Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 19 705
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
  • софия
Чудесен малък-голям Мецан!
Все така с удоволствие да рисува! И все така успехи да жъне! Ама повече удоволствието да не губи! Браво на момчето златно! Юнак ни е той!

Мецане, къде ходи на рисуване детето?

# 481
  • София
И аз щях да питам къде ходи, че се ослушвам за щерката.

# 482
Ще ви кажа на лични.

# 483
  • София
И на мен, и на мен! Joy
Ама покажи рисунката-победител, Мецане, да й се порадваме и ние.

# 484
  • София
Давай на публични, стига с тия лични Angry

# 485
Имам само снимка, и ако я снимам и пусна тук, ще стане снимка в снимка🤩😆😅 и с мойто фотографско "изкуство" вероятно нищо няма да остане от оригинала.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 13:33 от Татко Мецан

# 486
  • София
Много е хубава, личи се, че я е рисувал с желание, а са учили и някава техника. Това аквариум ли е или светлината е от снимането?

# 487
  • София
Може ли и на мен инфо за школата по рисуване? Моето голямото много рисува и му се се получава прилично. Пък се е заинатил да става архитект и рисуването ще му трябва, но без школовка няма да стане.

Нашата класна е с ковид, а до момента съобщение в електронния дневник - йок. Сега децата под карантина ли се водят или ще си ходят на училище?!

# 488
  • София
От това, което чета, при болен учител казват "той е бил с предпазни средства, няма нужда от карантина". Не ми е от първо лице информацията обаче, де, чела съм го като "една бг-мама от ковид темата" (по Нот).

# 489
  • София
Соник, от Насоките на МОН:

Лицата, които се поставят под задължителна карантина, се определят от съответната
регионална здравна инспекция в зависимост от конкретната ситуация, но като правило под
14-дневна карантина се поставят следните лица след извършена оценка на риска и
определени като близки контактни:
o Ученици от същата паралелка – като родители/настойници се инструктират
за провеждане на наблюдение за поява на клинични симптоми и признаци за
COVID-19 и навременно уведомяване на личния лекар на детето и на РЗИ.
o Класният ръководител в начален етап на основно образование.
o Учители и друг персонал, осъществили незащитен контакт със заразеното
лице: на разстояние по-малко от 2 м и за повече от 15 минути или без носене
на защитна маска за лице.

Виж последния булет. Аз не успях за себе си да го разтълкувам много точно.

Да се оправя бързо класната на детето ти!

# 490
  • София
Аш, благодаря! Стискам и аз всички палци да се оправи жената, защото е чудесен човек и учител.
Каза, че е била с всички нужни предпазни средства, но все пак ще видим какво ще решат от РЗИ.

# 491
  • София
Зависи от кога са й симптомите/ПСР-а. Ако има повече от 2 дни от контакта с класната, не са в карантина, дори да са имали незащитен контакт. Предвид, че са във ваканция и последно са я виждали в четвъртък, най-вероятно няма да са в карантина.

# 492
Когато учителят е бил с маска, класът не се карантинира, както и ако са минали 2 дена от контакта.

Не мога да разбера плановият прием спрян ли е? Там, където звънях, се ходи само за рехабилитация, но е с направление за болница и ме отрязаха, че бил спрян плановият прием.
Лейка, имаш ли информация?

Честито на малкото Мецанче! Изпуснах рисунките, но съм сигурна, че са били много хубави!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 10:29 от Дъждец

# 493
  • софия
Мецане, още чакам Simple Smile Забрави ли ме?

# 494
  • в страната на чудесата
Плановият прием е спрян, с изключение на онкология, ин витро, акушерство. Нещо ми се върти че и за физиотерапия не е спрян, но трябва да се види в заповедта, която обсъждахме. Ще погледна назад.

Общи условия

Активация на акаунт