Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 32

• 71 299
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Честито на всички рожденици!
Малко манджи и от мен.
Закуски. Пица с шунка и гъби.

Омлет с много сирене.

Боб чорба.

Рибена супа- вариация на солянка по тази рецепта https://www.edimdoma.ru/retsepty/141394-rybnyy-sup-po-motivam-solyanki. Мнооого обичам рибешки супи! YumYumYum

Запеканка със замразени зеленчуци, кайма и сос бешамел (малко рядичек се получи, тъй като имаше доста течност от каймата и зеленчуците).

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 17:06 от Муми

# 481
Ябълково щруделче с канела,с готово бутер тесто. Преди да изстине и да поръся с пудра захар, ми отмъкнаха 2 парчета Grinning Пудрата захар ,ми казаха, да не ми свиди Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 17:48 от ‘Krist

# 482
  • София

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 18:10 от Тайна

# 483
Днес гледах готварско видео с Камала Харис и сготвих едно картофено къри със спанак и сирене. Разказа, че е отраснала с такава вегетарианска храна. Ами дояде ми се и рекох на ММ, че ще ядем като вицепрезиденти днес Joy И чеснови наанове направих.

# 484
У нас днес печени пилешки бутчета , ориз с гъби и зелена салатка .
Спокойна вечер ! Wine Glass

# 485

mistery,може ли рецептата за ребърцата,

# 486
  • Mediterraneo
Свинско в кисело- сладък сос

Торта Три шоколада, ама я извадих бързо от ринга и се развали фасона. А и накриво е стояла в хладилника, ефектът се е загубил при стягането на кремовете.

# 487
Честит рожденик,Дара!
Тайна,това с телта за разбиване майонеза ли е?

Това е ясно,че е салата,ама това...

Карфиол- бешамел - кашкавал,вряло го насипах по чиниите и на нищо не прилича.

# 488
Чакам моя мъж да се прибере от командировка, а за да не случая направих един сладкиш с ябълки.

Рецептата е тази : https://www.cookwithasmile.com/%D1%8F%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%BA%D0 … 0%BA%D0%B8%D1%88/
‘Krist, чашите ги има в Джъмбо Wink
normas, с една марината правя и свински ребърца, и пилешки крилца. Най-общо: 1 с.л.мед, 1 скилидка чесън, 1 ч.л.червен пипер, 2-3 с.л.кетчуп, сока на 1/2 лимон, 1 ч.л. зехтин, сол и подправки на вкус (аз предпочитам риган, мащерка, салвия, черен пипер, на пилешкото заменям мащерката с естрагон). Количеството на маринатата зависи от количеството на месото.

# 489
  • Bарна, морето, сините вълни
Тарталета, сега не се оправдавай! Кажи направо, че искаш сама да си я ядеш тортата. Stuck Out Tongue Winking Eye Обожавам! Никога не съм правила, но ММ прави уникална.

Пеги, звучи ми супер вкусно, много обичам карфиол.

Оризовки с авокадо, домат сирене и кашкавал

Тутманик
Скрит текст:

Скрит текст:

# 490
  • София
Честит рожденик,Дара!
Тайна,това с телта за разбиване майонеза ли е?
Майонеза е, само жълтък, сол, олио и лимонов сок.

# 491
Днес китайско, ама в БГ 🤣 с  обикновенни спагети, че нямах китайски

# 492
DespicableMe, 1000 лайка за скритите снимки! Голляма е сладурана, една такава съсредоточена и сериозна! Heart

doroty3, и аз се чудих защо стана мазна. по принцип слагам почти чаша олио на обикновените баници и не са ми мазни, а тук половин чаша някъде сложих и си личеше.
Честит рожденик на Дара, жив и здрав да ти е! Flowers Four Leaf Clover

Вечерята

свинско със зеле,

питка,

нещо ала мелба за десерт

и закуски с гръцките лидълски питки.

# 493
  • София
Свинско бонфиле с гъби и вино Марсала и картофено пюре. Това беше за вечеря има и за утре.

# 494
mistery ,благодаря ти за маринатата,то и аз уж така я правя ,но не зная защо не ми се получават.ти колко време ги мариноваш,и като ги печеш добаваш ли им някаква течност(вода ,алкохол ),на каква Т ги печеш и покриваш ли ги с фолио .Много въпроси станаха..извинявай ,ако съм ти досадила.

Общи условия

Активация на акаунт