Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 19 634
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Преди време може, към днешна дата ми звучи невъзможно.

# 211
  • в страната на чудесата
Ще взема да го харесам тоз министър. Сега оставка и за Кунчев Simple Smile Wink искам

# 212
Значи, важно е да уточня - колегата го изписаха миналата седмица! Т.е. не е в момента в болница. Не е имал нищо по дробовете. Другият колега разви двустранна пневмония.
Но идеята ми е, че без тези, приети "за всеки случай", здравната система като цяло и докторите - в частност, можеха да поемат доста глътки въздух. А и да направят по-добра организация, след като още от април се тръбеше за втора, трета ......пета, десета вълна. А и на мен ми правеше впечатление как доста голяма част от международните компании оставиха хората до Нова година вкъщи, при положение, че уж нищо не се знаеше....
Абе голяма мистерия е с този Ковид.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 13:43 от Pulitash

# 213
  • София
"договедят" от говеда ли идва?
Simple Smile

Да, разбира се, от говедо идва. За мой ужас, все по-често го употребявам по необходимост.

Mалко му е. Язък, че е ни е алумни (на мен с Миленита и Петя). Май от него ме е по-срам, отколкото от Виденов и Цацаров.

... и Кошлуков. И по мракобесни последствия от житейското им съществуване са си конкуренция всите Confounded

Вярно, че му е малко. Аз предложих да се направи ФБ група "Да ошамарим Мангъров" и да се редуваме на смени Simple Smile

П.С. Нищо вярно досега не е казал, а и да е казал случайно нещо вярно, месец по-късно вече е бил на противоположното мнение. То като си сменяш мнението през месец-два, все едно вярно нещо ще улучиш. И спрелият часовник е верен два пъти в денонощието.

Именно. Иначе още по първи разпоредби и протоколи си беше, че не се влиза/приема в болница за леки симптоми, не е като да го е измислил мангъра, и други са го казвали. Вече какво и как прилага на място и "според човека" всяко здравно заведение е съвсем друга бира.

Аз от сутринта само се моля на квото е там (пусто, нали съм атеист) да опази лекари, учители и възрастните хора и тези с хронични заболявания. Ясно е, че всички сме жертви на повсеместна съсипия, скудоумщина, алчност и човешка тъпота, избуявала вече с десетилетия, ама те са най-уязвими. Ох, дано сме здрави.

# 214
Бърди, моля те, посмали малко. Че ще добиеме некой инфаркт.
Сега покрай 1АЕГ минах, ма пушат си на тумбички мамините сладки до оградата.

# 215
  • София
Най-накрая класът на сина ми е в карантина, до 03.11.

# 216
  • в страната на чудесата
Най-накрая класът на сина ми е в карантина, до 03.11.
МНого кратка?

# 217
  • София
Вече е само 10 дена.

# 218
  • в страната на чудесата
Не са се виждали от петък ли

# 219
  • София
Въх, Нот, какво съм казала чак па за инфаркт, сакън, дръж се!

# 220
  • София
Девойката, заради която (най-накрая) ги карантинираха, е била последно  в петък.

# 221
  • София
А защо акцентираш върху "най-накрая"? Имало е други случаи, в които е трябвало да се наложи карантина, а такава не е наложена ли?

# 222
  • София
4 от началото на предната седмица, обаче + са все по време на вече наложена на тях карантина заради положителен родител. Буквоедство...

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 16:14 от Sharky*

# 223
  • София
Въх, Нот, какво съм казала чак па за инфаркт, сакън, дръж се!

и аз не разбрах, ще поясниш ли, моля те, Нот - кат за стара баба - бавно и буквално Laughing

# 224
В коя пък болница са толкова ларж, да я знаем и да се насочваме натам при нужда?
Около мен има 3 или 4 семейства, целите болни, родители и деца, имам и колеги болни. В болница няма никой. Даже и РЗИ не им е звъняло, само на едното семейство са звъннали от Районното, да потвърдят адреса, но изрично са казали, че не са РЗИ и не слагат и вдигат карантина.
При едно 12 болни около мен, всичко е на самотек. Та дайте да я видим тая болница, тя ще се окаже голямо бижу.

Пояснявам💐 Много болни, много нещо.

Общи условия

Активация на акаунт