ДЕВЕТИ клас. Все по-трудно стига времето на домашните за бремето.

• 36 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
В нов пост, нещо различно. Съботната ни разходка в Бяла.

# 556
Обожавам зимното море!! Мога да го съзерцавам и слушам с часове!!

# 557
  • София
Честит Никулден!
Да са здрави и щастливи всички празнуващи днес - именици, банкери и бургазлии.

# 558
Честит празник на всички именици, на моряци, банкери, търговци и на жителите на Бургас! Здрави да сте!

# 559
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честит празник!!!!
У дома днес, ще правим шаран, пълнен с ориз, върху плакия и отделно сьомга.
Искам и аз да слушам морето, ноооо, слушам пъшкането на третокласничката, докато си пише домашните:)

# 560
  • София
Честит празник на всички, които имат днес повод за празнуване! Бъдете здрави!
Никола искаше да се види с приятел, също именник, и да се поразходят, но май ще се откаже заради времето.

# 561
Честит празник и от мен, бъдете здрави ❤️ Надявам се не сте си взели голи шарани, защото ви пожелавам колкото люспи има по шарана, толкова прекрасни преживявания Stuck Out Tongue Winking Eye

# 562
  • София
Честит празник на всички празнуващи! Само хубави моменти!

# 563
  • София

Честит Никулден на всички именици, риболовци, банкери и приятели от Бургас Heart Eyes

# 564
Всичко най-хубаво и от мен на този хубав празник за имениците! Здраве и благоденствие в домовете ви!

# 565
Да са живи и здрави имениците, а и всички покрай тях! Animal Fish
Честит празник!

# 566
Спунк, Светкавица, valya_v,
Един лаишки въпрос на сухоземен индивид от вътрешността на страната като мен - защо честитите Никулден само на бургазлии, а не и на варненци примерно (и на всички други, живеещи на морето) ? Има ли нещо свързано по оста Бургас - Варна, отколешния спор за морска столица и т.н.? Ей така стана ми интересно...

# 567
Всеки град има свой празник, свързан със светец--покровител. За Бургас е св. Николай, за Варна е св. Дева Мария, праникът на Варна е на 15 септември, за София-св. София и празниът е 17 сепември-Вяра, надежда, любов и майка им София. На съответния презник има общогрдски тържества, различни прояви.

# 568
Всеки град има свой празник, свързан със светец--покровител. За Бургас е св. Николай, за Варна е св. Дева Мария, праникът на Варна е на 15 септември, за София-св. София и празниът е 17 сепември-Вяра, надежда, любов и майка им София. На съответния презник има общогрдски тържества, различни прояви.

Благодаря, вече съм още малко по-образован Grinning

# 569
  • София
И моят младеж от днес е вече в отбора на 15 годишните

Общи условия

Активация на акаунт