ДЕВЕТИ клас. Все по-трудно стига времето на домашните за бремето.

• 37 189
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Валя, да ви е жив и здрав Калоян. Да е щастлив и успешен Tada

Честит празник и на днешните именници. Здрави и щастливи да са!

# 481
  • нейде там, където ....
valya_v, честити да сте с вчерашния рожденник! Радост и щастие да носи на всички, уверен, обичан и щастлив да расте!

Честити да са и днешните именници!

Не знам как се получава, но повечето от това, което се дава като основен минус на ДО, при нас или не се случва или е нещо рядко, екзотика. Проблем ми е стойката при седенето пред компютъра, но тук поне мога да контролирам нещата и да го изправям. Знам ли как се размазва по чина в клас. Криви се повече като пише, отколкото като гледа монитора. Тук може да прави упражнения и в междучасията. Само комуникацията с живи хора ми липсва, ама много много. Но ако това ще помогне да си запазим учителите (да не напуснат или да не се пенсионират предсрочно) и ще им даде спокойствие - ще си търся начини да боря негатива.

Не може ли да си направим "случайна" среща в някой парк?

# 482
  • София
valya_v, да е живи здрав рожденика и всички ваши лизки!
Вчера набора беше именник, днес щерката! Да сте живи и здрави!

# 483
Макар и на патеричка всичко най-хубаво на рожденика ти valya_v! Здраве,късмет и само усмивки да ви носи! Flowers Four Leaf Clover
Да е живо и здраво името на всички именици днес!
На всички празнуващи от мен - Наздраве! Wine Glass
А,на боледуващите бързо оздравяване и повече течности.
На нас проблема в момента ни е стола.Имаме геймърски стол,който изобщо не е да седи по 6-7 часа на ден.През уикенда,ходихме да пробва различно модели,но нито един не му хареса.Имаме и анатомична облегалка,но и тя не му е удобна.Сега ,освен да му взема да пробва и тези с мрежата облегалки за гръб..

# 484
  • София
Честит да е Калоян на valya_v! Честити да са и девойките на Спунк и selena6! Много да ви радват и да ги слушате! Heart Eyes

# 485
valya_v, честито ти пораснало момче!! Много да ви радва и гордее! Здрав, успешен, щастлив!

Честити да са всички Катета! Two Hearts

selena6, честито да е името и на твоето момче! Не знаех какъв празник е бил вчера и потърсих. Мислех, че Александровците празнуват на 30.08, но то май всеки вече има по 2-3 и.д. Дъщеря ми има точно 3! Simple Smile

И аз ще купувам тези дни още два стола за вкъщи..

# 486
  • София
Благодаря ви за прекрасните пожелания, момичета!!!
Честито на всички именици днес и само най-прекрасни моменти и емоции на всички Flowers Four Leaf Clover

# 487
  • София
valya_v честит ти рожденик!Да е здрав и успешен!

# 488
Исках да поръчам 1 книга за под елхата, то пък имало книжен петък до 29ти...ииии поръчах 8 книги.  Simple Smile

Много книжовен ще е дядо Коледа тази година.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 15:19 от Ceco1

# 489
  • Там, където мечтите се сбъдват
Исках да поръчам 1 книга за под елхата, то пък имало книжен петък до 29ти...ииии поръчах 8 книги.  Simple Smile

Много кножовен ще е дядо Коледа тази година.

И аз днес, ще пускам една поръчка, че щерката ме смъмри как не съм ѝ взела последната преиздадена книга за приключенията на Лиско:) Ма то какъв книжен петък, символично намаление и то на определени книги, но хайде:)

# 490
  • нейде там, където ....
Къде е книжният петък? Не че не съм купила от черния петък книги, но колкото повече, толкова повече.

# 491
Аааа, намаленията са си много сериозни ей тук

https://pergamentpress.com/

Има и комплекти от по няколко книги.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 14:48 от Ceco1

# 492
  • София
Ехоо - къде изчезнахте всички?
Честит първи сняг и зима и дано сте здрави и добре Nature Snowflake Hug
Ако има Андреевци и честит имен ден!

# 493
  • нейде там, където ....
Честит първи сняг!
Да са живи и здрави именниците, ще се почерпим за тяхно здраве! Имам си братовчедка, празнуваща днес, та бЕлото ще е с повод. Ама няма да е точно бЕло, че достатъчно е побеляло навън.

Някой от вас има ли опит с килимче за пъзели? Всяка информация за него е полезна. Като дали е полезно наистина, колко пари струва и каквото там още се сетите, че може да е важно. Коледа наближава.

# 494
  • Там, където мечтите се сбъдват
Още си овладявам дишането след първия ден онлайн обучение на третокласничката....една седмица си давам и на мен, и на нея да видим как ще потръгне...равносметката от днес, не успява да се концентрира и да разбера урока за 20 минути, предполагам и аз не бих го разбрала за толкова....след училище, обяд и хайде на шейната в парка за час, после сядаме да разгледаме уроците заедно, давам допълнителни задачи и по мат и по бел за разяснение, и чак тогава я оставям да си пише самостоятелно домашните...за останалите проекти по технологии, рисуване и какво ли още не, които са и с краен срок в гугъл стаята от днес за днес да споменавам ли изобщо...

Общи условия

Активация на акаунт