Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 19 675
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Школите минават онлайн, поне нашата ни изпрати такова съобщение.

# 316
  • София
Ми то сега някъде ако няма, значи, че просто не са го открили😀

Точно.  Или родителите не казват, че не искат карантина.

Айде, моят първи онлайн ден от тази учебна година мина, вече мога и да предавам домашни в Гугъл класрум, така че го пиша успешен. Joy

# 317
  • софия
Понеже е малко рано засега съм само на бонбони с алкохол. Много са хубави Simple Smile

# 318
Бърди, в кой клас си😀

# 319
  • София
Айде, моят първи онлайн ден от тази учебна година мина, вече мога и да предавам домашни в Гугъл класрум, така че го пиша успешен. Joy
С мобилното приложение от телефона пробва ли Grinning?

# 320
  • София
Аз се чудя за нещо. При нас няма болни деца, няма и болни учители.
Ясно е че са малки класовете, ясно е, че мерките в училището са драконовски. Може би това, че в началото тестваха всички много помогна.
Вие сте в AAS, нали?
Възможно е там още да няма, знам от познати с дете там, че мерките са наистина драконовски - ИЗОБЩО няма смесване на класове /например в обща трапезария/, отделни вход/изход, всички с маски непрекъснато. Всъщност ти ще кажеш дали е така.

# 321
Нали за да се открие, трябва да има симптоми?
Колко от др училища тестваха децата и учителите? Следя нещата, до сега такива мерки не съм видяла/ прочела.

# 322
  • София
Ми то сега някъде ако няма, значи, че просто не са го открили😀

Точно.  Или родителите не казват, че не искат карантина.

ей, начи пак ми го взе от клавиатурата Laughing

Нали за да се открие, трябва да има симптоми?
Колко от др училища тестваха децата и учителите? Следя нещата, до сега такива мерки не съм видяла/ прочела.

е, като следиш нещата, как може да напишеш такова нещо "Нали за да се открие, трябва да има симптоми?"
що народ от ден едно разбра, че е заразено без симптоми.... та, не знам как и какво следиш, но явно не е достатъчно адекватно.

# 323
  • София
Нот, в 4ти Simple Smile
Аш, чудех се, да ти кажа, обаче хич не обичам през телефона. Научих я да си ги качва от лаптопа. Зорът беше да измисля как сниманото от телефона да иде на лаптопа, ама през вайбър го пращам от мен на мъжа ми и така. Някой ако ни шпионира вайбърите, има баяяя да се чуди кво им е станало на тия, да си размятат страници по Човек и Природа.

# 324
  • софия
Бърди, в месинджър можеш сама да си пращаш неща. Пробвай дали няма да ти е по-лесно.

# 325
Аз съм втори ден с мъж и първи с карантинирано дете. Детето не го усещам, за разлика от мъжа. През две затворени врати му чувам конферънс кола. И полудявам. Ненавиждам високоговорещи хора и баш на такъв мъж попаднах. След коронаекшъна ще го водя на ушен. Чакам следващата седмица с огромно нетърпение, защото тогава е офис, а колегите му са в къщи.

# 326
  • София
Зорът беше да измисля как сниманото от телефона да иде на лаптопа
а-а, анджък Stuck Out Tongue Winking Eye Ако искаш, ще те светна как от телефона направо да го качваш в класрума (снимаш, отваряш приложението, казваш "предавам домашно", после казваш "използвай снимка от галерията" и така Smiley) Плюс, казваш на детето - то да ги прави тия работи Sunglasses

ама през вайбър го пращам от мен на мъжа ми и така.
Scream

# 327
  • София
Можеш също от телефона да си го пратиш на мейла и да го отвориш на компа.

# 328
Школите минават онлайн, поне нашата ни изпрати такова съобщение.

В Азбуки спират допълнителните заинмания. Има шанс да са онлайн, но чакаме да разберем. Онлайн балет - не мерси Grin

# 329
  • София
Бърди, в месинджър можеш сама да си пращаш неща. Пробвай дали няма да ти е по-лесно.

Не знаех, по-лесно ще ми е, благодаря! Simple Smile

Аш, хахаха, не сЪ шокирвай, моля те, аз като разправям, че вие ИТтата идея си нямате колко сме кьопави останалите, майтап ви се струва Simple Smile  А през телефона не ми се искаше, защото си е мой, с моя гугъл акаунт и само ще трябва да сменям акаунтите. [сега ще ми кажеш, че няма такова нещо, ама аз не знаааааам, бе, жена Simple Smile].

Санака, тя има един лаптоп само за зум и класрум, не съм си качвала там имейла, само за учене го ползва. Брат ми ни го даде назаем миналата учебна година, лятото му го върнах с кеф, той наесен ми го донесе обратно, каза да не се праЯ, че няма да ми трябва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт