ДЕВЕТИ клас. Все по-трудно стига времето на домашните за бремето.

• 37 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Montblanc Explorer също е чудесен.
Перличке, точно на него заложих отново! Wink Защото го познавам, а нямам и време.

На рожден ден е в събота, като партито ще е в домашна обстановка, какъв вечерен час определяте в такъв случай? Казах първоначално - 00:00 ч. (Пепеляшка Simple Smile), като ще отида да я прибера (с каляската Satisfied), силно се изненада! Simple Smile Ама нали не им се случва често напоследък, реших да съм бяла и добра..

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 11:15 от 50 Shades of Purple

# 541
Лилавка, много е хубав.
Моята не я пускам по гостита в момента, заради което са ни силно обтегнати отношенията, но това е!

# 542
  • София
Щом ще си я вземеш и ако партито продължава до толкова, полунощ е приемлив час мисля.
За мен при гостуванията  проблемът е прибирането, а иначе дали ще щуреят в 20:00 или в 23:00, няма голяма разлика.

# 543
Славена, бързо възстановяване!
За излизане, аз си спомням, че като ученичка все първа си тръгвах от рождени дни и все последна се записвах на екскурзии. Голям проблем беше това "пускане", а бях тихо, кротко и безпроблемно дете. Много ми тежеше това и не искам същото за сина си. Той пък не излиза много, май откокто са на ДО не са се събирали. Пускам го, но съм го предупредила, че след 22ч ако не е с пълнолетен, който да носи отговорност за него, няма как да е само с връстници. Най-малко, защото нямам едни излишни 300лв за глоба, а и да имах, бих ги употребила по далече по-приятен начин. Разбрахме се и не претендира.

# 544
  • нейде там, където ....
Онези от вас, които по празниците ще обличат и друго освен пижама, да се потрудят малко за осанката си.
Много сполучлив планк.
https://www.facebook.com/744191012/videos/10158607261286013/

Зависи за кои празници, за най-близките - няма да окаже съществено значение.

А ей тук има хубава и дълга градинка за разходка и на домашни любимци.

# 545
  • София
Моето откакто са на ДО излиза два пъти със съученици, ходиха да играят билярд и това беше. На РД на съученик пък тази учебната година е ходил само един път Confused
Сега е много тъжен, че в понеделник е рожденния му ден и няма да може да го празнува Disappointed. Предложих му, когато отворят пицариите тогава да си го отпразнува (на сестра му го празнуваме септември, защото е родена средата на август), но той се съмнява, че това ще се случи преди пролетта. Вкъщи не иска, защото пък няма с какво да се забавляват.

# 546
Марти, защо все пак не му организираш нещо вкъщи, може и тайна изненада. Покани няколко приятелчета.. На тази възраст знаят как да се забавляват сами и без външни фактори - разговори, Мафия и пр.

# 547
Моето пролетта се кри много старателно, но сега си излиза доста спокойно. Опитвам се да я карам да не влиза в тълпи и големи магазини. Днес е на поредния рожден ден с приспиване. Има още едно приятелче утре, ама не е споделила дали е поканена.
Лилавке, мисля, че се сетих за кой избираше подарък.

# 548
Марти, мойта щерка е родена на 25 март (в разгара на първото затваряне), тази година си празнува рождения ден през юни, такъв готин купон си спретнаха в едно заведение в Морската градина тайфа тинейджърки...така че то не се губи Wink.

# 549
Днес е на поредния рожден ден с приспиване. Има още едно приятелче утре, ама не е споделила дали е поканена.
Поканена е, поканена.. Wink Ще ги прибера после двете с каляската, ако я пускаш да полунощ. Simple Smile)))) Каза ми, че едва ли ще стоят до късно утре, затова се изненада какъв час й казах. Но аз от ентусиазъм. Simple Smile

Светкавичке, точно затова.. Но и родителите, и децата, и времената са други. Така че, всичко е много индивидуално. Аз също решавам според ситуацията, но като цяло гледам да съм либерална, разбираща и да давам по-голяма от обичайната свобода за масовия родител.. Смятам, че го оценява и не злоупотребява, а точно обратното, това я прави по-отговорна, заради доверието, което съм й гласувала.

Перличке, предполагам имаш основателна причина да не я пускаш. Вярвам, че можеш да компенсираш със занимания по женски вкъщи, филми и т.н. Стига тя да реши, разбира се.. При нас отношенията се лутат в двете крайности - ту идилия, ту вражески фронт. Simple Smile

П.П. Много ми хареса "Лилавке"! Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 21:03 от 50 Shades of Purple

# 550
slavena,  дано му се вижда вече краят!!
Леко да минава и бързо да се маха от къщите на всички, които ги е споходил (нарочно не искам да му пиша названието)!

За първа година никъде няма да пътуваме и ще си бъдем в София за Бъдни вечер и Коледа. Украсихме с първия сняг, признавам, че стана по-уютно и приятно. Палим също светлини, лампички, свещи, къщички и подобни всяка вечер.. Накупих скоро от YSK  страхотни пухкави одеяла и прекрасно допълват картинката.

С подаръците съм все така до никъде..

Но сега искам да питам за парфюм за 15-годишно момче? Какви ползват вашите и/ или по-големите ви момчета? Пък и Цецо, и Патето може да ударят едно рамо! Wink

П.П. Патето наистина отдавна не се е разписвал, дано всичко е наред у тях!!

Не мога да съм особено полезен, защото сина парфюми не ползва - излиза му атопичен дерматит, лишеи. Чат-пат дезодорант след тренировка, но знае, че трябва да е минимум количество и рядко.

# 551
  • София
50 Shades of Purple, моят 15-годишен си избра Mont blanc legend за подарък за рождения ден.
Марти, не сте единствените с отложен рожден ден. Преди 10 дни Калоян сам предложи напролет да е купона за неговия рожден ден - децата са големи и проявават разбиране към ситуацията сега.
Тъкмо по топло ще има повече варианти Blush

# 552
  • Варна
Вчера, след училище беше моят на РД. В гората, както каза. Т.е. навън са се почерпили и разходили. Не им се чака на зимните бебета до лятото. Пък и представяте ли си колко рождени дни ще се съберат за юни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 553
  • София
Дойде ми страхотна идея за отложения РД. Той много искаше като беше по-малък да си го празнува на басейн и се ядосваше, че е роден през зимата и вариантите за празнуване са малко.
Ще му предложа да го направи през лятото. Вместо 15 години, ще празнуваме 15 1/2 😂

# 554
И преди съм го писала, но пак ще споделя-през пролетта в морската градина около една пейка видях 4-5 момичета пееха "happy birthday"и се суетяха около едно момиче. На пейката имаше торта и разни неща в кутии(просто минавахме оттам), момичетата бяха с разни украси-шапки и тн. Много мила картинка бяха, симпатичен празник.

Общи условия

Активация на акаунт