На пазар във Варна - тема 60

• 33 183
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Приятелка, благодаря ти! Извинявай, пропуснала съм, като си писала за тях- къде е магазинът им, или става само чрез поръчка в страничката им?

# 676
Търся красиви камъни за пришиване,да сте виждали някъде (без подлеза на Галатея,там ходих вече) ?

Приятелка, благодаря ти! Извинявай, пропуснала съм, като си писала за тях- къде е магазинът им, или става само чрез поръчка в страничката им?
срещу църквата Света Петка до очната клиника.

# 677
  • Варна
Магазин Роден кът имат опция за доставка, безплатна, минимална сума  20 лева. До църквата "Св. Петка" е магазинът, да:
https://www.facebook.com/rodenkyt/posts/208631330637839

За зимнините, плодове и зеленчуци е това страницата:
https://www.facebook.com/dostavkiVarna

# 678
  • Варна
Декоративни камъни- магазинчето MIXX до Спиди на Паренсов.

# 679
  • Варна
Камъни за пришиване не съм виждала конкретно, но може да се провери на подлеза Шипка, има един магазин за мъниста и разни, по-нагоре срещу Слънчоглед има също с разни камъни и мъниста. Преди доста време бях виждала такъв магазин и на Мария Луиза, пресечката за Амазония:

# 680
Магазинчето до фото Луна на Владислав също може да има камъни,доста избор имат от всякакви кинкалерии,декупажни артикули ,направи си сам и т.н.

# 681
Благодаря за предложенията за камъчета!

Имам ново търсене-трябва ми фирма или читав човек за почистване на комин.

# 682
  • ВАРНА
Ходил ли е някой към колхозния пазар да каже има ли някъде български - оранжерийни краставици
 -  или и  там са  само турска-гръцка зелена пластмаса?

Да не знам да се насоча иначе към био краставиците от био билла градини...които единствени зимата се доближават до краставица.

# 683
Трябват ми целофанени торбички ,малки, 10,20 см, някой да е виждал някъде?

# 684
  • Варна
Ракхива имат всякакви опаковки и торбички.

# 685
Ракхива имат всякакви опаковки и торбички.
Точно техния сайт ровя. Много благодаря!

# 686
  • Варна
Здравейте! Някой пускал ли е тест антитела за ковид на дете?

# 687
Ходил ли е някой към колхозния пазар да каже има ли някъде български - оранжерийни краставици
 -  или и  там са  само турска-гръцка зелена пластмаса?

Аз живея там и редовно купувам, но не помня точно сергията. Отгоре има табела Тополи, продава една пълничка жена с очила. Ние сме и редовни клиенти, краставиците са от Тополи и превъзходни, но в интерес на истината,  последните 1-2 седмици не съм купувала и не зная какво има.

# 688
  • ВАРНА
Да не е до мандарините срещу чешмичката тази сергия?  Или по навътре?

# 689
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Идеи къде мога да намеря шалте/кувертюра за детско легло - голямо.

Общи условия

Активация на акаунт