Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 20 106
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз тази година вече я написах бЕгала за големите. До края на първия срок няма да ги върнат на училище, пък за втория ще кажат, че няма за кога и ей така ще си мине още една година с 20% научено от очакваното (максимум). Лошото е, че подобни да предвижданията ми и за по-малките.
П.п. казах ли че гледам на кафе, на боб и на чаени листенца 😜

# 616
  • софия
П.п. казах ли че гледам на кафе, на боб и на чаени листенца 😜
ето защо пия кафе днес.... ей ся да го доизпия и ти мятам чашата... Лотарията ме интересува най-вече Bowtie
ако кажеш, че ще спечеля и фиш ще си пусна Simple Smile

# 617
  • София
Хаха, Амели - разсмя ме. За лотарията onna ще иска процент сигурно, м?

# 618
  • софия
ееееееее ами ако си го заслужи, що не. Капитализъм братче, тъй е честно. Ще и дам!

# 619
Еее, Онна, щом и ти такива взе да ги говориш... даже по-хард от Амели в прогнозите... ще взема да се отпиша от форума, че ужасите в новините ми стигат. Как се живее в постоянен страх и напрежение, как? На път съм напълно да откача.
И после, как да си изпълня това, дето всяка сутрин се заричам - никакво вино повече! Ами то, като ви чета с тези прогнози, като чета нета, като гледам новините...
Бе я да си сипя чашка червено аз.

# 620
  • София
Амели, звездите ми говорят, че редовното пускане на фишче неминуемо ще ти донесе четворчица (поне).. За съжаление е малко облачно, та не мога да видя колко години редовна игра е нужна Wink
Мецане, аз не казвам че е страшно, ще мине и ще замине... Виж, това че разни "дистанцониери" ще са основната работна сила след някоя и друга година е по-притеснителното 😐, но квото такова, важното е да сме живи и здрави, нали.
Абе, да взема и аз да си сипя с вас пък... Хем и сиренца си имам за мезе

# 621
  • софия
LaughingМецане, страх защото закъсня със сипването... Я я виж Аш - смее се даже вече
П.П Онна, хич не съм по редовните игри. Жалко.

# 622
  • София
У наше село дилеми няма, решенията за ДО ги взеха училищата. Спестиха ми терзанията да ни бъде или не. По този повод и аз си сипах едно червено.

Амели, ще чакаме да почерпиш 😏

# 623
  • София
Е, Лейка, при вас звучи по-добре, но моето малкото колко носи маската, колко проветряват...сал една температура мерят на входа...

Амели, ще чакаме да видим твоята прогноза. Че на мен вече ми се струва, че никой няма намерение за централно ДО.
Аз пък веднъж спечелих 2 четворки от едно теглене когато бях студентка Joy

# 624
  • софия
веднага, Росита. Ето, за всички има :

Tropical DrinkWine Glass Wine Glass Cocktail Cocktail Beer Champagne Coffee CoffeeCoffee Wine Glass Tropical Drink Wine Glass Beers Beer Tropical Drink Wine Glass Champagne Cocktail

# 625
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
... 5-класничката, за две седмици ДО - целия прогимназиален етап. 1-класничката, за сега, продължава присъствено. Двамата с ММ сме на работа. Ще трябва да гласувам доверие на 10-годишната да се оправя сама. До сега все е била с някого и ако е оставала сама е било за час най-много. Тя самата не се чувства добре сама ... иска хора около нея ... Ще видим как ще е ...
Уф , не пия ... Половин бутилка червено вино, отваряно кой знае кога, ме гледа от плота ... Май ще си сипя и аз с вас ...

# 626
  • София
Сипвай, сипвай, не знам още какво чакат всички Joy Гледай Амели какъв бар е наредила Simple Smile

# 627
  • в страната на чудесата
МолА да ме извините.
Пак неразбрала Simple Smile
Нямало ДО.
Иначе си имаме два карантинирани класа в 5 клас Simple Smile
Хубаво че взех правилното решение хахаха

Амели, аз съм кол център за морална и духовна подкрепа Simple Smile Simple Smile

# 628
  • софия
Лейка ти и тука си голяма опора. Я виж как сладко потръгна вечерта от простичкия въпрос " да бъда или да не бъда" на ДО. Както се казва някои въпроси са вечни Simple Smile
Скрит текст:
Когато строяхме къщата на един 15-ти септември имах проведени 87 разговора! никога няма да го забравя тоя ден!!! (оф, чакай да си сипя още едно)

# 629
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Упс ... посипвам си главата с пепел и отпивам от виното ... Не било ДО, а ОЕСР ... Не са компютри, а компоти ... Абе, що да пиша 4 букви, като и с две става? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт