Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 32

• 70 686
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Mediterraneo
Салата Цезар

Норвежка гъбена супа( за първи път правя, всички я харесаха и определено влиза в менюто ни!)

Солен кекс с 4 вида сирене, печен в неподходяща форма.

Кекс с цели орехи и червени боровинки

# 631
Огромно старание влагате , браво !
 У нас кифлички два вида едните с шоколад а другите с локум , по един по странен начин на навиване , нямат голям вид но са вкусни и едни бързи кренвиршки Grin

За вечеря пържоли с гъбен сос и зелена салата ( репичките са някъде отдолу )

# 632
Днешният десерт вкъщи са вкусни какаови слепени сладки по рецепта от книгата на -spam303-. Наситено какаови са и чудесни. 👌😋🤩🍪
https://---shoretner923-36S5EwK

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 17:36 от beniii

# 633
Това е у нас

# 634
Свикнали сте ми на снимките от тавите , моля за извинение ! (Снимам преди да нападнат сервираното , тайно от тримата мъже Wink )

Индивидуални рулца/кюфтета Стефани

Отново "септемврийки"-те на Mikkey ( с пълнозърнесто брашно - от Л., за мен е ново)

Скрит текст:

# 635
Паниран кашкавал

# 636
  • Bарна, морето, сините вълни

Risalamande - традиционен коледен датски десерт

Ребра и пържолки с мед и горчица, картофки и зелена салата с краставица и гриловани тиквички

# 637
  • Някъде по Дунава
Принцеси с кашкавал
Пилешка супа
Заешки бутчета с айсберг,  домати и крутони

# 638
СалаДки,

пилешко с ориз,

и баница с праз по рецептата на Муми Flowers Hibiscus, не стана висока като нейната, не уцелих тавата. Затова пък много ни хареса, вкусна и сочна е.

# 639
  • София
Немска картофена салата със затоплен дресинг

Френска рецепта за пилешко с естрагон, това е нова рецепта и е много добра, заслужава си вниманието и ще го правя още много пъти. Много е вкусно.

Американска рецепта за - Кейк с крем-сирене и доста като количество нишесте, освен брашното. Точно то дава онзи разкошен вкус , прекрасна консистенция на тестото , мекота  и влажност на кейка. Подобна рецепта имам, но тази е с малко по различен състав на продукти и ще я запиша тук - https://cookwithmarcheva.blogspot.com/

# 640
  • София
Тарталета,може ли рецепта за гъбената супа.

# 641
# 642
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

# 643
Днес у нас пържен толстолоб на шайби с гарнитура "Ропотамо" с червен боб:

И първите шайби току извадени от тигана:

# 644
По случай рождения ми ден вчера,ви черпя с агнешко,картофки и торта от магазина.

Общи условия

Активация на акаунт