови картофи, карусел и ледена пързалка, щандовете с ръчни коледни играчки и украси. Такъв го видях 2009г за първи път във Виена и сега всеки посетен сравнявам с него.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 14:10 от colibri

Общи условия

Активация на акаунт