На пазар във Варна - тема 60

• 33 167
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Идеи къде мога да намеря шалте/кувертюра за детско легло - голямо.

Кратко, точно и ясно ..за легло широко 120см (тип Приста) - никъде !!!
Само по поръчка

# 691
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз не се изразих правилно, стандартно единично легло - широко 90см.Идеята ми беше да не се бърка с бебешко.

# 692
  • Варна
От Айко съм купувала хубави турски комплекти- шалте плюс калъфка за възглавница. Иначе по поръчка в Сладък сън. За Коледа поръчах доста неща, но имат работа и се бавят със седмица от датата на поръчка. Онлайн от Вивре и English home.

# 693
Имаше един магазин на Съборни за спално бельо,имаме комплект от там и подарихме шалте с две калъфки или възглавници ли беше.Много са хубави нещата,точно между фризьора погребалната е.Не съм поглеждала скоро дали ги има обаче.

# 694
Да не е до мандарините срещу чешмичката тази сергия?  Или по навътре?

Не е откъм чешмичката. По дължината на пазара е, но не помня кой точно ред. Табелата е голяма, пише Тополи и още нещо.

# 695
Да не е до мандарините срещу чешмичката тази сергия?  Или по навътре?

Не е откъм чешмичката. По дължината на пазара е, но не помня кой точно ред. Табелата е голяма, пише Тополи и още нещо.
Днес гледаме краставиците в Метро, не ги харесахме и аз обяснявам на мъжа ми, че на пазара имало една пълничка жена с очила, където краставичките били хубави. " Знам я, от нея купувам." , беше отговорът.

# 696
  • Варна
Къде продават гел лак, качествени марки?
Казаха ми в Експлоужън, но все е затворено?
За подарък ми трябва и поръчка на 1 лак не е опция.

# 697
  • Варна
На уличката на Кукления театър. Не знам името. Иначе, аз взимам от една жена в Кайсиева, но са китайски.

# 698
  • Варна
Експлоужън май не работи отдавна. Преди оттам се взимаха CND, нещо като представител за Варна са били. В подфорум  Красива мама има тема за гел лакове, там може да дадат координати и марки.

# 699
  • Варна
Хлапето иска шарени кичури на косата за Коледа. Трябва ми нещо, което да се измива бързо и лесно, както и акъл откъде да го купя Simple Smile

# 700
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Има някакви шарени тебешири за коса на Schwartzkopf в Елитис, които да лесни за нанасяне и после се измиват.

# 701
В парти магазините на Колхозния пазар купени кичури коса или от брошурата на Avon пак кичур розова коса.
 От Джъмбо бяхме взели боичка, приличаща на сенки, но не стана добро оцветяване на косата, нищо не стана, беше 2 лв. - в кръгла кутия.
Иначе има временни бои - оцветители за кичури в мн. цветове, към 10 лв.

# 702
Дано не се бъркам, мисля, че на ген. Столипин в началото има малко магазинче срещу студио Кондов.

# 703
  • Варна
Да, там се намира магазин Вишнев цвят. Предлагат различни проф продукти за маникюр. Но предвид, че въпросът беше за Експлоужън, предполагам, че се търси CND. Интеркозметика са вносител и Shellac продават само на салони. Освен да се поръча от салон, който работи със CND. За съжаление са все по-малко.
https://vishnevcvqt.com/index.php?route=product/category&path=99

# 704
Магазин за по (качествени свещи?

Общи условия

Активация на акаунт