Идва вече есента, нека да е бебеносна тя! 11.09 - 17.09

• 11 372
  • 329
  •   1
Отговори
# 45
  • ГОре на черешата...
Елф, наистина е потресаващо - още помня ужаса, който изпитвах, докато гледах пряко по телевизията - детето ми тогава беше едва на 9 месеца и се молех никога никои други майки да не губят децата си Praynig!
А иначе заглавията ти са разкошни, особено първото и затова моля следващият, който ще пусне темата да избере него /е, или някое от другите ти предложения/.
А за килцата - обърнете се към мен - спец съм в тая област bowuu. И честно казано считам,че не е вредно човек да се поограничава малко, дори и в период на бебеправене, защото от опит знам какво е да се стартира бременност с наднормено тегло Confused.
Iggiberry, добре дошла Hug!Възхищавам се на смелостта ти толкова скоро да искаш още едно бебче!Желая ти скоро пак да ни напуснеш Mr. Green!А иначе ако имам второ момченце съм си избрала името на твоя сладур - прекрасно, гордо и мъжко българско име Heart Eyes!

# 46
  • В сърцето на любимите мъже!
Хе-хе, Леа, направо ме разтопи... и аз те помня с кви дънчици ходиш и каква страшна фигура имаш, че и тапетите, дето ги слагахте в детската...

И Светли помня...

Анна_25, мила, да не те отчайвам, ама като забременееш, ходенето по лекари си го има пак... и няма да спестиш от това... по-скоро от ядене първите три месеца, че каквото е гадене...

Мари_ета, и аз много си го харесвам именцето на Момчо... Той, милия, до 7-ия месец уж беше момиче и аз си бях набелязала име и за мъжки имена хич и не мислех, та после като казаха, че е момче и се видях в чудо да мисля имена, ама сега като си е на моето мишле, си ми е най-готиното име.

А за стартиране на бременност с наднорменто тегло... уф, и аз знам какво е... и освен това качих общо 30 кила за цялата бременност. Е, 20 свалих още в болницата, че родих 5 кг юнак, но пак е зле положението все още.

Та и аз съм на мнение, че е по-добре човек да се ограничава докато бебеправи

# 47
Elph много готини заглавия .

Нека който се включи пръв във форум в понеделник да избере едно от заглавията .

# 48
Grinning Мерси за подкрепата момичета!   bouquet  Само да ви кажа че ги мислих тези заглавия на рождения се ден докато се къпах....  #Crazy Embarassed Blush да видите колко сте ми влезнали под кожата!!!  Heart Eyes

Iggiberry, 5кг - юнак и още как, ама ти пък си истинска героиня да родиш такова голямо бебче!!! 

# 49
  • Варна

Взаимно е  Heart Eyes  Да ти кажа много ти се зарадвах, че толкова скоро мислиш за още едно бебче! Повечето ми познати като родят и казват "две-три години не искам други деца". Аз не мога да имам мнение "от опит" ама все си мисля, че бих родила 1-2 едно след друго  Wink

# 50
  • Пловдив
Успешна нова седмичка момичета!!!!За трети път сядам да пиша днес и шефа ме прекъсва ама сега си отиде smile3508
Нарния дано е лек първият ден на новта работа.Очакваме доклад как е минало
Поспаланке съжалявам миличка./Знам какво е нали го изживях скоро.Само мога да ти кажа че трябва да гледаме на пред и да мислим положително.
Елфче HugЗаглавията са супер.
Iggiberry възхищавам ти се че толкова рано мислите за второ бебе.Целувки на малкия Heart EyesПу...Пу ама голям сладур е.

# 51
Момичета здаравейте отново Simple Smile.Имам едно такова въпросче/ще гледам да бъда кратка /.Този месец незнам кога ми е била ову. и дали въобще съм имала такава,защото както споменах миналата седмица този месец не си меря БТ,нито тестове съм правила,защото реших да си почина.Според мен на 02,03 септември трябва да ми е било овуто.Поне така се чуствах а и ЦС ми подсказваше,че съм в ову.,но това според мен. На 09.09. вечерта получих едно леко зацапване съвсем оскъдно,на сутринта нямаше нищо.Помислих си че ми идва,но нищо.Някой има ли представа каво е това и дали да се притеснявам. newsm78.Дали да вървя на чичо доктор newsm78.Благодаря ви предварително на всички Simple Smile

# 52
НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ МЯСТО ОТ ЩАСТИЕЕЕЕ:) в неделя си направих тест и видях мечтаните две чертички:))))))) направо не мога да повярвам - стана от първия път!!! така че - не губете надежда.. и желая успех на всички...

сега имам въпроси, понеже съм забравила, предния път беше преди цели 6 години:) кога да отида на лекар? първо при джипито ли? той ли трябва да ми пусне изследвания? и направление? всеки месец ли трябва да вися за направление? на противния гинекологичен стол ше ме качват ли задължително? мерси предварително:)

# 53
  • София
Зайо, ами ако наистина на 2-3 си била в овулация, това зацапване може да е от имплантация, която е нормално да е към 7-ия ден след овулацията. Сега зацапването го няма, нали? Значи, не се тревожи! Дано причината е бебешка!
Игибери, Момчил сигурно е голям кротушко, за да се решиш толкова бързо на второ newsm78 А папка ли много Wink
Julie , честито миличка  bouquet Лека бременност! Изчакай поне една седмица. Ще те качат на стола, за да те прегледат с вагинален ехограф. Иначе няма да се види точицата. А другите момичета да се включат и да кажат за направлението от Джипито.

# 54
Честити две чертички и дано ни върви така цяла седмица.
Иначе по принцип направление за гинеколог се взима от личния лекар за всяка консултация ако не се лъжа .А вече изследванията ти ги прави гинеколога .

# 55
Относно направлението-взимаш си от личния лекар само веднъж, отиваш при гинеколог, който искаш да следи бременността ти и това е.Само едно направление ти трябва.Изследванията ги прави гинеколога, като той ти дава направления за тях.

# 56
Джули, честито!!!

Пожелавам ти една много лека бременност и едно прекрасно бебче след 9 месеца  Hug  bouquet Hug

# 57
Julie, честито и леко бременеене!   bouquet

Май най-накрая се отприщихме!  Grinning Дано сега да завали така дългоочаквания порой от положителни тестове! Крайно време е, не мислите ли?  Hug Peace Wink

# 58
Rumito сега само едно направление ли трябва , в смисъл ако съм бременна и моя гинеколог работи с касата взимам едно направление от личния и така до края?Защото при първата бременост ми искаха всеки месец до 4 месец от бремеността и след това със заплащане.

# 59
Julie Честито миличка Hug Hug.Пожелавам ти  от все сърце само хубави и положителни емоции  bouquet  bouquet.След 9месеца да гушкаш най-хубавото бебе и да си най-щастливата мама на света Grinning.
Lea благодаря ти за отговора Hug.Сега нямам зацапване,даже още на другият ден нямаше и помен от зацапването,затова се зачудих какво става.А за овуто само предполагам,че е било тогава newsm78

Общи условия

Активация на акаунт