Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 20 117
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Аш, в момемта в който вземеш решение ще ти олекне. Действай, взимай!

# 601
  • София
Ами май взех решение да ходят. Аз и друг път съм казвала, че съм много лош родител

Иначе ситуацията е:

# 602
Такива чудещи се като вас трябва да ви изключат генерално💐 И без това сте си вкъщи, с малки изключения. Прас шалтера, седи дома, решавай задачи, прави проекти, яж пица и така до Никулден.  Ей го къде е. Няма корони, няма карантини, няма кашлици. После за подаръци .... и то годината свършила.

# 603
Wine Glass
Точно като Аш и Санака съм и аз.
Фенси е съвсем права, че на български се изписва "Ел", но Elle всъщност се произнася "ель" и значи "тя" на френски, нали съм го учил😄😀

# 604
  • софия
Ами май взех решение да ходят. Аз и друг път съм казвала, че съм много лош родител

Иначе ситуацията е:

Аш, така или иначе, според мен, от следващата седмица, най-късно по-следващата, ще спрат и малките. Просто няма как. Аз съм директно с идеята, че големите няма да ги върнат в училище. Малко "Коледа, здравей" е положението.

# 605
  • София
Прав си, Нот. Една приятелка (в хоум офис са) вчера взе решение и от днес си е вкъщи детето, подаде молба за ОЕСР. Много съм се възхищавала на хора, които бързо вземат решение. Ей го и мъжа на Лейка. Евала за категоричността. Мъж на място, както се казва (да не ми се разсърди сега Лейка само Simple Smile ). А аз съм като в небрано лозе. Еми...и аз си сипах.

# 606
  • софия
И аз не съм била никога по взимането на решения.
И аз си сипАх - направих си кафе с мляко. От две години това лято пих 5 пъти и ей на сега пак си направих.Ама то не се издържа, имам нужда да остана будна...

# 607
Кафе се пие сутрин и евентуално на обяд😀😄🤩

# 608
  • софия
Кафе се пие сутрин и евентуално на обяд😀😄🤩
е да де, то сега е сутрин в Сан Франциско и обяд в Ню Йорк. Всичко е точно Simple Smile

# 609
  • София
It's five o'clock somewhere Simple Smile.

# 610
  • в страната на чудесата
Аз взех решение. СипАх си, проведох 68 телефонни разговора и реших - утре отива, той си ходи с маска, имат си филтър, прозорецът отворен.
И аз така ходя на работа - маска, филтър и прозорец Simple Smile
Лейди, мъж ми още не знае Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Сега го слушам с назначенията оттатък. Дано не се сети да пита хихихихий

# 611
  • софия
СипАх си, проведох 68 телефонни разговора и реших
ами че това са си сериозни действия - категоричност в сипването и проведен реален рисърч Simple Smile

# 612
Това дали ще се реши някой родител да остави детето си ДО въпреки, че училището води и нормални занятия зависи(поне за мен) до известна степен от това  каква е политиката на училището спрямо този вид ДО. Аз лично оставам с впечатлението, че в Питагор паралелното или синхронно обучение не се 'толерира' много-много, от тяхна страна. Може да оставите детето си ДО, след като подадете молба, но то няма право да взима участие под каквато и да е форма докато е в online уроок. Няма право да разговаря с съучиниците си, няма право да задава въпроси на учителя.. Изобщо ако разбере нещо, разбере, ако не успее - това е положението.
И часовете са не повече от 20 мин.
Разбира се, предполагам нещата ще стоят по съвсем различен начин ако се обяви ДО за всички училища, задължително. Тогава учителите ще са фокусирани само върху онлайн часовете.

# 613
Да, а на теб, Амели, пепел ти на 👅, дето каза, че малките ще минат онлайн, а големите няма да се връщат.

# 614
  • софия
Мечо, сори, ама ....добре де, може да не съм права Simple Smile но пуснах коледните лампи на двора Christmas Tree

Общи условия

Активация на акаунт