Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 19 470
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Лейка, аз също съм казала, Фане ли ме короната, ти ще ме лекуваш.
Ще плащаме после със селски зарзават, вино и сладка, кот трябва. На друг вяра нямам, хау.
(2 чаши вино дотук).

# 631
  • София
Айде, че започна Откраднат живот!😸😸😸😸 Ако ще пиете, пийте ....

Доктор Лейка Wine Glass!

# 632
Лейка наистина е страхотен доктор,  големи благодарности и поклон!
Редактирах поста по нейна молба, но поне това ще оставя.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 17:58 от Татко Мецан

# 633
  • в страната на чудесата
Хора, моля ви, ужасно неудобно ми.
Позатрийте, много ми неудобно.

Много ви обичам!
И много ви благодаря!!!

# 634
  • софия
И ние те обичаме! Heart

# 635
  • София
Нищо не затривам аз. Наздраве!

# 636
  • София
Винаги съм си мислила, че по-лошо голяма компания като предлагана услуга, обслужване и обратно връзка от Мтел, така де А1, не може да има. Но, може бе, може! Овъргаз безапелационно печелят състезанието. Начи 8 месеца ги чакаме да ни пуснат газчицата и ако първите 6 не ни беше важно защото не обитавахме къщата, то от 2 не е така. Принудихме се да вържем бойлера и на ток за да не се вмиришем все пак, а последните десетина дни вече ни стана и студено, а газта все още е мираж. Та, за да не съм съвсем извън темата, дано да продължат да ходят на училище поне малките, за да са на топло, защото иначе ще трябва да наклада огън насред холa, пък така може да се запалят кабелите за интернета🤔🤪

# 637
  • софия
Онна,  
Скрит текст:
ние ги чакахме 2 години. Понеже толкова ми беше писнало да се занимавам със строежи, къщи и документация, бях оставила мъжа ми да се занимава (той имаше сили, понеже (нескормно) всичко преди това аз бях изнесла). и след като повече от две години не реагираха гадовете недни, реших да започна аз да се разправям... само за да установя, че толкова нищо не са направили, че дори ни нямаше в системата като подали завление . Междувременно разрешителните за строеж, които те имат с общината за нашите улици бяха изтекли и трябваше да се входира цялата процедура наново.....Да да, точно така и аз не можех да повярвам. Абсолютно случайно в разговор, съседа до нас ,през чийто двор можеше да се мине,( но ние не бяхме питали, защото не предполагаме, че някой ще е тоооооооолкова добър и услужлив, ) като чу сам предложи да му минем през двора.... и слава Богу тази зима сме с истинско парно. за първа гоина къшата е топла изцяло и чак си държа прозорците отворени...
Та може и още да чакате. Просто им дишайте във врата и ако не успеете ми пиши!

# 638
И ние те обичаме, Лейка, както казва Амели!

Онна, Амели, искрено съчувствие, но и аз не съм знаел да има по-лоша компания от А1. Много трудно постижимо е!
Освен, ами, ъъъ, да си дадете децата в БШ, нали то беше на Овъргаз, та белким направят нещо.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 20:52 от Татко Мецан

# 639
  • София
Амели, ти ме съсипа направо. Аз през ден през два им звъня и те уж все "ей сега ще го направят". Последно до края на тази седмица са обещали... То тя почти мина и няма никакъв знак, че ще се появят, но ми се скараха днес по телефона като им звъннах. А ние сме платили  сума ти пари и имаме и абонатен номер и всичко... Само топло няма

# 640
  • софия
Ми...... съжалявам, че ти счупих надеждите. Може пък и да стане до края на седмицата. Хайде, ще ти стискаме палци!

# 641
  • София
Нас преди малко повече от 10 години веднага ни включиха Овъргаз. Никакви проблеми не сме имали. Явно са се развили в обратна прогресия оттогава.

ПП. Тази нерешителност ще ви пропие. Joy

# 642
  • в страната на чудесата
Ми то по-добре от това да се пропиеш Simple Smile

# 643
  • София
Виждам дилеми имате, досущ кат моите. Но аз си гушнах мантрата: така или иначе ДО ще е дългосрочно, значи всеки присъствен ден го броя кат подарък.
Не че не умирам от ужас най-вече за родителите ми (мама е с рак и още две хронични), не че не треперя за всички близки и свидни ми хора, но и вярвам, че децата имат нужда и е важно за всяка тяхна клетка да си виждат и слушат учителя на живо, да си играят и бъбрят за щуротии с другите деца, аве, сещате се. Естествено, че никога няма да си простя, ако малкото зарази баба си или някак, не знам как, стане ясно, че продължителното ДО е довело не сам до келяви знания, но и последствия в психика, развитие. Затова съм убедена, че правилно няма. Има, както го чувстваме. На усет и онова отвътре, дет ни свива, кат не е на добре.
Повечето реват, че училището е основен фактор за разпространение, а в нашия клас все така няма дете с позитивен пср за сметка на родители на 4 деца (за седмица). Еми...
Много ви се радвам за пийването. Аз така и не успях да го харесам виното. Кат не ми е вкусно, не мога да пия. Ама, наздраве, де. Все така свежи да я изкараме пандемията.

# 644
То виното е профилактика. Витамини, минерали. Аз от осем дни близко контактен, ма ги броя десет, щото утре и вдругиден ей ги два дена къде са и какво да правя. Ми вземам мерки.

И много се надявам в темата онова да е повече философски проблем, отколкото медицински.

Общи условия

Активация на акаунт